.Αυστηρή προειδοποίηση Λαγκάρντ σε Τσίπρα – Η Ελλάδα οδηγείται σε στάση πληρωμών

*Μήνυμα, και προειδοποίηση μαζί, έστειλε στην ελληνική κυβέρνηση, αλλά και στους Ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας, η κ. Κριστίν Λαγκάρντ, υπογραμμίζοντας ότι «δεν είμαστε οι υπηρέτες μίας πολιτικής ιδεολογίας, είμαστε οι υπηρέτες της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας και της οικονομικής ανάπτυξης».* 

Πρόσθεσε ότι (είναι δεκτό) «εάν μία δέσμη μέτρων δεν μπορεί να ρυθμιστεί με μία νέα πολιτική ιδέα. Όμως πρέπει να αντικατασταθεί με κάτι άλλο». Η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου μίλησε για «κάποια πρόοδο», η οποία όμως δεν οδηγεί ακόμα σε συμφωνία με τους Θεσμούς και απαντώντας ...περισσότερα »

.Bloomberg: Τώρα είναι η ώρα της ΕΚΤ για την Ελλάδα -Τι θα αποφασίσει ο Ντράγκι

Η εβδομαδιαία συνάντηση των φορέων χάραξης πολιτικής της ΕΚΤ, τείνει να εξελιχθεί σε αγγαρεία, καθώς τα μέλη της ολοένα και περισσότερο νιώθουν άβολα να συζητούν για το ελληνικό ζήτημα.

 Σήμερα (σ.σ.: Τετάρτη) είναι προγραμματισμένη άλλη μια τέτοια συνεδρίαση στην οποία θα αποφασιστεί το ύψος του ELA που θα δοθεί στις ελληνικές τράπεζες και όπως αναφέρει το Bloomberg, αναμένεται να συζητηθεί αν θα πρέπει να επιβληθούν πιο αυστηροί όροι στην Ελλάδα για να συνεχίσουν να την δανείζουν.

 Την ίδια στιγμή, βέβαια, οι αξιωματούχοι της ΕΚΤ γνωρίζουν πολύ καλά πως αν λάβουν μια τέτοια απόφαση... περισσότερα »

.Στα 269 ευρώ ο κατάτωτος μισθός της Ρουμανίας στις αρχές του 2016

Ο ελάχιστος μισθός στη Ρουμανία θα διαμορφωθεί στα 1200 λέι (269 ευρώ), τον Ιανουάριο του 2016.

Ο υψηλότερος μισθός θα είναι αυτός του Προέδρου της Δημοκρατίας, που θα βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τους μισθούς, του Προέδρου του Ανώτατου Δικαστηρίου, του Πρωθυπουργού, αλλά και του Προέδρου της Βουλής, όπως δήλωσε η υπουργός Εργασίας Ροβάνα Πλαμπ.

Η ρουμανική κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο για τη διαμόρφωση της μισθολογικής κλίμακας στον δημόσιο τομέα, ενώ σύντομα αναμένεται να αρχίσει και ο σχετικός διάλογος με τους κοινωνικούς εταίρους.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.