.Χρονοδιάγραμμα και τελική συμφωνία συζητούν Γιούνκερ και Τσίπρας

Συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για επίτευξη συμφωνίας φαίνεται ότι τέθηκε στη συζήτηση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 21:30 (ώρα Ελλάδας).
Σύμφωνα με πηγές των Βρυξελλών, που μεταδίδει η Wall Street Journal, αμέσως μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση, ακολούθησε δείπνο, στο οποίο συμμετείχε και ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.
Από την ελληνική πλευρά, παρόντες είναι οι κ.κ. Νίκος Παππάς, Γιάννης Δραγασάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Σπύρος Σαγιάς, ο επικεφαλής των διαπραγματεύσεων στο Brussels Group Γιώργος Χουλιαράκης και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Κομισιόν συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Euroworking Group Τόμας Βίζερ και τον κύριο Ντάισελμπλουμ.

.«Καθυστέρηση πληρωμών προς τους δανειστές τώρα»

Καθυστέρηση πληρωμών της χώρας προς τους δανειστές τώρα, ως «μηχανισμό εκβιασμού», πρότεινε στην κυβέρνηση ο Γιάννης Μηλιός, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, στη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του «Κόκκινου Δικτύου» στη Θεσσαλονίκη με θέμα «η ώρα της αλήθειας για τον ΣΥΡΙΖΑ. Σύγκρουση τώρα με τους δανειστές».

 «Είμαστε σε κρίσιμο σημείο, δεν ξέρω αν θα υπάρξει ενιαία συμφωνία, όπως θέλουμε, που να βασίζεται, μάλιστα, έστω και με μια κουτσουρεμένη αναδιάρθρωση του χρέους. Πάρα πολύ φοβάμαι ότι τα πράγματα θα πάνε πάλι με δόσεις ώστε να καλυφθεί αυτό το πρόβλημα που υπάρχει στις 22 Ιουνίο...περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.