.Στην κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ η Εθνική ΗΠΑ

Συνέτριψε 129-92 τη Σερβία και κατέκτησε το Μουντομπάσκετ


Άνευ ανταγωνισμού ήταν ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Μαδρίτη. Οι ΗΠΑ συνέτριψαν με 129-92 τη Σερβία, που έμεινε στο καλό της ξεκίνημα (7-15) προτού παραδοθεί στις ορέξεις του Ίρβινγκ (26π.) και του Χάρντεν (23π.), που οδήγησαν τους Αμερικανούς στον πέμπτο τίτλο τους στην ιστορία του θεσμού και δεύτερο συνεχή. Άγγιξαν το ρεκόρ διαφοράς σε τελικό του θεσμού οι νικητές, που έφτασαν μέχρι και το +40, ενώ είχαν φτάσει στην 100άρα 12 λεπτά πριν το τέλος.

.«Εκλογές και αυτοδυναμία»

Άμεση προσφυγή στην κάλπη με στόχο την αυτοδυναμία ζήτησε από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζοντας την «κοστολογημένη» πρόταση του κόμματος για την οικονομία και την κοινωνία κατά την ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο Ι.Βελλίδης, στη ΔΕΘ. 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσίασε αναλυτικά σχέδιο αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης εκτιμώμενου κόστους δύο δισ. ευρώ. Από την αρχή της ομιλίας του ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεφύλαξε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού Αν... περισσότερα »

.Πανελλήνια συνάντηση στελεχών

"Δεν υπάρχει δίλημμα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατικής παράταξης", τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην Πανελλήνια συνάντηση στελεχών του Κινήματος, με στόχο τη συμπόρευση των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς, που θα καταλήξει στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης.

Όπως τόνισε ο κ. Βενιζέλος, το ΠΑΣΟΚ δεν διαλύεται, ούτε κρύβεται, αλλά συμμετέχει ισότιμα στην επιτροπή και απευθύνει πρόσκληση σε όλους για το Συνέδριο. Αναφερόμενος στην εκλογή προέδρου Δημοκρατίας υποστήριξε ότι κάποιοι την χρησιμοποιούν ως όχημα αστάθειας, ενώ αναφερόμενος στην χθεσινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είπε ο κ. Τσίπρας μιλά σαν να μιλά σε κοινό, χώρας Λωτοφάγων.
 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.