.Παραιτήθηκε από την πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Ρούντι Ρινάλντι

Την παραίτησή του πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε με δήλωσή του, ο Ρούντι Ρινάλντι, υπογραμμίζοντας ότι «η χώρα μπήκε στην τροχιά της χρεοκοπίας και θα ζήσει αβάστακτες καταστάσεις με το 3ο μνημόνιο, που δεν θα αποτρέψει το Grexit». 

Ο κ. Ρινάλντι ασκεί κριτική στις επιλογές της κυβέρνησης, σημειώνοντας πως «οι ισχυρισμοί περί αναγκαίου και επώδυνου συμβιβασμού δεν ισχύουν», ενώ επισημαίνει ότι η η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ έχει μετατραπεί σε «αδρανοποιημένο συνεργό της κεντροαριστερής και τώρα μνημονιακής μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ». *Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση τού Ρού...περισσότερα »

.Αλλαγή ατζέντας μέσα από τη ρήξη με διαφθορά και διαπλοκή

Να αλλάξουν εν μέρει την ατζέντα και να πάρουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω από τα επώδυνα μέτρα που συνοδεύουν τη συμφωνία και απειλούν συθέμελα την κυβερνητική ευστάθεια επιχειρούν στο Μέγαρο Μαξίμου στρεφόμενοι στην καταπολέμηση της διαφθοράς και τη μάχη με τη διαπλοκή. 

Στο περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα τις τελευταίες ώρες πέραν των προαπαιτούμενων και των κινδύνων που εγκυμονούν για την κυβέρνηση, κυριαρχεί μία «συγκρουσιακή» συζήτηση, με το κυβερνητικό επιτελείο να προετοιμάζεται για ολομέτωπη και πολυεπίπεδη επίθεση στη διαπλοκή. Στενός συνεργάτ... περισσότερα »

..Κομμουνιστική Τάση ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά συνέδριο, αλλαγή Τσίπρα και πολιτικής

Μετά τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και η Κομμουνιστική Τάση του κόμματος ζητά να συγκληθεί έκτακτο συνέδριο, «με βασικό ζητούμενο την ριζική αλλαγή πολιτικής και ηγεσίας», ενώ καταφέρεται εναντίον της ηγετικής ομάδας τονίζοντας πως « ήδη επιλέγει για πρόγραμμά της το νέο Μνημόνιο». 

Σε μια σκληρή ανακοίνωση τα στελέχη της Τάσης, μιλούν για ένα «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα μετατροπής της κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ σε συγκυβέρνηση «εθνικής ενότητας» για να ψηφιστεί το 3ο Μνημόνιο».Επιπλέον, αναφέρουν ότι η τοποθέτηση της ΚΕ στον «γύψο», γίνεται για να πνιγεί κάθε αντίσταση του κόμματος στι... περισσότερα »

.Bild: Αυτά πουλάει η Ελλάδα – Λιμάνια, παραλίες και γήπεδα

Με τίτλο «Η μεγάλη λίστα των ελληνικών πωλήσεων» η γερμανική εφημερίδα Bild παρουσιάζει όσα αναμένεται βγουν στο σφυρί. Στόχος των ιδιωτικοποιήσεων, όπως είναι ήδη γνωστό, είναι η συλλογή 50 δισ. ευρώ από τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας.

 Η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας εμπνεύστηκε από την δημιουργία του ειδικού ταμείου με τα ελληνικά περιουσιακά στοιχεία, στο πλαίσιο των εγγυήσεων για την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος.

 Η λίστα της εφημερίδας "Bild" περιλαμβάνει από λιμάνια και αθλητικά κέντρα έως παραλίες, ως όλα αυτά που θα μπορούσαν να ξεχρεώσουν τους Γερ... περισσότερα »

.Die Welt: Ο Τσίπρας άλλαξε -Για έξι μήνες φερόταν ως προβοκάτορας και εθνικιστής

Για επικράτηση της ΕΕ στο ελληνικό ζήτημα κάνει λόγο σε άρθρο της η εφημερίδα Die Welt.
«Η θρασύτητα δεν κέρδισε. Με την ιώβεια υπομονή της, η ΕΕ απέδειξε έμπρακτα την ποιότητά της», σημειώνει ο δημοσιογράφος και επικαλείται τις χρονοβόρες διαπραγματεύσεις ως δείγμα σοβαρής διάθεσης για επίλυση του προβλήματος.
Παράλληλα ο αρθρογράφος σκιαγραφεί με σκληρά λόγια το προφίλ του Έλληνα πρωθυπουργού: «Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί εάν θέλει να γίνει ο μεταρρυθμιστής τη Ελλάδας.
Μέχρι τώρα δε φαινόταν να ήθελε. Μισό χρόνο φερόταν ως προβοκάτορας και εθνικιστής και υπέπεσε σε πολλές λεκτικές παρεκτροπές. Στο μεταξύ όμως φαίνεται ότι ξεπροβάλλει ένας διαφορετικός Αλέξης Τσίπρας. Βρίσκεται στο αποκορύφωμα της προσωπικής του εξουσίας και φαίνεται αποφασισμένος να την χρησιμοποιήσει».

Αλλάζουν όλα σε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις – Τι θα ισχύει πλέον

Αλλάζουν όλα σε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις – Τι θα ισχύει πλέον

(Πατήστε επάνω )

Τι περιλαμβάνει το σχέδιο νόμου για καταθέσεις και πλειστηριασμούς που θα ψηφιστεί την Τετάρτη στη Βουλή

Τι περιλαμβάνει το σχέδιο νόμου για καταθέσεις και πλειστηριασμούς που θα ψηφιστεί την Τετάρτη στη Βουλή

(Πατήστε επάνω )

Διεθνής Τύπος: Την Τετάρτη ο Τσίπρας «παίζει το κεφάλι του»

Διεθνής Τύπος: Την Τετάρτη ο Τσίπρας «παίζει το κεφάλι του»

(Πατήστε επάνω )

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.