.O "τίγρης" στο κατώφλι της ΑΕΚ... κίνηση με στόχο τη σωτηρία της ομάδας


Και το όνομα αυτού – για μία ακόμα φορά – Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, βρίσκεται προ των πυλών της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Αντώνης Ηλιόπουλος, ανέλαβε την ενημέρωση της ΠΑΕ για τις προθέσεις του Έλληνα εφοπλιστή Δημήτρη Μελισσανίδη να μπει "μπροστάρης" σε νέα επιχειρηματική κίνηση για την αναγέννηση της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

"Κατόπιν συνάντησης των οργανωμένων οπαδών - συνδέσμων της ΑΕΚ και του μέλους του Δ.Σ. Αντώνη Ηλιόπουλου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, το μέλος του Δ.Σ. Αντώνης Ηλιόπουλος μετέφερε το περιεχόμενο αυτής της συνομιλίας:
1. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκδήλωσε με άμεσο τρόπο την πρόθεσή του να ασχοληθεί με την ομάδα μας, αναλαμβάνοντας στην κρίσιμη αυτή καμπή να ηγηθεί της σωτηρίας της ΑΕΚ, διοικητικά και οικονομικά.
2. Επειδή όπως δήλωσε είναι απόλυτα άδικο να επωμιστεί ο ίδιος την κάλυψη των χρεών και οφειλών που άλλοι δημιούργησαν, έθεσε ως μοναδικές προϋποθέσεις τη συμμετοχή σε οικονομικό επίπεδο των παλαιών και νυν μετόχων αφενός και τη σύμπραξη άλλων υποψηφίων επενδυτών αφετέρου.
3. Προς τούτο, περιμένει σε άμεσο χρόνο - εξαιτίας της οριακής κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα - την απάντηση και τις προθέσεις των ανωτέρω, προκειμένου για τη διάσωση της ομάδας.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα, συμμεριζόμενο την αναγκαιότητα για τη διάσωση της ομάδας, αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, να μεταφέρουν προς τους μετόχους (παλαιούς και νυν) και υποψήφιους επενδυτές την πρόταση - πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως μεταφέρθηκε στο διοικητικό συμβούλιο από το μέλος του Αντώνη Ηλιόπουλο και αποστέλλεται προς τους ανωτέρω εγγράφως - προκειμένου για τη σωτηρία της ομάδας.

.Από τους 30 ασθενείς που αναζητούν κρεβάτι εντατικής, βρίσκουν μόνο οι 15!


Στην πρόσληψη 230 γιατρών σε διάφορες ειδικότητες θα προχωρήσει το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με τα όσα είπε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος και μετά από την έγκριση του υπουργικού συμβουλίου.
"Εξασφαλίσαμε το υπουργείο Υγείας πράξη του υπουργικού συμβουλίου με την οποία προκηρύσσονται 200 και πλέον θέσεις για ιατρούς για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και νοσηλευτικό προσωπικό όπως επίσης και γιατρούς για ειδικότητες οι οποίες απαιτούνται να λειτουργήσουν, μονάδες των νοσοκομείων μας, σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις. 
Η πράξη εκδίδεται σήμερα και αμέσως ακολουθεί η προκήρυξη ούτως ώστε να μην κλείσει ένα κρεβάτι εντατικής", τόνισε ο κύριος Λυκουρέντζος.
Στο ίδιο πλαίσιο, μεγάλη είναι η αγωνία των συγγενών για ένα κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς είναι ενδεικτικό ότι στην Αττική σε καθημερινή βάση από τους 30 ασθενείς που αναζητούν κρεβάτι, βρίσκουν μόνο οι 15!


Παίρνει πίσω τη ρύθμιση

Παράλληλα, οι αντιδράσεις που προκάλεσε η ειδική ρύθμιση του Ανδρέα Λυκουρέντζου που προέβλεπε ότι μέχρι τις 31 Μαρτίου μπορούν να προσληφθούν διοικητές νοσοκομείων στο ΕΣΥ χωρίς καν να διαθέτουν πτυχίο, ανάγκασαν τον υπουργό να κάνει πίσω και να την αποσύρει. 
Πληροφορίες αναφέρουν πως θα αλλάξει η διατύπωση της εν λόγω ρύθμισης και θα προωθηθεί και πάλι στη Βουλή.

.Πάει και η...Σακοράφα...!!!

Προδότη του αγώνα κατά του μνημονίου χαρακτηρίζει τον...Τσίπρα...!!
Του έμεινε η...Δούρου...!!
Φυλλορροούν οι...πρώην ...πασόκοι...!!

Πριν από τρία χρόνια η Σοφία Σακοράφα, βουλευτής, τότε, του ΠΑΣΟΚ, είχε αρχίσει να διαφοροποιείται από τις κυβερνητικές επιλογές που οδήγησαν στο πρώτο μνημόνιο και τελικά αποχώρησε από το κυβερνών κόμμα, μαζί με άλλους συναδέλφους της.

Τρία χρόνια μετά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πλέον, κ. Σακοράφα, διατυπώνει την πλήρη διαφωνία της με τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα και κάνει λόγο για «ιδεολογικό κενό» στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Και απορρίπτει τον «Τσίπρα εξωτερικού», ασκώντας σκληρή κριτική σε όλα όσα έκανε ο επικεφαλής της Κ.Ο. σε όλες του τις επισκέψεις στο εξωτερικό.

Μιλώντας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής η κ. Σακοράφα διαφώνησε ριζικά με τον τρόπο που χειρίσθηκε ο κ. Τσίπρας τα ελληνικά θέματα σε όλες του τις συναντήσεις και χαρακτήρισε «αποτυχημένες» τις συναντήσεις του στο εξωτερικό. 
Η ίδια θεωρεί ότι ο κ. Τσίπρας «πρόδωσε» τον αγώνα κατά του μνημονίου.

Πολλοί είναι εκείνοι που θεώρησαν ότι η σκληρή κριτική της κ. Σακοράφα, που αποτελεί την πρώτη ευθεία αμφισβήτηση των επιλογών του ΣΥΡΙΖΑ και του επικεφαλής του, ταυτόχρονα αποτελεί και την πρώτη εκδήλωση εσωκομματικής αντιπολίτευσης, που διαταράσσει το εσωτερικό σκηνικό, το οποίο, μέχρι τώρα, είχε κάποια προβλήματα από τη δράση ορισμένων από τις ακραίες συνιστώσες, που, όμως, ελέχθηκαν με την απομόνωση των φορέων αυτών των απόψεων. ...!!!




.ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 EK. ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Κάθοδος Ρώσων τουριστών και επενδυτών στην ελληνική τουριστική αγορά. Φέτος πάνω από ένα εκατομμύριο θα επιλέξουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Την ίδια στιγμή Ρώσοι επιχειρηματίες αγοράζουν το ένα ξενοδοχείο... 
μετά το άλλο. Το ενδιαφέρον τους στρέφεται κυρίως σε αυτά που βρίσκονται στη λίστα των πέντε αστέρων. 

Στη δυναμική της ρωσικής τουριστικής αγοράς αναφέρθηκαν χθες Eλληνες και Ρώσοι ομιλητές στο Ελληνο-Ρωσικό Τουριστικό Συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης. Οι Ρώσοι τουρίστες θα ήταν πολύ περισσότεροι αν η χώρα μας δεν ήταν στη «ζώνη» Σένγκεν. 

Ο αντιπρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού της Ρωσίας Γιούρι Μπαρζίκιμ, μιλώντας στο Ελληνορωσικό Συνέδριο, τόνισε ότι η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να προσελκύσει περισσότερους Ρώσους τουρίστες. Ο ίδιος επεσήμανε και τις δυσκολίες που υπάρχουν στην έκδοση τουριστικής βίζας, ζητώντας περισσότερες βίζες και πολλαπλών εισόδων. 

Ο Ρώσος αντιπρόεδρος θεωρεί επιβεβλημένη την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου της χώρας μας για τους συμπατριώτες του που θέλουν να επισκεφτούν την Ελλάδα. Πάντως, ο κ. Μπαρζίκιμ «άνοιξε» το θέμα των τιμών των καταλυμάτων. 

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας είπε ότι η διαδικασία έκδοσης της βίζας γίνεται σε 48 ώρες. Τόνισε ότι ήδη το προξενείο στη Ρωσία μέσω των 60 ιδιωτικών visa centers έχει παρουσία σε 16 πόλεις. 

Ο υφυπουργός Εξωτερικών τόνισε πως χορηγούνται πλέον βίζες πολλαπλών εισόδων διάρκειας έως 5 έτη. Την αισιοδοξία της για τη φετινή τουριστική περίοδο εξέφρασε η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη. 

Το 2013 θα είναι χρονιά ανάκαμψης του ελληνικού τουρισμού και θα συμβάλει στην ενίσχυση των εισοδημάτων και την αύξηση της απασχόλησης. Η υπουργός Τουρισμού ανέφερε ότι όποιος αγοράζει κατοικία στην Ελλάδα θα εξασφαλίζει και άδεια παραμονής. 

Ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) Γιώργος Τσακίρης ανέφερε ότι ο μέσος όρος της δαπάνης του Ρώσου επισκέπτη ήταν 1.085 ευρώ τη χρονιά που πέρασε. Πρόσθεσε ότι η Ελλάδα κατατάσσεται στην έβδομη θέση των πιο δημοφιλών προορισμών των Ρώσων τουριστών.

.ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 'ΒΛΕΠΕΙ' Ο ΟΟΣΑ


Αρκετές από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου δείχνουν σημάδια βελτίωσης, ενώ η ευρωζώνη έχει σταθεροποιηθεί έστω και...
αν η οικονομία της Γαλλίας παραμένει αδύναμη, σύμφωνα με το leading indicator του ΟΟΣΑ. 

Στην τελευταία του έκθεση για τις προπτικές της παγκόσμιας οικονομίας, ο Οργανισμός ανέφερε πως ο δείκτης για τα 33 κράτη μέλη του αυξήθηκε στο 100,4 τον Δεκέμβριο, από 100,3 τον προηγούμενο μήνα, καταγράφοντας άνοδο για τρίτο συνεχόμενο μήνα. 


Στις ΗΠΑ ο δείκτης αυξήθηκε στο 101,0 από 100,3, ενώ στη Βρετανία στο 100,7 από 100,6. Αντιθέτως, ο αντίστοιχος δείκτης της Γαλλίας υποχώρησε στο 99,3 από 99,4. Για τηνευρωζώνη, ο δείκτης αυξήθηκε στο 99,6 από 99,5.

.«Μαχαίρι» έως 30% στους μισθούς 600.000 υπαλλήλων - Λήγουν οι συλλογικές συμβάσεις


Μέχρι και 30% των αποδοχών τους
μπορεί να χάσουν οι 600.000 υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα των οποίων οι συμβάσεις λήγουν.

Την ερχόμενη Πέμπτη παύουν να ισχύουν 42 κλαδικές συμβάσεις.
Η μόνη παράταση που θα υπάρξει είναι μέχρι τις 14 Μαΐου, αφού και η μετενέργεια από τους 6 μήνες έπεσε στους 3. Στην περίπτωση που μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν αλλάξει κάτι και δεν υπογραφεί νέα κλαδική σύμβαση, η μόνη επιλογή είναι η ατομική η επιχειρησιακή σύμβαση.

Το αποτέλεσμα θα είναι να χαθεί έως και το 30% των αποδοχών των υπαλλήλων που λήγει η κλαδική για 600.000 υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα των οποίων οι συμβάσεις λήγουν.
Όπως αναφέρουν και «Τα Νέα» τουλάχιστον 1.200.000 εργαζόμενοι, αφού πρώτα έληξαν οι συμβάσεις τους, οδηγήθηκαν στην υπογραφή ατομικών συμβάσεων. 

Χαρακτηριστικό είναι πως το 60% του ανθρώπινου δυναμικού στον ιδιωτικό τομέα έχει υποστεί αλλαγή -δυσμενή φυσικά- στους όρους εργασίας του, είτε μέσω ατομικών συμβάσεων είτε μέσω άλλων μορφών ευέλικτης απασχόλησης όπως η εκ περιτροπής εργασία. 
Μάλιστα μέχρι το τέλος του 2013 σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το ποσοστό των εργαζομένων που θα υπογράψουν ατομικές ή επιχειρησιακές συμβάσεις θα φτάσει περίπου το 80%.

Μειώσεις και για τους παντρεμένους
Πονοκέφαλος όμως έρχεται και για τους παντρεμένους αφού από τον Απρίλιο θα δουν μια ακόμη μείωση στις αποδοχές τους ύψους 10% λόγω κατάργησης του επιδόματος γάμου. Ταυτόχρονο όμως δεν θα μπορούν να περιμένουν καμία απολύτως αύξηση στο μισθό τους, αφού οι τριετίες έχουν παγώσει μέχρι να επανέλθει η ανεργία κάτω από το 10%
Το 2011 ο ένας στους τρεις υπέγραψε ατομική σύμβαση

Ενδεικτικά της κατάστασης είναι τα στοιχεία που προέρχονται από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) για το 2011, τα οποία δείχνουν πως ένας στους τρεις εργαζομένους είχε υπογράψει ατομική ή επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας. 

Χαρακτηριστικό είναι πως το 2009 οι συμβάσεις πλήρους απασχόλησης αντιπροσώπευαν το 79% των νέων συμβάσεων, ωστόσο μέσα σε δύο χρόνια -έως το 2011- το ποσοστό αυτό κατέβηκε στο 58,9% το 2011.

Στον αντίποδα το ποσοστό των συμβάσεων μερικής απασχόλησης ξεπέρασε το 30% στο σύνολο των νέων συμβάσεων του 2011, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 14%συγκριτικά με το 2009. Ραγδαίες ήταν όμως και οι αλλαγές στη μετατροπή των συμβάσεων πλήρους απασχόλησης σε μερικής, αφού το ποσοστό αυξήθηκε κατά 73,25%. 

Το ποσοστό εκείνων που μετατράπηκαν το 2011 σε εκ περιτροπής με συμφωνία των δύο μερών αυξήθηκε κατά 193%, ενώ η αύξηση σε εκ περιτροπής εργασία με μονομερή απόφαση του εργοδότη άγγιξε το 631%.

.30άρηδες γύρισαν στη φύση και καλλιεργούν με επιτυχία αρωματικά φυτά


Εναλλακτικές καλλιέργειες και συγκεκριμένα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά καλλιεργεί ομάδα νέων αγροτών στην Κρήτη αφού αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την εξοικείωση τους με τη φύση για να πάψουν να είναι όμηροι της επαγγελματικής αβεβαιότητας.

Τα αδέρφια Ελένη και ο Νεκτάριος Χλουβεράκης και οι φίλοι τους, Θεόφιλος Πετυχάκης και Βασίλης Παπαβασιλείου δεν στράφηκαν μόνο στην τοπική χλωρίδα αλλά πιλοτικά και σε άλλες ξένες αλλά προσοδοφόρες καλλιέργειας , όπως η καλέντουλα, η βαλεριάνα και σύντομα η στέβια. 

Στάθμισαν τα θετικά και τα αρνητικά και «στρώθηκαν» στη δουλειά καλλιεργώντας για αρχή σε πέντε στρέμματα γης, 14 διαφορετικά είδη.

Πρόκειται για μια ομάδα παραγωγών εξαιρετικά οργανωμένη η οποία στην αγοράείναι γνωστή με τη επωνυμία «Ρούσσα γη».
Για το εγχείρημα και τα βήματα που ακολουθήθηκαν μίλησε στο MadeinCreta ο «εγκέφαλος» της ομάδας και υπεύθυνη πωλήσεων Ελένη Χλουβεράκη.

«Αποφασίσαμε να στραφούμε στις εναλλακτικές καλλιέργειες με δεδομένη την κρίση και την ανεργία. Βάλαμε το μυαλό μας να δουλέψει και αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε την αγάπη μας για τη γη, τον ευλογημένο τόπο μας, το χρόνο μας, με σκοπό στο μέλλον να έχουμε εισόδημα. Όλα μας τα βήματα είναι σταθερά, με επαγγελματισμό, συνέπεια και προγραμματισμό».

Η ομάδα παραγωγών «Ρούσσα γη» αρχικά ήρθε σε επαφή με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες καλλυντικών (APIVITA, KORRE) που τους έδωσαν τις δικές τους προδιαγραφές (με δεδομένη τη χρήση της πρώτης ύλης αρωματικών, φαρμακευτικών φυτών βιολογικής καλλιέργειας. που χρησιμοποιούν).

Στόχος των ελληνικών εταιρειών είναι ειδικά για τα «ξένα» φυτά όπως η καλέντουλα να μειωθεί το κόστος της εισαγωγής που γίνεται κυρίως από τη Γερμανία, όπως σημείωσε η κ. Χλουβεράκη.

«Με γνώμονα τις γνώσεις αυτές απευθυνθήκαμε στο Γεωπονικό πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Βιολογικής Γεωργίας όπου συμβουλευτήκαμε τους καθηγητές πανεπιστημίου προκειμένου να ξεκινήσουμε το εν λόγω εγχείρημα.

Στην πορεία απευθυνθήκαμε σε εξειδικευμένα Φυτώρια 
πιστοποιημένα ώστε το γενετικό υλικό –πολλαπλασιαστικό υλικό να είναι πιστοποιημένο. Αυτή τη στιγμή καλλιεργούμε 18 ήδη Αρωματικών και Φαρμακευτικών φυτών σε περίπου 10 στρέμματα».

Τα είδη αυτά είναι: λεβάντα, μελισσόχορτο, δεντρολίβανο, φλισκούνι, καλέντουλα, μαντζουράνα, βαλεριάνα, εχινάκεια, αχιλεά, θρούμπη, μέντα, ρίγανη, βαλσαμόχορτο, δυόσμος, βασιλικός, δίκταμο, λουίζα, φασκόμηλο και σύντομα και στέβια.

Πέρα από την καλλιέργεια και τη συγκομιδή προχωρούν και στην αποξήρανση και τυποποίηση των προϊόντων αποφεύγοντας τους μεσάζοντες.

. «Βάλτε εσώρουχα στα γυμνά αγάλματα»


Εκατομμύρια άνθρωποι τα θαυμάζουν κάθε χρόνο, αλλά οι Ιάπωνες τα βρίσκουν... πρόστυχα και προσβλητικά. Αρκετοί κάτοικοι του Οκουιζουμόμ στην Ιαπωνία κοκκινίζουν από ντροπή στη θέα αντιγράφων της Αφροδίτης της Μήλου και του Δαβίδ του Μιχαήλ Αγγέλου, που έχουν τοποθετηθεί σε πάρκο της πόλης τους. 

Τα αγάλματα στήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι και έγιναν δεκτά με χαρά από πολλούς κατοίκους, ιδίως από εκείνους που έχουν επισκεφθεί το Λούβρο και την Φλωρεντία και έχουν δει τα πρωτότυπα. 

Ωστόσο, κάποιοι δεν μπορούσαν να ανεχθούν τη γύμνια των αγαλμάτων και ζήτησαν από το δήμαρχο να παρέμβει και να καλύψει τα επίμαχα σημεία με ύφασμα. Το βασικό τους επιχείρημα ήταν ότι «θα σκανδαλίζονταν τα παιδιά». 

Ο δήμαρχος, Γιότζι Μορινάγκα δεν υπέκυψε στις πιέσεις και αποφάσισε να μην φορέσει... σλιπάκι στον Δαβίδ ή σουτιέν στην Αφροδίτη. Όπως δήλωσε ο ίδιος στον Τύπο, «ο κόσμος θα συνηθίσει τα αγάλματα με τον καιρό και θα τα εκτιμήσει.

.Πόση σύνταξη παίρνουν οι πρώην πρωθυπουργοί και βουλευτές


Η συνολική μείωση της σύνταξης των βουλευτών υπολογίζεται ότι θα υπερβεί το 60%, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών. 

Το υπουργείο διευκρίνισε σήμερα πως οι βουλευτικές συντάξεις έχουν μειωθεί από το έτος 2010 μέχρι σήμερα με βάση όσα ισχύουν και για όλες τις άλλες συντάξεις του Δημοσίου. 

Ειδικότερα, οι μειώσεις κατά 5%, 10%, 15% και 20% (ανάλογα με το ποσό της σύνταξης ή το άθροισμα των συντάξεων) έχουν ήδη εφαρμοσθεί και για τις Βουλευτικές συντάξεις, από 01.02.2013, όπως και για όλες τις συντάξεις του Δημοσίου.

Όπως διευκρινίζεται, δεν έχουν εφαρμοσθεί και θα εφαρμοσθούν από 01.04.2013 (πληρωμή 31.03.2013), αναδρομικά από 01.01.2013, οι μειώσεις των Βουλευτικών συντάξεων που προβλέπονται από τις διατάξεις του ν. 4093/2012, κατά 20% εφόσον λαμβάνουν και δεύτερη σύνταξη από οποιοδήποτε φορέα ή κατά 30% εφόσον λαμβάνουν και τρίτη σύνταξη. 

Η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι το μηχανογραφικό αρχείο δεν είναι ενημερωμένο για το εάν ο οποιοσδήποτε συνταξιούχος του Δημοσίου, και φυσικά και ο Βουλευτής, λαμβάνει και άλλη σύνταξη από οποιονδήποτε φορέα. 

Άλλωστε για το λόγο αυτό δεν έχουν εφαρμοσθεί μέχρι σήμερα, για κανένα συνταξιούχο είτε του Δημοσίου είτε άλλου ασφαλιστικού φορέα, οι σχετικές διατάξεις του ν. 3865/2010 και του ν. 4051/2012, με βάση τις οποίες οι προβλεπόμενες από αυτές μειώσεις θα υπολογίζονταν επί του αθροίσματος των συντάξεων (περισσότερες από μία) που τυχόν λαμβάνει ο συνταξιούχος.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.