.Πάει και η...Σακοράφα...!!!

Προδότη του αγώνα κατά του μνημονίου χαρακτηρίζει τον...Τσίπρα...!!
Του έμεινε η...Δούρου...!!
Φυλλορροούν οι...πρώην ...πασόκοι...!!

Πριν από τρία χρόνια η Σοφία Σακοράφα, βουλευτής, τότε, του ΠΑΣΟΚ, είχε αρχίσει να διαφοροποιείται από τις κυβερνητικές επιλογές που οδήγησαν στο πρώτο μνημόνιο και τελικά αποχώρησε από το κυβερνών κόμμα, μαζί με άλλους συναδέλφους της.

Τρία χρόνια μετά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πλέον, κ. Σακοράφα, διατυπώνει την πλήρη διαφωνία της με τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα και κάνει λόγο για «ιδεολογικό κενό» στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Και απορρίπτει τον «Τσίπρα εξωτερικού», ασκώντας σκληρή κριτική σε όλα όσα έκανε ο επικεφαλής της Κ.Ο. σε όλες του τις επισκέψεις στο εξωτερικό.

Μιλώντας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής η κ. Σακοράφα διαφώνησε ριζικά με τον τρόπο που χειρίσθηκε ο κ. Τσίπρας τα ελληνικά θέματα σε όλες του τις συναντήσεις και χαρακτήρισε «αποτυχημένες» τις συναντήσεις του στο εξωτερικό. 
Η ίδια θεωρεί ότι ο κ. Τσίπρας «πρόδωσε» τον αγώνα κατά του μνημονίου.

Πολλοί είναι εκείνοι που θεώρησαν ότι η σκληρή κριτική της κ. Σακοράφα, που αποτελεί την πρώτη ευθεία αμφισβήτηση των επιλογών του ΣΥΡΙΖΑ και του επικεφαλής του, ταυτόχρονα αποτελεί και την πρώτη εκδήλωση εσωκομματικής αντιπολίτευσης, που διαταράσσει το εσωτερικό σκηνικό, το οποίο, μέχρι τώρα, είχε κάποια προβλήματα από τη δράση ορισμένων από τις ακραίες συνιστώσες, που, όμως, ελέχθηκαν με την απομόνωση των φορέων αυτών των απόψεων. ...!!!




.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.