.Επιμένουν οι αγρότες


Τις μπάρες στα διόδια Μοσχοχωρίου σήκωσαν το μεσημέρι για μισή ώρα, οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας επιλέγοντας αυτή τη μορφή διαμαρτυρίας για την προβολή των αιτημάτων τους. Από τις 2.30 περίπου και για μισή ώρα η διέλευση των διερχομένων αυτοκινήτων ήταν ελεύθερη.
Οι αγρότες δηλώνουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, με τον οποίο ζητούσαν συνάντηση τους διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να τους δεχθεί.
Σε κάθε περίπτωση επιμένουν για συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο- πλην της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης- καθώς, όπως υπενθυμίζουν και ο ίδιος ο αρμόδιος υπουργός Αθ. Τσαυτάρης, τους είχε επισημάνει σε παλαιότερη συνάντησή τους, ότι η ικανοποίηση των αιτημάτων τους άπτεται των αρμοδιοτήτων και άλλων υπουργείων.
Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά τη συνάντηση του με εκπρόσωπους των αγροτών έκανε λόγο για ζητήματα των ροδακινοπαραγωγών που μπορούν να αντιμετωπισθούν άμεσα και άλλα που οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να ικανοποιηθούν σήμερα.
Από την πλευρά τους οι ροδακινοπαραγωγοί επέστρεψαν στο μπλόκο της Κουλούρας στην Ημαθία και θα συνεδριάσουν αύριο για να καθορίσουν τη στάση τους.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.