ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2013 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ


Διήμερες αποκριάτικες εκδηλώσεις στην πόλη μας το άλλο Σ/Κ 9-10 Μαρτίου... Εκτός από την αποκριάτικη παρέλαση το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης: παιδικό πάρτυ, χορευτικά, συναυλία, ψυχαγωγικό πρόγραμμα, λαϊκό γλέντι... Πολλές οι επιλογές... 

Σας περιμένουμε!!! Διήμερες αποκριάτικες εκδηλώσεις στην πόλη μας το άλλο Σ/Κ 9-10 Μαρτίου... 

Εκτός από την αποκριάτικη παρέλαση το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης: παιδικό πάρτυ, χορευτικά, συναυλία, ψυχαγωγικό πρόγραμμα, λαϊκό γλέντι... Πολλές οι επιλογές... Σας περιμένουμε!!!

.Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ είναι γάτα επτάψυχη που πιάνει ποντίκια


Νεολαία, «θα προκύψει ο δρόμος μέσα από τον οποίο η δική σας γενιά θα κερδίσει τη μάχη του μέλλοντός της». «Έχει πολύ μεγάλη σημασία να τραβήξουμε μια γραμμή και να διαμορφώσουμε τη νέα αφετηρία για την παράταξη και τον τόπο, γιατί το ΠΑΣΟΚ υπάρχει χάριν της πατρίδας και των πολιτών», τόνισε.

Με έντονες αναφορές στους νέους και τη νεολαία, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι η έννοια της «νέας γενιάς» είναι κατάκτηση που οφείλεται στον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος, όπως είπε, εμπιστεύτηκε σε νέους, κρίσιμους ρόλους και θέσεις και τόνισε: «Αρκεί οι νέοι να καταλάβουν ότι πρέπει να δώσουν τώρα τη θέση τους στους πραγματικούς νέους».

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος από το βήμα του συνεδρίου της Νεολαίας άσκησε δριμύτατη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν έχει καθαρές θέσεις όσον αφορά στο τι σηματοδοτούν οι εξελίξεις στην Ιταλία, ενώ διερωτήθηκε ακόμη εάν μπορούν να απαντήσουν σε όσα λέει το ΠΑΣΟΚ, 

«οι οπισθοφυλακές του υπαρκτού σοσιαλισμού, η πίστη στη βία, οι μορφές τρομοκρατίας, η τυφλή ανυπακοή, ο ναζισμός, ο αυταρχικός κοινοτισμός ή ο δήθεν ριζοσπαστισμός με την προβιά που κρύβει τη λεοντή ενός ακραίου συντεχνιασμού και κρατισμού».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι το συνέδριο της πρέπει να είναι συνέδριο «αλήθειας» με υποχρέωση «να αναζωογονήσουμε το ιδεολογικό και αξιακό οπλοστάσιο της παράταξής μας». Παραπέμποντας στον στίχο του ποιητή Τίτου Πατρίκιου: 
«Όχι από τώρα, είναι πολύ νωρίς για μια γεροντική σοφία», κάλεσε τη Νεολαία να αντισταθεί «σε καθετί που σας κάνει πρόωρα μεγάλους γέροντες».

Ο κ. Βενιζέλος ολοκλήρωσε την ομιλία του καλώντας τη Νεολαία να πάρει την υπόθεση της παράταξης και της πατρίδας στα χέρια της και «να σηκώσει τον δικό της ήλιο που μπορεί να ζεστάνει την καρδιά της και να εμπνεύσει το μυαλό της».

.Και άλλα προϊόντα με DNA αλόγου εντόπισε ο ΕΦΕΤ


Και άλλα προϊόντα με DNA αλόγου εντόπισαν οι έλεγχοι του ΕΦΕΤ, ο οποίος και διέταξε την ανάκλησή τους από την αγορά. Συγκεκριμένα, ύστερα από σχετικούς ελέγχους της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΕΦΕΤ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ανιχνεύθηκε κρέας αλόγου σε δύο ακόμη δείγματα.

Πρόκειται για κατεψυγμένο κεμπάπ με την εμπορική ονομασία «ΑΡ-ΚΑΣ», που παρασκευάζει και συσκευάζει  η «Αφοί Μπατανιάν, ΒΙ.ΠΕ. Κορωπίου» και το οποίο διατίθετο από το σούπερ μάρκετ ΜΕΤΡΟ ΑΒΕΕ, υποκατάστημα της Καβάλας, 

και σαλάμι βοδινό με εμπορική ονομασία «Destan», που παρασκευάσθηκε από την ολλανδική εταιρεία DEMKA GmbH, το οποίο διατίθετο από το παντοπωλείο «Γιακούπ Γιακούπ, Φίλυρα Σάππων, Ροδόπης».

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση κι απόσυρση του συνόλου των προϊόντων από την ελληνική αγορά και έχουν ήδη ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι.

.Αποχώρησε από το Βατικανό ο πάπας Βενέδικτος


Ο πάπας Βενέδικτος Ιστ' αναχώρησε σήμερα με ελικόπτερο από το Βατικανό για τη θερινή κατοικία του, το Καστέλ Γκαντόλφο στα περίχωρα της Ρώμης. 

Έγινε, έτσι, ο πρώτος ποντίφικας εδώ και έξι αιώνες που παραιτείται από τη θέση αυτή αντί να παραμείνει επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας ως το θάνατό του.

Ενώ σήμαιναν οι καμπάνες της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου, ένα λευκό ελικόπτερο, που παραχώρησε η ιταλική κυβέρνηση, απογειώθηκε από το Βατικανό μεταφέροντας τον 85χρονο πάπα στο Καστέλ Γκαντόλφο, στα νότια της ιταλικής πρωτεύουσας. Στο ελικόπτερο συνόδευε τον ποντίφικα ο ιδιαίτερος γραμματέας του, αρχιεπίσκοπος Γκέοργκ Γκαενσβάιν.

Προτού επιβιβαστεί στο ελικόπτερο ο πάπας αποχαιρέτισε τους επισκόπους, τους υπαλλήλους του Βατικανού και τους Ελβετούς φρουρούς του στην αυλή του Σαν Νταμάζο, στο αποστολικό μέγαρο της Αγίας Έδρας. 

Έστειλε επίσης το τελευταίο μήνυμά του μέσω του Twitter στους πιστούς όλου του κόσμου. "Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Σας εύχομαι να έχετε πάντα την ευτυχία να βάζετε τον Χριστό στο επίκεντρο της ζωής σας" έγραψε ο πάπας.

Η παραίτηση του Βενέδικτου ισχύει από σήμερα το βράδυ στις 21:00 ώρα Ελλάδας. Οι καρδινάλιοι θα ξεκινήσουν αύριο Παρασκευή τις προπαρασκευαστικές επαφές τους για να αποφασίσουν πότε θα συγκληθεί το κογκλάβιο που θα εκλέξει τον επόμενο ποντίφικα.

.Αλ. Τσίπρας: H κρίση πλήττει τις γυναίκες


Τις ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις της κρίσης στις γυναίκες, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε χαιρετισμό του στην ημερίδα του τμήματος φεμινιστικής πολιτικής του κόμματος με θέμα «φύλο-πολιτική -Αριστερά». 

Δεν νοείται αριστερή ταυτότητα δίχως φεμινιστική διάσταση, δίχως δηλαδή την αναγνώριση της γυναικείας υποτέλειας ως μορφή ανισότητας, η οποία δε χωρά στην κοινωνία που εμείς οραματιζόμαστε, είπε ο κ. Τσίπρας, 

υπογραμμίζοντας την ανάγκη να εργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ για την αναγνώριση των προκαταλήψεων του μισογυνισμού και της ομοφοβίας, σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, ώστε να διευρυνθεί το εύρος των μελών που αναγνωρίζουν τον εαυτό τους σε αυτό το κίνημα. 

.Στη δικαιοσύνη συνεχίζεται η κόντρα των ιδιοκτητών ΠΑΟ και Ολυμπιακού


Οι εξωγηπεδικές κόντρες ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των δύο "αιωνίων" καλά κρατούν. Ο Αθλητικός Δικαστής κάλεσε σε έγγραφη απολογία τους αδελφούς Αγγελόπουλους του Ολυμπιακού και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο του Παναθηναϊκού για τις πρόσφατες δηλώσεις τους. 

Επίσης, κάλεσε και τον προπονητή των πρωταθλητών Ευρώπης, Γιώργο Μπαρτζώκα, για φραστική επίθεση στον κομισάριο του αγώνα με τον ΚΑΟΔ.

Λίγο νωρίτερα, ο Ολυμπιακός είχε απευθύνει έκκληση στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, να ελέγξει τον Δ.Γιαννακόπουλο και στη σχετική ανακοίνωση τονίζει: 

«Συγκεκριμένα, ζήτησε να κινηθεί η διαδικασία ελέγχου εναντίον του: α) για την απαράδεκτη συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα πρωταθλήματος στις 4.2.2013 μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, 

β) για τον χαρακτηρισμό του Ολυμπιακού ως «συλλόγου της βρωμιάς» κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου στις 10.2.2013 και 

γ) για τις δηλώσεις του ότι δεν θα σεβαστεί την πρόσφατη καταδικαστική σε βάρος του απόφαση του Αθλητικού Δικαστή με την οποία του απαγορεύθηκε η είσοδος σε όλα τα γήπεδα για δύο μήνες».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.