.Παιδικές Κατασκηνώσεις Αγ. Ανδρέα


Αγαπητοί γονείς,
Η Δημοτική Αρχή , ιδιαίτερα σήμερα που οι καθημερινές δυσκολίες είναι για πολλούς δημότες και κατοίκους της πόλης σχεδόν αξεπέραστες, αναγνωρίζει ακόμα περισσότερο την υποχρέωση της για την άσκηση Κοινωνικής Πολιτικής που θα στηρίζει, στο μέτρο του δυνατού, τις οικογένειες κα τη νέα γενιά.

Έχουμε την ικανοποίηση να ανακοινώσουμε ότι για το εφετινό καλοκαίρι εξασφαλίσαμε τη φιλοξενία εκατό παιδιών συνολικά, ηλικίας 6-12 ετών, στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων στον Αγ. Ανδρέα.


Συγκεκριμένα, τα παιδιά θα φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις κατά τις εξής περιόδους:.

Οι εγγραφές θα γίνονται μόνο από τους γονείς ή τους έχοντες την επιμέλεια και θα φέρουν υποχρεωτικά την αστυνομική τους ταυτότητα.

Τα δικαιολογητικά εγγραφής είναι τα εξής:
1. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης.
2. Απόδειξη ΔΕΗ ,ΟΤΕ , ΕΥΔΑΠ από την οποία να προκύπτει ο τόπος διαμονής.
3. Μια (1) πρόσφατη φωτογραφία.
4. Ιατρική βεβαίωση ότι το παιδί είναι κλινικά υγιές ,του έχουν γίνει οι απαραίτητοι εμβολιασμοί , δεν πάσχει από δερματολογικό ή άλλο μεταδοτικό νόσημα και τέλος ότι μπορεί να συμμετάσχει στις αθλητικές δραστηριότητες της κατασκηνώσεις.
5. Φωτοτυπία του βιβλιαρίου υγείας με τα εμβόλια.
6. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας του γονέα.

Οι εγγραφές των παιδιών, θα γίνουν στις κατωτέρω ημερομηνίες στο Δημαρχείο (Γ. Ζωγράφου 7), 2ος όροφος – Γραμματεία Κοινωνικής Υπηρεσίας:
Α΄ Αποστολή: 20/05/2013 – 24/05/2013
Β΄ Αποστολή: 27/05/2013 – 31/05/2013
Γ΄ Αποστολή: 03/06/2013 – 07/06/2013
Δ΄ Αποστολή: 10/06/2013 – 14/06/2013

Η προσέλευση και η παραλαβή των παιδιών, στις παιδικές κατασκηνώσεις στον Αγ. Ανδρέα , θα γίνεται μόνο από τους γονείς ή τους νομίμως κατέχοντες την κηδεμονία αυτών.
Αγαπητοί γονείς, εύχομαι σε εσάς και τα παιδιά σας καλό καλοκαίρι, υγεία και δύναμη.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ

.ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ


Στις Εφορίες η εγκύκλιος του Υπουργείου Οικονομικών για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών που έχουν δημιουργηθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2012. Οι οφειλέτες, με αίτηση που πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά έως τις... 
18 Ιουλίου, έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τα χρέη τους με ένα πρόγραμμα 48 δόσεων με ελάχιστο ποσό δόσης τα 15 ευρώ. Βασική προϋπόθεση είναι να μην έχουν δημιουργηθεί νέες οφειλές εντός του 2013.

Στη ρύθμιση μπορούν να υπαχθούν χρέη, τα οποία έχουν ενταχθεί στο παρελθόν σε άλλο πρόγραμμα διευκόλυνσης. Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα, για όσους οφειλέτες αποδείξουν πραγματική οικονομική αδυναμία ανταπόκρισης στις 48 δόσεις, να ενταχθούν σε περισσότερες δόσεις με βάση το εισόδημά τους, που όμως δεν μπορούν να ξεπερνούν τις 100. 

Η ελάχιστη μηνιαία δόση ξεκινά από 5% για μηνιαίο εισόδημα μέχρι 500 ευρώ και φτάνει το 30% επί του μηνιαίου εισοδήματος αν αυτό ξεπερνά τις 5.000 ευρώ. Η προθεσμία για την υπαγωγή στο πρόγραμμα των πολλών δόσεων λήγει στις 31/12/2013.

.''ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ''...


Σε διεργασίες για την ίδρυση νέου πολιτικού κόμματος συμμετέχει η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, όπως αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ΝΕΤ. 
Η κυρία Διαμαντοπούλου κλείνει οριστικά...
την πόρτα στο ΠΑΣΟΚ, ανακοινώνοντας και επίσημα την αποχώρησή της. 

«Αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν με εκφράζει» δηλώνει χαρακτηριστικά, δίνοντας τέλος σε μία σχέση περίπου 40 ετών και έπειτα από δυσάρεστα γεγονότα, που της επιφύλαξε ο τελευταίος χρόνος: από τη μη εκλογή της στις βουλευτικές εκλογές του 2012 έως την αθεράπευτη κόντρα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σημειωτέον ότι η κυρία Διαμαντοπούλου είναι επικεφαλής στο think tank «Δίκτυο», που προωθεί το διάλογο για την κεντροαριστερά.

Πάντως, η πρώην υπουργός εκπλήσσει στη συνέντευξή της και με την άποψη που εκφράζει ότι πρέπει να αποχωρήσει η τρόικα από την Ελλάδα.

.Συγχαρητήρια Ν. Δένδια σε αστυνομικούς που συμμετείχαν σε σύλληψη ληστών


Την ευγνωμοσύνη του ίδιου, του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και της ελληνικής κοινωνίας, εξέφρασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, στους 10 αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στην καταδίωξη και ένοπλη συμπλοκή χτες στο Παγκράτι, που κατέληξε στην αναίμακτη σύλληψη των δύο ληστών, μετά τις επιθέσεις σε τρία φαρμακεία στον Νέο Κόσμο, στον Υμηττό και στο Βύρωνα.

Ο υπουργός δέχθηκε το μεσημέρι στο γραφείο του τους αστυνομικούς, μεταξύ των οποίων και τον νεαρό αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, Γιώργο Μυστρίδη από την Κομοτηνή, ο οποίος δέχτηκε μια σφαίρα από το όπλο ενός εκ των δραστών, που τον βρήκε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο, στην κοιλιά, μόλις δύο δάχτυλα πάνω από το ακάλυπτο μέρος. Απευθυνόμενος στους αστυνομικούς, ο κ. Δένδιας τόνισε, μεταξύ άλλων: 

«Στη ζόρικη εποχή που ζούμε, δύο είναι οι πυλώνες της κοινωνίας μας. Η οικονομία και η ασφάλεια του πολίτη. Εσείς επιτελείτε το δεύτερο, με τον καλύτερο τρόπο. Η κοινωνία γνωρίζει πόσο δυσανάλογο είναι αυτό που παίρνετε, με αυτό που δίνετε».

Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, οι δύο συλληφθέντες είναι οδηγοί ταξί, οι οποίοι διέπραξαν τις ληστείες στα φαρμακεία χρησιμοποιώντας το ταξί, το οποίο νοίκιαζαν για να το δουλεύουν. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες είναι και οι δύο χρήστες ναρκωτικών.

.Εγκύκλιος προς τα λιμεναρχεία για τη διακίνηση επιβατών το καλοκαίρι


Εγκύκλιο προς όλα τα λιμεναρχεία της χώρας, να διασφαλιστεί η ασφαλή και εύκολη διακίνηση επιβατών, οχημάτων και αγαθών στα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία κατά την περίοδο του καλοκαιριού, αλλά και να εντατικοποιηθούν οι αγορανομικοί έλεγχοι για την προστασία του τουρισμού, εξέδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης.

Συγκεκριμένα τα στελέχη του λιμενικού, καλούνται να μεριμνούν για την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, να λαμβάνουν μέτρα αστυνόμευσης και τάξης στα λιμάνια, σε συνεργασία με την αστυνομία και την τροχαία, να διενεργούν ελέγχους στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στους χώρους ευθύνης τους 

και να αντιμετωπίζουν το φαινόμενο της άγρας πελατών σε χώρους μεγάλης συγκέντρωσης τουριστών, που παρουσιάζει έξαρση κατά τη θερινή περίοδο και προκαλεί υποβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.

«Η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων των επιβατών, νησιωτών και τουριστών, Ελλήνων και ξένων, κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου συνιστά πρώτιστο μέλημά μας» δήλωσε ο κ. Μουσουρούλης. 

«Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από την αγορά είναι θετικά, καθώς η κίνηση είναι αυξημένη και θέλουμε η τάση αυτή να συνεχιστεί και να κορυφωθεί τους προσεχείς μήνες, με ασφάλεια και ομαλότητα» υπογράμμισε ο υπουργός.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.