.Ρουκέτες ερρίφθησαν από τη Συρία κατά των κατεχομένων Υψιπέδων του Γκολάν

Ρουκέτες ερρίφθησαν σήμερα από τη Συρία και έπληξαν την πλευρά των κατεχομένων από το Ισραήλ Υψιπέδων του Γκολάν, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός χωρίς να αναφέρει αν υπήρξαν θύματα.

 «Τουλάχιστον πέντε ρουκέτες ερρίφθησαν από τη Συρία και έπληξαν διαφορετικά σημεία των Υψιπέδων του Γκολάν» αναφέρει ανακοίνωση του στρατού. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του στρατού, ο δράστης των ρίψεων αυτών δεν είναι γνωστός μέχρι στιγμής και ο ισραηλινός στρατός δεν απάντησε στα πυρά αυτά.

Τον Ιούλιο μια ρουκέτα που εκτοξεύθηκε από τη Συρία είχε οδηγήσει τον ισραηλινό στρατό να βομβαρδίσει θέσεις του συριακού στρατού. Τον Ιούνιο, ισραηλινά μαχητικά αεροπλάνα πραγματοποίησαν επιθέσεις κατά συριακών στρατιωτικών στόχων, μετά τον θάνατο ενός ισραηλινού εφήβου σε διασυνοριακή επίθεση, όπως τη χαρακτήρισε το εβραϊκό κράτος, από τις πιστές δυνάμεις στον Πρόεδρο Μπασάρ αλ-Ασαντ.

.Έρχονται βελτιώσεις στον ΕΝΦΙΑ

Τις βελτιώσεις στον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο, καθώς το αργότερο έως την επόμενη Παρασκευή η νομοθετική ρύθμιση με όλες τις παρεμβάσεις θα πρέπει να βρίσκεται στη Βουλή. Ωφελημένοι -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- οι ιδιοκτήτες ακινήτων σε περίπου 4.000 οικισμούς σε 457 περιοχές, οι ιδιοκτήτες ξενοίκιαστων, ημιτελών και διατηρητέων κτισμάτων, καθώς και ευπαθείς ομάδες που δεν είχαν ενταχθεί στον αρχικό νόμο.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.