.Πολύπλοκοι «γρίφοι» με πολλούς παίκτες

Και πάλι η Ελλάδα στο μάτι του κυκλώνα. Το πρώτο 8μηνο του 2015 βρισκόταν στο επίκεντρο της κρίσης χρέους και «στον δρόμο» της εξόδου από το ευρώ, σήμερα αποτελεί ξανά την «εμπροσθοφυλακή» στην προσφυγική κρίση και στο «ξήλωμα» της Συνθήκης Σένγκεν, έγραφε η βρετανική Telegraph, που ανακάλυπτε πολλά κοινά σημεία ανάμεσα στα δύο εντελώς ξεχωριστά ζητήματα. 

Και προέβλεψε ότι, όπως η κυβέρνηση Τσίπρα τελικά αποδέχθηκε την υπό όρους ευρωπαϊκή οικονομική βοήθεια υπό την απειλή της δραχμής, έτσι και τώρα θα αναγκαστεί να αποδεχθεί τη φύλαξη των συνόρων από τον Frontex (με «κοινές ομάδες ... περισσότερα »

.Ο αδούλωτος ελληνικός λαός

ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 

Από τα πέντε κέντρα υποδοχής και διαλογής προσφύγων και μεταναστών που ο πρωθυπουργός είχε την ευγενή καλοσύνη να συμφωνήσει ότι θα οργανωθούν στη χώρα, μόνον το ένα λειτουργεί, στη Λέσβο. Και αυτό, όπως διαβάζω, με σοβαρά προβλήματα κυρίως ως προς τις συνθήκες υγιεινής.

 Παρότι οι εταίροι μας έχουν εκταμιεύσει πενήντα οκτώ εκατομμύρια ευρώ, τα οποία όμως η ελληνική διοίκηση δεν έχει καταφέρει να εισπράξει διότι δεν βρήκαν «άνθρωπο» να ξέρει πώς συμπληρώνονται οι σχετικές αιτήσεις. Εχουν εξαφανισθεί και αυτοί που, παλιά, στήνονταν στις εισόδους των δημοσίων υ... περισσότερα »

.Πας μη Συριζαίος προοδευτικούλης... βάρβαρος

Χαμός έχει γίνει στο διαδίκτυο και όχι μόνο για την «ατάκα» που είπε ο Φαήλος Κρανιδιώτης σχετικά με την «αξύριστη χήρα» του μεγάλου ηθοποιού Μηνά Χατζησάββα ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Και τι δεν έχει γραφτεί για το θέμα. Ύβρεις, απειλές τσαμπουκάδες και γενικώς ένα... αντριλίκι που δεν ξέρουμε από που πηγάζει. 

Δείχνει σε κάθε περίπτωση ότι η ελληνική κοινωνία πρέπει πάντα να είναι χωρισμένη. Σε αδερφές και άντρες, σε ομοφοβικούς και φιλο-ομοφυλόφιλους, σε μάγκες και δάγκες και ούτω κάθε εξής. Ο Φαήλος έκανε μια παρατήρηση. Επαίνεσε τον ηθοποιό και για την καλλιτεχνική του ... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.