.Η «φράου» Ζωή δεν το βάζει κάτω: Νέο τρέιλερ με πρωταγωνίστρια την… αφεντιά της!

Παρά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πρώτου διαφημιστικού σποτ για την επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους η πρόεδρος της Βουλής δεν έδειξε να πτοείται.
Μόλις λίγες ώρες αργότερα και ενώ έδινε συνέντευξη τύπου «υπερπαραγωγή» κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο ένα δεύτερο διαφημιστικό με «πρωταγωνίστρια» την ίδια την Πρόεδρο της Βουλής.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της η Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «έχουμε πολλές ιδέες θα τις δείτε το επόμενο διάστημα», ενώ προανήγγειλε και τρίτο σποτ με «πρωταγωνιστή» ένα νέο άνθρωπο που συγκλόνισε την επιτροπή με την μαρτυρία του για το πως βιώνει την κρίση.

.Αποκάλυψη: Έβγαλε έξω δεκάδες δις “μαύρα”, επιχειρηματιών, εφοπλιστών και πολιτικών!

*Δέκα χιλιάδες μαύρους λογαριασμούς που ανήκουν στην αφρόκρεμα του ελληνικού πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου, διαχειρίστηκε ο Ελβετός τραπεζίτης Ζακ Κλοντ Οσβαλντ, ο οποίος μαζί με τον συνεργάτη του Φάνη Λυγινό, είχαν στήσει πλυντήριο για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τη μεταφορά τεράστιων ποσών στις ελβετικές τράπεζες.* 

Το δίδυμο Όσβαλντ – Λυγινός είχε αναλάβει επίσης το ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τις μίζες της Siemens και των εξοπλιστικών, καθώς και τη διακίνηση εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ μέσα από ένα πολύπλοκο σύστημα παράκτιων εταιρειών. Ανάμεσα στους πελάτες του Ελβ... περισσότερα »

.Βγήκαν τα «μαχαίρια» στη Βουλή για την ΕΡΤ – Ολα στο φως λέει το Ποτάμι – Κόντρα με βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ

Αγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του Ποταμιού με αφορμή το νομοσχέδιο για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβαν τις γνωστές αιτιάσεις για την κατά το παρελθόν επαγγελματική σχέση του επικεφαλής του Ποταμιού κ. Σταύρου Θεοδωράκη με την ΕΡΤ και τα αίματα... άναψαν. 

Ετσι, ο ειδικός αγορητής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης κάλεσε τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά να καταθέσει ενόψει της επικείμενης συζήτησης του ν/σ στην Ολομέλεια, τις συμβάσεις όλων των Υπουργών, βουλευτών, ευρωβουλευτών και κυβερνητικών παραγόντων που συνδέονταν επαγ... περισσότερα »

.«Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, αλλά η Ελλάδα είναι αυτή που θα πρέπει να κάνει κάποια κίνηση»

Oι συζητήσεις με τις ελληνικές Αρχές συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο και θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και βδομάδες, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αλεξάντερ Βιντερστάιν, ο οποίος πρόσθεσε ότι η Ελλάδα είναι αυτή που θα πρέπει να κάνει κάποια κίνηση.

Ο εκπρόσωπος σημείωσε ότι στην αυριανή συνεδρίαση της Ομάδας Εργασίας της Ευρωζώνης θα γίνει μία αποτίμηση της κατάστασης, σε σχέση με τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις.

Σε ό,τι αφορά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Ρωσία, η εκπρόσωπος Αννίκα Μπράιντχαρντ ανέφερε ότι η Επιτροπή δεν σχολιάζει εικασίες σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές σε αποφάσεις που έχουν ληφθεί για το θέμα των ρωσικών εισαγωγών από την ΕΕ.

.Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού εφέτος

Αύξηση 5,23% καταγράφεται στο κόστος του φετινού πασχαλινού τραπεζιού, σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την πραγματοποίηση δειγματοληπτικών ελέγχων της ΕΣΕΕ σε σούπερ μάρκετ αλλά και στην Κεντρική Αγορά Αθηνών (Βαρβάκειος), τα κρεατικά εμφανίζονται ακριβότερα κατά 0,74% κατά μέσο όρο. Ωστόσο, η τιμή του ντόπιου αρνιού και κατσικιού καταγράφει αξιοσημείωτη άνοδο κατά 20,37% και 4,41% αντίστοιχα. 

Οι μεταβολές αυτές οφείλονται στον μειωμένο εφετινό αριθμό των αμνοεριφίων, εξαιτίας των απωλειών από τον καταρροϊκό πυρετό, στις αντίξοες καιρικές συνθήκες που έπληξαν αρκετούς βοσκότοπους και στην προγενέστερη έναρξη της εξαγωγικής δραστηριότητας λόγω του καθολικού Πάσχα. Οι ανοδικές τάσεις που μόλις αναφέρθηκαν περιορίστηκαν σε σημαντικό βαθμό από την ετήσια υποχώρηση της τιμής του κοτόπουλου (-17,39%) και του χοιρινού κρέατος (-4,44%). 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.