.«Δριμύ κατηγορώ» Θεοχαρόπουλου σε Τσίπρα: «Εθνικολαϊκισμός και Αριστερά δεν πάνε

*Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στην άσκηση «Παρμενίων» μαζί με τον Δημήτρη και τον Πάνο Καμμένο.*

 Ειδικότερα, ο κ. Θεοχαρόπουλος, απευθυνόμενος στα μέλη της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ, άσκησε αυστηρή κριτική στον πρωθυπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ για το σχηματισμό κυβέρνησης με τους ΑΝΕΛ, κάνοντας λόγο για «ακατανόητη επιμονή στην σύμπλευση με ένα κόμμα της λαϊκίστικης δεξιάς», ενώ χαρακτήρισε ως «ξεκάθαρη προσβολή προς την κοινωνία» την τοποθέτηση του Δημήτρη Καμμένου σε θέση υφυπου... περισσότερα »

.Όλο το σχέδιο για υποχρεωτική χρήση καρτών στις νέες επιχειρήσεις

Μέσα στο Νοέμβρη θα κατατεθεί στη Βουλή το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για υποχρεωτική χρήση πλαστικού χρήματος από τις νέες επιχειρήσεις. 

Όπως γράφει η «Καθημερινής της Κυριακής», οι συναλλαγές όλων των νέων επιχειρήσεων που θα συσταθούν από το 2016 θα γίνονται με πλαστικό χρήμα, ενώ παράλληλα το υποχρεωτικό καθεστώς θα ισχύσει και για δεκάδες κλάδους της οικονομίας που βρίσκονται ψηλά στη λίστα της φοροδιαφυγής. 

Το σχέδιο τελεί υπό την έγκριση των πιστωτών και προβλέπει κίνητρα για τις επιχειρήσεις, που θα φθάνουν ακόμη και στη μη υποβολή φορολογικών δηλώσεων, δεδομένου ότι... περισσότερα »

.Τι φέρνουν τα ραβασάκια της Εφορίας για το 2016

Σημαντικές επιβαρύνσεις για τα μεσαία και τα μεγάλα εισοδήματα φέρνει η φοροκαταιγίδα, η οποία θα αποτυπωθεί στα «ραβασάκια» της Εφορίας που θα έρθουν για το 2016. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής και ενώ το νέο φορολογικό και ο προϋπολογισμός σύντομα θα αποτελεί νόμο του κράτους, με επιπλέον φόρους ύψους 2,5 δισ. ευρώ θα επιβαρυνθούν συνολικά τον επόμενο χρόνο φυσικά και νομικά πρόσωπα με τον νέο προϋπολογισμό. 

Τις μεγαλύτερες πρόσθετες επιβαρύνσεις θα υποστούν οι φορολογούμενοι ου ασκούν ατομικά επιχειρηματικές δραστηριότητες, ανάμεσά τους οι ελεύθεροι επαγγελματ... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.