.Επανέρχεται στο τραπέζι το Grexit

«Κάποιοι που το καλοκαίρι ετοίμαζαν το Grexit, σήμερα μ’ αυτή την κρίση (σ.σ. την προσφυγική) αποδεικνύεται πόσο ανόητοι ήταν. Αν επιμείνουν στο Grexit αποδεικνύεται ότι δεν είναι μόνο ανόητοι αλλά και επικίνδυνοι». 

Αυτά είπε ο πρωθυπουργός στο τέλος της κοινής συνέντευξης τύπου με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς στο Μέγαρο Μαξίμου.

 Τι προκύπτει απ’ αυτή τη συγκεκριμένη αποστροφή του Αλέξη Τσίπρα; Προκύπτει ότι το σενάριο της εξόδου από το ευρώ παραμένει στο τραπέζι. Διαφορετικά δεν είχε κανένα λόγο να το πει αυτό ο πρωθυπουργός αν δεν εξακολουθούσε να συζητείτ... περισσότερα »

.Ηχηρά μηνύματα Μοσκοβισί για τράπεζες, αξιολόγηση, πλειστηριασμούς, χρέος

*Αλληλέγγυος προς τον ελληνικό λαό, δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, αμέσως μετά την συνάντηση του με τον Έλληνα υπουργό Εργασίας Γ.Κατρούγκαλο καθιστώντας σαφές ότι η Ευρώπη θέλει μια νέα ισχυρή Ελλάδα που θα γίνει ξανά ελκυστική για τους επενδυτές.*

 Ωστόσο, εμφανίστηκε σταθερός στις θέσεις των Ευρωπαίων για πιστή τήρηση των μεταρρυθμίσεων ενώ η αίσθηση που υπήρξε είναι ότι εμφανίστηκε περισσότερο σκληρός απ' ότι περίμενε η ελληνική κυβέρνηση. Αν μάλιστα δεν υπήρχε το μείζον θέμα του Προσφυγικού, ενδεχομένως οι Ευρωπαίοι να ήταν ασφυκτικά φορτικοί με την ελληνική κυβέρ... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.