.Χιονίζει… ραβασάκια τραπεζών

Αν δείτε κάποιον κούριερ να σταματάει έξω από την πολυκατοικία ή το σπίτι σας μην υποθέσετε, έτσι αβασάνιστα, ότι σας φέρνει ένα γιορτινό δέμα ή κάποιο γράμμα. 

Είναι πολύ πιθανό να μεταφέρει κάτι που δεν θα σας αρέσει καθόλου. Οπως, ας πούμε: το ειδοποιητήριο της τράπεζας. Δεν είναι σκηνή από το μέλλον, αλλά μια καθημερινότητα.

 Οι τράπεζες έχουν αρχίσει ήδη και στέλνουν τα σχετικά ειδοποιητήρια στους δανειολήπτες των οποίων τα δάνεια έχουν πιάσει… κόκκινο. Αυτό που κάνουν επί της ουσίας οι τράπεζες είναι να ακολουθούν τον Κώδικα Δεοντολογίας τους και αν ζητούν, μέσω αυτών των επι...περισσότερα »

.Πώς ξεμπερδεύεις με το 2015

Αν κάποια τύχη αγαθή επιτρέψει στο μέλλον να υπάρξει, ας μην αφήσουμε στον ιστορικό του το δικαίωμα να αναλωθεί με τον αφρό των ημερών του έτους 2015. Ας καταγράψουμε από τώρα, για λογαριασμό του, το αποτύπωμα όσων γεγονότων άλλαξαν τη ζωή στη χώρα που κρέμεται σαν τσαμπί στο νοτιότατο άκρο της Βαλκανικής.

 Οφείλει να μην ξεχάσει πως η ιστορική αυτή χρονιά ξεκίνησε με την κατάργηση των αυτοκτονιών και την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης. Να μην παραλείψει να σημειώσει ότι έως τον Δεκέμβριο του 2014 οι αυτόχειρες είχαν αναδειχθεί, ερήμην τους, σε πρωταγωνιστές του δημόσιου δια...περισσότερα »

.Προσοχή στα «στραβοπατήματα»

Οι ενδείξεις πως βρισκόμαστε στα πρόθυρα της επανάληψης ενός επεισοδίου που ενδέχεται να θυμίζει την εμπειρία του περασμένου καλοκαιριού πληθαίνουν. Ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι έχει μαζί του, ως συμμάχους, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, την Κομισιόν και τον ευρωπαϊκό Νότο.

 Ως αντιπάλους βλέπει το ΔΝΤ, τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Β. Σόιμπλε και ορισμένες βόρειες κυβερνήσεις. Στο επίκεντρο βρίσκονται το ασφαλιστικό, η φορολογική μεταρρύθμιση, το περίφημο νέο ταμείο αποκρατικοποιήσεων και ορισμένα ακόμη ζητήματα. Η εμπειρία του παρελθόντος έχει δείξει ότι οι «ιέρακες» συνήθως υπερισχύουν. Η Ου... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.