.Αντί Βιογραφικού...Αντώνης Πέττας Υποψήφιος Δήμαρχος Ζωγράφου

Γεννήθηκα στα Μαζέικα Καλαβρύτων το 1956. Το πιο σημαντικό μάθημα που μου έδωσε ο πατέρας μου είναι να επιστρέφω στον τόπο που ζω αυτά που μου δίνει. Ήρθα στου Ζωγράφου ως φοιτητής της Οδοντιατρικής Σχολής. Του Ζωγράφου που γνώρισα τότε ήταν μια πόλη με γειτονιές. 
Μια πόλη με σπίτια και μονοκατοικίες με ανοιχτές πόρτες και ανθρωπιά. Ήταν μια πόλη με αλάνες γεμάτη χαμόγελα. 
Αγάπησα αυτή τη πόλη από την πρώτη στιγμή και επέλεξα να εργαστώ εδώ και να δημιουργήσω την οικογένεια μου σε αυτό το τόπο. Εδώ, γνώρισα την Δήμητρα ως φοιτήτρια της Ιατρικής σχολής, εδώ μεγάλωσα το Δημήτρη και τ... περισσότερα »

.Δήμος Ζωγράφου : Πρόγραμμα Εορτασμού 25ης Μαρτίου

ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓ. ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ
10:45 Προσέλευση Τιμητικών Τμημάτων
11:00 Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντα

ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΡΩΩΝ
11:20 Επιμνημόσυνη δέηση
11:30 Κατάθεση στεφάνων
11:40 Αποχώρηση Τιμητικών Τμημάτων
11:50 Έναρξη παρέλασης

ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΕΡΖΑΚΗ (Άνω Ιλίσια)

18:30 Απογευματινή εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς από τα Τμήματα του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού και τη συμμετοχή των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – Ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ», & «ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ».

.«Ντέρμπι» στην Περιφέρεια Αττικής - Η μεγάλη έκπληξη...

Σε αμφίρροπη αναμέτρηση εξελίσσεται η «μάχη» για την Περιφέρεια Αττικής, ανάμεσα στον νυν Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό και την υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Ρένα Δούρου, σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Palmos Anaysis για το Tvxs.gr, ενώ έκπληξη η τρίτη θέση, στην οποία βρίσκεται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, με τη στήριξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης.

Συγκεκριμένα, στον *α' γύρο*, οι υποψήφιοι συγκεντρώνουν τα ακόλουθα ποσοστά: - Γιάννης Σγουρός (ΠΑ.ΣΟ.Κ.): 20,4% - Ρένα Δούρου (ΣΥ.ΡΙΖ.Α.): 19,0% - Παύλος Χαϊκάλης (ΑΝ.ΕΛ.): 12,9% - Γ... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.