.Αυτό είναι το τελικό σχέδιο για το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο (ΔΕΙΤΕ αναλυτικά)

Όλα έτοιμα είναι για το νέο μισθολόγιο, το οποίο θα αποσυνδεθεί από το βαθμολόγιο επιφέροντας σαρωτικές αλλαγές στις απολαβές των δημοσίων υπαλλήλων. 

Σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής, το σχέδιο νόμου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στα τέλη του μήνα, οπότε και εκτιμάται ότι θα έχει συμφωνηθεί σε όλες τις λεπτομέρειες με τους εκπροσώπους των δανειστών, ούτως ώστε να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές που έχουν τεθεί από το μνημόνιο. 

Το νομοσχέδιο θα κατατεθεί εντός του Δεκεμβρίου, προκειμένου να εφαρμοστεί από τις αρχές του 2016. Το βασικό σενάριο που επεξεργάζονται τα κλιμάκια του υπουρ... περισσότερα »

.Ποιος υποψήφιος προηγείται για την προεδρία της ΝΔ

Λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό της Real News καταγράφει προβάδισμα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στην «κούρσα». 

Συγκεκριμένα, μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης λαμβάνει το 47,5% και ακολουθούν ο Απόστολος Τζιτζικώστας με 19,9%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 16,4% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 10,1%. 

Ωστόσο, η διαφορά με την οποία προηγείται ο κ. Μεϊμαράκης μειώνεται όταν τοποθετούνται οι πολίτες που έχουν ψηφίσει έστω και μία φορά τη ΝΔ. Εκεί ο νυν πρόεδρος του κόμματος είναι π...περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.