.Επικοινωνιακή υπερτροφία

Εν μέσω κρίσης, η επικοινωνία υποκαθιστά την πολιτική. Στην προσφιλή αυτή μέθοδο καταφεύγουν κυβερνητικοί εταίροι και αξιωματική αντιπολίτευση. Αδυνατώντας να διατυπώσουν καθαρές πολιτικές, επιδίδονται σε επικοινωνιακά τεχνάσματα. 

Οι ασαφείς και γενικόλογες θέσεις τούς επιτρέπουν να μη δεσμεύονται για τίποτε, να υποστηρίζουν ανεδαφικές προτάσεις, να υιοθετούν αντιφατικά αιτήματα. Κύριο μέλημά τους, η αποφυγή του πολιτικού κόστους. Επιδίωξή τους, να είναι αρεστοί σε όλους. Στην πραγματικότητα, προσπαθούν να καλύψουν το έλλειμμα πολιτικής, αναγορεύοντας την επικοινωνία σε αυτοσκοπ... περισσότερα »

.Η ΕΕ αποδοκίμασε την είσοδο της ρωσικής οχηματοπομπής στην ανατολική Ουκρανία

 Η Ευρωπαϊκή Ένωση «εξέφρασε την αποδοκιμασία της» σήμερα για την «απόφαση της Ρωσίας» να στείλει την οχηματοπομπή με την ανθρωπιστική βοήθεια στην ανατολική Ουκρανία «χωρίς τη συνοδεία του Ερυθρού Σταυρού ούτε τη συμφωνία της Ουκρανίας», ενώ βλέπει μια «ξεκάθαρη παραβίαση των ουκρανικών συνόρων».

«Πρόκειται για μια ξεκάθαρη παραβίαση των συνόρων της Ουκρανίας. Επίσης αντίκειται στις προηγούμενες συμφωνίες που λήφθηκαν μεταξύ Ουκρανίας, Ρωσίας και της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού».

«Πιέζουμε τη Ρωσία να ανακαλέσει την απόφασή της» δήλωσε ο Σεμπαστιάν Μπραμπάν, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Ύπατης Εκπροσώπου τη ΕΕ για την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφάλειας, Κάθριν Άστον.

Ο ίδιος «χαιρέτισε την αυτοσυγκράτηση» που επέδειξαν οι ουκρανικές αρχές, και «την προθυμία τους για τη διεξαγωγή διαπραγματεύσεων προκειμένου να αποφευχθεί μια περαιτέρω κλιμάκωση της κρίσης».

 Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο δήλωσε ότι η είσοδος της ρωσικής οχηματοπομπής με την ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία αποτελεί μια «κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου».

Η Ρωσία παραβιάζει την εθνική κυριαρχία της Ουκρανίας, καταγγέλλει το ΝΑΤΟ.

"Σοβαρές ανησυχίες" για τη στρατιωτική κλιμάκωση στην ανατολική Ουκρανία εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, στην οποία τόνισε ότι η Μόσχα αποφάσισε να προωθήσει την αυτοκινητοπομπή με την ανθρωπιστική βοήθεια στο Λουγκάνσκ γιατί "δεν μπορούσε να περιμένει άλλο".

.Αίτημα ευνοϊκών ρυθμίσεων για τους δανειολήπτες

Διασφάλιση των δανειοληπτών που έχουν πληγεί από την κρίση και αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, ζήτησε η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ κατά την συνάντηση με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. 
Συγκεκριμένα ζήτησαν να υπάρξει ευνοϊκή ρύθμιση για τους δανειολήπτες και να μην χάνει ο κόσμος τις κατοικίες του.  Ο κ. Στουρνάρας δήλωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιηθεί ο επικαιροποιημένος Κώδικας Δεοντολογίας των τραπεζών για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια. 
Στην συνάντηση με τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα μετείχαν οι Βουλευτές Φίλιππος Σαχινίδης, Θάνος Μωραίτης, Χρήστος Πρωτόππαπας και Δημήτρης Καρύδης και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος, αλλά και τα νοικοκυριά που δεν μπορούν να αποπληρώνουν τις δόσεις των δανείων.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.