.Βόμβες Reuters κατά της κυβέρνησης: Είναι εξτρεμιστές, εξαγριώνουν τους συμμάχους τους

*Σφοδρή επίθεση κατά της ελληνικής κυβέρνησης, κυρίως κατά του πρωθυπουργού, εξαπολύει το πρακτορείο Reuters το οποίο αναφέρει ότι η Αθήνα έχει προκαλέσει την οργή των Ευρωπαίων και ότι η υπομονή τους και η συμπάθειά τους έχει στερέψει.* 

Το άρθρο επικαλείται δηλώσεις υψηλόβαθμου κυβερνητικού αξιωματούχου χώρας του Νότου, ο οποίος χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα ως “εξτρεμιστές”, με τους οποίους κανείς δεν θέλει να συνδεθεί. Το Reuters αναφέρει, δε, ότι “ιδεολογικές επιθέσεις, αντιφατικές δηλώσεις, διαρροές ευαίσθητων εγγράφων και σκληρές διαπραγματευτικές τακτικές «έκαψαν» πολλο... περισσότερα »

.Βενιζέλος: Τεράστια ζημιά για το ΠΑΣΟΚ η υπόθεση Τσοχατζόπουλου

Με την παραδοχή ότι μπορεί να έχει γίνει δωροδοκία κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε προμήθειας του δημοσίου ξεκίνησε την κατάθεση του ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αναφερόμενος στις μίζες των εξοπλιστικών. «Δωροδοκία μπορεί να υπάρξει ακόμα και σε προμήθειες κιμωλιών από ένα νηπιαγωγείο. Και μπορεί σε μια τεράστια σύμβαση να μην υπάρξει. 

Σε όλες τις αποφάσεις για δημόσια έργα, σε όλα τα επίπεδα, μπορούν να υπάρξουν δωροδοκίες εάν υπάρχει η ηθική προδιάθεση όσων ασχολούνται με αυτά! Μπορεί αυτό να συμβεί ερήμην των πολιτικών στ... περισσότερα »

.Ρήγμα στην κυβερνητική συνοχή

Καταψήφισαν οι ΑΝΕΛ την τροπολογία για το Ισλαμικό Τέμενος


Ρήγμα στην κυβερνητική συνοχή προκάλεσε η ψήφιση και στα άρθρα και στις τροπολογίες του του νομοσχέδιο για τα επείγοντα μέτρα για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε πολλά από τα οποία προκάλεσε η Ν.Δ. ονομαστική ψηφοφορία.

Ειδικότερα ψηφίστηκαν:

- η τροπολογία για την κατασκευή Ισλαμικού Τεμένους στον Βοτανικό από τον ΣΥΡΙΖΑ, την Ν.Δ., το Ποτάμι και το ΚΚΕ ενώ κατά ψήφισαν οι ΑΝΕΛ και η Χ.Α.,

- η τροπολογία για το Μέγαρο Μουσικής,

- η τροπολογία για την παράταση της θητείας των μονομελών και συλλογικών οργάνων διοίκησης των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ και την κατάργηση των διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας σχετικά με τη συμμετοχή των Συμβουλίων των ΑΕΙ και των Σχολών αυτών στη διαδικασία της προεπιλογής των Πρυτάνεων και των Κοσμητόρων.

.Άνθρακες ο θησαυρός του Γιούρογκρουπ

Άνθρακες ο θησαυρός του Γιούρογκρουπ καθώς οι ελπίδες της κυβέρνησης ότι θα ξεκλειδώσει η συμφωνία και θα αρχίσει να ρέει το χρήμα, αποδείχθηκαν φρούδες. 

Οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών επέλεξαν μια μέση λύση για την Ελλάδα, τονίζοντας ότι ναι μεν υπάρχει πρόοδος, κυρίως ως προς την επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων, αλλά επισήμαναν ότι υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος προκειμένου να γεφυρωθεί το χάσμα που υπάρχει και το οποίο πρέπει να καλυφθεί σε τεχνικό επίπεδο.

 Ουσιαστικά θα πάρουμε λεφτά μόνο αν υπογράψουμε τη συμφωνία, κάτι που εξαρτάται τόσο από τα σκληρά φορολογικά μέτρα που πρέ... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.