.Το παράλληλο σύμπαν της Κουμουνδούρου

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει σκοπό του να παίξει με τα νεύρα μας και να μας τρελάνει όλους. Ετοιμάζεται λέει να παρουσιάσει αριστερό ριζοσπαστικό πρόγραμμα ενόψει τον εκλογών το οποίο θα είναι «παράλληλο» με το μνημόνιο που υπέγραψε ο Τσίπρας και ψήφισε στη βουλή 

και θα εφαρμοστεί «ανεξάρτητα» από το μνημόνιο προκειμένου όπως υποστηρίζουν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού να ελαφρύνουν τις επιπτώσεις του μνημονίου. Το δήλωσε η Γεροβασίλη λέγοντας ότι θα είναι «αντίρροπο» στο μνημόνιο, το είπε με άλλα λόγια και ο Βούτσης μιλώντας για «ισοδύναμα» μέτρα, σ’ αυτή τη γραμμή κινήθηκε και ο Φίλης δηλ...περισσότερα »

.Οδηγούμαστε σε ακυβερνησία;

O μπάρμπα Αλέκος Φλαμπουράρης, γνωστός και ως «παππούς» των παιδιών του πρωθυπουργού, μίλησε και μετέφερε τις απόψεις του Τσίπρα ο οποίος κρύβεται τελευταία. Είπε ότι αν μετά τις εκλογές δεν υπάρξει αυτοδυναμία δεν θα οδηγηθεί η χώρα σε νέες κάλπες. 

Είπε επίσης ότι ο γίγαντας της οικονομικής επιστήμης Βαρουφάκης είναι αχάριστος και δεν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Ποιος τους το ζήτησε;» αναρωτήθηκε αλλά ομοίως θα μπορούσε να πει κανείς: «Θα τον χάλαγαν τον ΣΥΡΙΖΑ 140 χιλιάδες σταυροί από έναν άνθρωπο που εκπροσωπεί ακριβώς την τρέλα των Ελλήνων ψηφοφόρων που ψηφίζουν ό,τι του... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.