.Από το δόξα τω Θεώ στο... βοήθα Παναγιά!... Τέτοιο σκοτσέζικο ντους δεν έχει ξαναγίνει

Ποιος είπε ότι καθαρίσαμε με τους απίθανους Συριζαίους; Πρώτα θα μας βγάλουν την ψυχή, πρώτα θα καταστρέψουν τη χώρα και στη συνέχεια μπορεί να δούμε φως στο τούνελ. 

Οι άνθρωποι εκτός από ανίκανοι είναι και ψυχοβγάλτες. Από το δόξα τω Θεώ στο βοήθα Παναγιά και τούμπαλιν. Τέτοιο σκοτσέζικο ντους δεν έχει ξαναγίνει, μόνο που το δράμα της Ελλάδας δεν έχει περιθώρια για τέτοια παιχνίδια. 

Μπορεί ο Βαρουφάκης να είναι παροπλισμένος, όμως, η θεωρία των παγνίων και η δημιουργική ασάφεια υπηρετείται πιστά από τους Τσακαλωτοπαππάδες που ανέλαβαν να βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο. Για σκε... περισσότερα »

.“Βόμβα” Σαρκοζί: Η Ελλάδα και πάλι στο… μηδέν. Ο Τσίπρας δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων

Την ανάγκη να στηριχθεί η Αθήνα επεσήμανε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί μιλώντας σε Γερμανούς επιχειρηματίες στο Βερολίνο, ενώ υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας «δεν ανταποκρίνεται στο ύψος των περιστάσεων».
«Επιστρέψαμε λοιπόν στο μηδέν» πρόσθεσε, ενώ αναφερόμενος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, τόνισε ότι έδωσε ώθηση στην ανάπτυξη στην Ελλάδα και ξεκίνησε τις μεταρρυθμίσεις.
Κλείνοντας, ο κ. Σαρκοζί εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Ευρώπη δεν θα αφήσει την Ελλάδα να καταρρεύσει.

.«Βόμβα» Reuters: Στο τραπέζι της ΕΕ για πρώτη φορά το σενάριο ελληνικής χρεοκοπίας

Σε μια αποκάλυψη-φωτιά προβαίνει το πρακτορείο Reuters, καταγράφοντας σε σημερινό του κείμενο το παρασκήνιο της χθεσινής συνεδρίασης του Euro Working Group στο οποίο έγινε για πρώτη φορά επισήμως συζήτηση για ελληνική χρεοκοπία. *Τα τρία σενάρια: Συμφωνία, παράταση, χρεοκοπία* 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του πρακτορείου, το οποίο επικαλείται αξιωματούχους της ΕΕ, στο χθεσινό Euro Working Group οι συμμετέχοντες που ετοιμάζουν το Eurogroup της επόμενης εβδομάδας συμπέραναν ότι υπάρχουν τρία πιθανά σενάρια για την Ελλάδα έως τα τέλη Ιουνίου. 1. Το *λ... περισσότερα »

.Ντάισελμπλουμ: Αδιανόητη η συμφωνία χωρίς το ΔΝΤ

Μία συμφωνία για την Ελλάδα χωρίς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι «αδιανόητη», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

«Χωρίς το ΔΝΤ, μία συμφωνία είναι αδιανόητη, διότι το περιεχόμενό της πρέπει να είναι πραγματικό και εάν υπάρχει ένα πραγματικό περιεχόμενο, το ΔΝΤ θα συμμετάσχει επίσης», δήλωσε στους δημοσιογράφους στη Χάγη ο Γερούν Ντάισελμπλουμ μία ημέρα αφού το Ταμείο ανακοίνωσε ότι η ομάδα των διαπραγματευτών του αναχωρεί από τις Βρυξέλλες για την Ουάσινγκτον.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.