.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ: ΔΩΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ...

Για «αντισυνταγματική υπέρβαση αρμοδιοτήτων, έμπρακτη αμετροέπεια, έλλειψη σεβασμού σε πρόσωπα και κόμματα και ουσιαστικό ... αντιπερισπασμό, σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του λαού και της χώρας» κάνει λόγο σε επιστολή της προς τον Αλέξη Τσίπρα η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, αναφερόμενη στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

«Δεν επιτρέπεται άλλο να σιωπούμε» σημειώνει στον πρωθυπουργό η κυρία Γεννημτά τονίζοντας πως «η συναινετική μας στάση που εκφράστηκε στην εκλογή της Προέδρου της Βουλής δεν μπορεί να καταλήξει σε συνενοχή δια παραλείψεως σε μό... περισσότερα »

.Το καλύτερο σενάριο οι διαπραγματεύσεις να ολοκληρωθούν σε 20 μέρες λένε πηγές της ΕΕ

«Τις επόμενες μέρες» θα ξεκινήσουν επίσημα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των θεσμών και των ελληνικών αρχών για το πρόγραμμα στήριξης από τον ΕSM, σύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο.

 Όπως αναφέρει ο ίδιος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε ακόμα μια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των ιθυνόντων και από τις δύο πλευρές έτσι ώστε να βρεθεί το κατάλληλο μέρος για να διεξαχθούν οι διαπραγματεύσεις.

 Την ίδια ώρα κοινοτικές πηγές σημειώνουν ότι αν και «φιλόδοξο», το καλύτερο σενάριο είναι να έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του το συντομότερο δυνατό, κατά προτίμηση μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Σύμφ...περισσότερα »

.Αναμένεται πτώση στις φετινές βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ

Πτώση αναμένεται να καταγραφεί στις φετινές βάσεις όσον αφορά την εισαγωγή στα ΑΕΙ. Στις ιατρικές σχολές η πτώση είναι από 180 έως 600 μόρια περίπου, στις νομικές από 500 έως 750, στους χημικούς μηχανικούς από 500 έως 1.000, ενώ αναμένεται να υπάρξει και άνοιγμα της ψαλίδας ανάμεσα στην περιφέρεια και το κέντρο. 

Όπως επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο εκπαιδευτικός αναλυτής Στρατής Στρατηγάκης, οι παράγοντες που καθορίζουν σε γενικές γραμμές τις βάσεις είναι τρεις: Ο αριθμός των εισακτέων, οι επιδόσεις των υποψηφίων στις πανελλήνιες εξετάσεις και οι προτιμήσεις τους, όπως αυτές αποτυπώνοντα... περισσότερα »

.Ισορροπία τρόμου και παράταση για το σχίσμα στο ΣΥΡΙΖΑ

Ένα διάλειμμα λίγων ημερών στο μεγάλο εσωκομματικό μέτωπο στον ΣΥΡΙΖΑ αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μεταφέρει το οριστικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών για το Σεπτέμβριο έχοντας για τις επόμενες εβδομάδες ως προτεραιότητα τη συμφωνία για το τρίτο μνημόνιο. 

Το Μέγαρο Μαξίμου εκτιμά ότι το ρήγμα στο εσωτερικό του κόμματος έχει παγιωθεί και ότι ένα διαζύγιο με τους διαφωνούντες είναι πλέον ορατό. Ο πρωθυπουργός θέλει να οδηγηθεί το κόμμα εν ηρεμία στα επόμενα βήματα, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκ... περισσότερα »

.Νουαγιέ: Να αποσαφηνιστεί το καλοκαίρι αν θα γίνει κούρεμα καταθέσεων

Την εκτίμηση ότι θα ήταν επιθυμητή «μια πρώτη ένεση κεφαλαίου για τη σταθεροποίηση του κλάδου» στις ελληνικές τράπεζες, χωρίς να περιμένει κανείς τα αποτελέσματα των τεστ που θα κάνει η ΕΚΤ το φθινόπωρο για να προσδιορίσει τις ακριβείς τους ανάγκες, έκανε ο διοικητής της Τράπεζας της Γαλλίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Κριστιάν Νουαγιέ. 

Σε ερώτηση για το εάν θα πρέπει να ζητηθεί η συνεισφορά των καταθετών, όπως έγινε στην Κύπρο το 2013, δήλωσε ότι πρόκειται «για μια από τις πτυχές που πρέπει να αποσαφηνιστεί όσο συντομότερα γίνεται, ... περισσότερα »

Στουρνάρας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο bail in - τις επόμενες 10 ημέρες θα λύσουμε τα προβλήματα των επιχειρήσεων - οικονομικές ειδήσεις της ημέρας - Το Βήμα Online

Στουρνάρας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο bail in - τις επόμενες 10 ημέρες θα λύσουμε τα προβλήματα των επιχειρήσεων - οικονομικές ειδήσεις της ημέρας 

(Πατήστε επάνω )

Δεν αξίζει στην Ελλάδα αυτό το πολιτικό προσωπικό

Δεν αξίζει στην Ελλάδα αυτό το πολιτικό προσωπικό: Τα μαύρα της μεσάνυχτα έχει η Βουλή και δεν θα αργήσει η στιγμή που ο λαός εξοργισμένος και πεινασμένος θα τους μουτζώνει ξανά

(Πατήστε ΕΠΑΝΩ)

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.