.H περίφημη «ηθική της Αριστεράς» έχει πάει περίπατο

Μέσα σε 7 μήνες έχουμε και λέμε: Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει ταξιδάκια με θαλαμηγούς στο Αιγαίο και επιστρατεύονται ψαρόβαρκες για να τον σώσουν. Τίνος είναι τα σκάφη που κάνει τουρισμό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; Ο πρώην πρωθυπουργός πάει σε… νοικιασμένη βίλα στο Σούνιο, βίλα γνωστού εφοπλιστή και ταυτόχρονα κάνει παρέες και διακοπές με επιχειρηματίες.

 Ο κ. Τσίπρας απαξιώνει το δημόσιο σύστημα παιδείας στέλνοντάς του τα παιδιά του σε ιδιωτικά σχολεία. Υπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης έχει offshore εταιρεία, το κρύβει επιμελώς και μόλις αποκαλύπτεται λέει άλλα αντί άλλων και παίζει το αγα... περισσότερα »

.Κύμα προσφύγων μέσω Έβρου μετά τους πνιγμούς στο Αιγαίο

Νέο μέτωπο ανοίγει στο προσφυγικό για την Ελλάδα, καθώς φαίνεται οτι τα νεκρά παιδιά και οι εκατοντάδες πνιγμένοι στη θάλασσα του Αιγαίου οδηγεί σε αναζήτηση νέων διόδων στη χώρα και στο επίκεντρο βρίσκεται ο Έβρος.

 Η εφημερίδα Zaman ανάρτησε στην ιστοσελίδα της δημοσίευμα με τίτλο «Οι Σύροι ξεκίνησαν την “πορεία ελπίδας” προς την Ευρώπη στον αυτοκινητόδρομο ΤΕΜ», το οποίο ανέφερε ότι «μετά από είδηση που διαδόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι η Ελλάδα θα δεχθεί Σύρους πρόσφυγες, κύμα Σύρων κατευθύνεται προς την Αδριανούπολη μέσω του αυτοκινητόδρομου ΤΕΜ και του οδικού δικτύου... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.