.ΠΑΣΟΚ : ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ...

Ως «μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο» χαρακτηρίζει το Plan Β του Γιάνη Βαρουφάκη η κυρία Φώφη Γεννηματά ... και καλεί τον πρωθυπουργό να ενημερώσει για την προσωπική του ανάμειξη στο σχεδιασμό.

 Με ερώτησή της ζητεί από τον κ. Αλέξη Τσίπρα είτε να διαψεύσει και να διαγράψει από το κόμμα του τον πρώην υπουργό Οικονομικών είτε να απολογηθεί για τις συνέπειες των μεθοδεύσεων που οδήγησαν σε νέο μνημόνιο. 

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι από το ηχητικό ντοκουμέντο απορρέουν ποινικά κολάσιμες πράξεις και σημειώνει πως «ο κ. πρωθυπουργός δεν μπορεί πια να σιωπά και να κρύβεται αφήνοντας να ε... περισσότερα »

.ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ : OI EΞΕΛΙΞΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2015...

Το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ (δίκτυα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας) αποκλείει ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης ...Πάνος Σκουρλέτης τονίζοντας ότι θα διατηρηθεί ο έλεγχος του Δημοσίου στην εταιρεία, με διασφάλιση παράλληλα των όρων ισότιμης πρόσβασης όλων των παραγωγών ενέργειας στα δίκτυα. 

Οι διαπραγματεύσεις του ΥΠΑΠΕΝ με τους εκπροσώπους των εταίρων σε τεχνικό επίπεδο αναμένεται να ξεκινήσουν αύριο, με κύριο αντικείμενο το θέμα του ΑΔΜΗΕ καθώς τα υπόλοιπα θέματα που σχετίζονται με τον ανταγωνισμό στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, τις δημοπρασίες λιγνιτικής και υδρ...περισσότερα »

.Ο Τσίπρας πετάει το γάντι: Συνέδριο αυτό το Σάββατο για να τελειώνουμε

Το «χαρτί» του διαρκούς συνεδρίου αυτό το σαββατοκύριακο έπεσε αιφνιδιαστικά στο τραπέζι του διαλόγου, στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα. Για πρώτη φορά οι συνεργάτες του πρωθυπουργού επανεξετάζουν την στάση τους για έκτακτο συνέδριο και «υποχωρούν», προκειμένου να ξεπεραστεί η εσωστρέφεια. 

Ενώ ως σήμερα ο πρωθυπουργός ήθελε πρώτα να κλείσει η συμφωνία και μετά να αρχίσει το ξεκαθάρισμα λογαριασμών με την εσωκομματική αντιπολίτευση, φαίνεται πως άλλαξε γνώμη. Στην σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος που ξεκίνησε στις 1...περισσότερα »

.Πληθαίνουν οι μηνυτήριες αναφορές κατά του Γ. Βαρουφάκη

Δεύτερη μηνυτήρια αναφορά, κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και κάθε άλλου προσώπου που εμπλέκεται στην υπόθεση του Plan B που σχεδίαζε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, κατέθεσε σήμερα, στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο δικηγόρος Αθηνών Παναγιώτης Γιαννόπουλος. *

Δεύτερη μηνυτήρια αναφορά, κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και κάθε άλλου προσώπου που εμπλέκεται στην υπόθεση του Plan B που σχεδίαζε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, κατέθεσε σήμερα, στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο δικηγόρος Αθηνών Παναγιώτης Γιαννόπουλος.* Ο κ. Γιαννόπουλος ζητά να ε... περισσότερα »

.Πόσο μειώνονται οι κύριες και επικουρικές συντάξεις

Στην εφαρμογή περνούν τα μέτρα που ψηφίστηκαν από τη Βουλή και φέρνουν σημαντικές μειώσεις στις συντάξεις, κύριες και επικουρικές, ενώ ερωτηματικά προκαλεί ο τρόπος υπολογισμού. 

Συγκεκρμένα τρίμηνες μειώσεις από 29,16 ευρώ έως και 180 ευρώ στις κύριες συντάξεις, και από 26,94 έως 53,98 ευρώ στις επικουρικές θα έχουν στις αποδοχές τους 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχοι τον επόμενο μήνα, καθώς οι νέες αυξημένες εισφορές ασθένειας 6% υπέρ του ΕΟΠΥΥ, που ισχύουν από την 1η Ιουλίου, θα επιβληθούν αναδρομικά, σύμφωνα με το σχέδιο της εγκυκλίου που έχει ετοιμάσει το υπουργείο Εργασίας και Κοιν... περισσότερα »

.Αύριο φθάνουν στην Αθήνα οι επικεφαλής των θεσμών

Αύριο αναμένεται να έλθουν στην Αθήνα οι εκπρόσωποι των τεσσάρων θεσμών, ενώ ήδη άρχισαν από σήμερα το πρωί (από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους) και με εντατικούς ρυθμούς, οι διαπραγματεύσεις σε διάφορες ομάδες εργασίας σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων. 

Αυτό ανέφεραν παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίοι επισήμαναν παράλληλα ότι στόχος και των δύο πλευρών είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ειδικά για τα τεχνικά κλιμάκια, αυτά αναμένεται να έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες τους έως και την Παρασκευή και μόνον σε κάποια ειδική περίπτωση θα υπάρξει «...περισσότερα »

Politico: Πώς λειτουργούσε η μυστική ομάδα Βαρουφάκη -Κρυπτογραφημένα email και κρυφές συναντήσεις | iefimerida.gr

Politico: Πώς λειτουργούσε η μυστική ομάδα Βαρουφάκη -Κρυπτογραφημένα email και κρυφές συναντήσεις |

(Πατήστε επάνω )

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.