.Διπολική διαταραχή και πολιτική ΣΥΡΙΖΑ: Μια σχέση που θυμίζει... σκωτσέζικο ντους

· Νομιμοποιείστε τα παράνομα καρτέλ ναρκωτικών Διπολική διαταραχή και πολιτική ΣΥΡΙΖΑ, μια σχέση που θυμίζει... σκωτσέζικο ντους έτσι θα χαρακτήριζε ο ιστορικός του μέλλόντος την σημερινή εποχή μας. 

Εδώ και 9 μήνες, είναι σαν να συν-ζουμε με με έναν άνθρωπο που έχει διπολική διαταραχή και μας θυμίζει βόλτα με τρενάκι του λούνα παρκ, που χαρακτηρίζεται από εναλλαγές χαράς, ευερεθιστότητας και μελαγχολίας, χωρίς προφανή αιτία.

 Όλοι μας αναρωτιόμαστε αν έχουμε φταίξει κάπου και αλλάζει απότομα η συμπεριφορά του συντρόφου Αλέξη, όμως η απάντηση στο ερώτημα μας έχει πιο βαθιά αί...περισσότερα »

.Ο Λούλης προτείνει Τσίπρα και ο Ψινάκης Σπαλιάρα

Ο Λούλης στο βαρυσήμαντο άρθρο του «ο Τσίπρας, οι εκλογές και τα «δώρα Λαφαζάνη» μας λέει εν ολίγοις ότι ο Αλέξης "καθησυχάζει" το μεσαίο χώρο, ότι είναι κυρίαρχος στο πολιτικό σκηνικό και κυρίως ότι αποτελεί τον κατεξοχήν σταθεροποιητικό παράγοντα.

 Η δε "μετάφραση" του δημοψηφίσματος είναι το τέλος της λογικής και η αρχή της «κηπουρικής». Το κέρδισε ο Τσίπρας, άρα το μεγαλύτερο ποσοστό από το 61% ανήκει στον ηγέτη πασών των δεκαπενταμελών! Μιλά για «πολιτικά δώρα» του Λαφαζάνη και τις εκλογές τις θεωρεί περίπου τυπική διαδικασία. Πιθανότατα θα τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, κρατώντας και ...περισσότερα »

.Τον χειρότερο μήνα των τελευταίων τεσσάρων ετών έκλεισαν οι ευρωαγορές

*Με τις χειρότερες μηνιαίες απώλειες της τελευταίας τετραετίας έκλεισαν σήμερα οι ευρωπαϊκοί δείκτες, με τις ανησυχίες για την πορεία της κινεζικής οικονομίας να οδηγούν και σήμερα τις αγορές σε αρνητικό έδαφος*. 

Ειδικότερα, o γερμανικός DAX κατέγραψε πτώση 0,38% στις 10.259 μονάδες και ο γαλλικός CAC 40 έκλεισε πτωτικά κατά 0,47% στις 4.653 μονάδες.

 Το βρετανικό χρηματιστήριο ήταν κλειστό σήμερα λόγω αργίας. Ο σύνθετος πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 σημείωσε πτώση 0,13% στις 362,79 μονάδες. Σε επίπεδο μήνα ο δείκτης έκλεισε με απώλειες 8,5%. Σήμερα έκλεισε ένας από τους χειρότερους ...περισσότερα »

.Περιθώρια στο χρόνο αποπληρωμής του χρέους βλέπει η Μέρκελ

Περιθώρια σε ό,τι αφορά την περίοδο χάριτος στην αποπληρωμή των ελληνικών δανείων, αλλά όχι στα επιτόκια βλέπει η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ.

 Όπως ανέφερε, οι ευρωπαϊκές συνθήκες δεν επιτρέπουν το «bail-out», ενώ τόνισε ότι το ζήτημα είναι η επιβάρυνση της Ελλάδας για την εξυπηρέτηση του χρέους, η οποία, όπως είπε, πρέπει να βρίσκεται στο 15%. 

«Έχουμε μια νομική κατάσταση, όπου υπάρχει απαγόρευση για "bail-out" στις ευρωπαϊκές συνθήκες. Από αυτό εξαρτώνται τα περιθώρια για την ελάφρυνση του χρέους. Έχουμε τώρα μια συζήτηση για το πώς θα υπολογιστεί η βιωσιμότητα του χρέ...περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.