.Φοράμε το κράνος, μας παίρνουμε το ποδήλατό μας και πάμε «Ποδηλατοβόλτα» στην πόλη μας!!!

Το Ν.Π. Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου προγραμματίζει *Ποδηλατο-βόλτα*, εντός των ορίων του Δήμου μας, για το πρωινό της Κυριακής 24 Μαΐου 2015.

 Η εκδήλωση είναι μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα, η συμμετοχή είναι *δωρεάν* και διοργανώνεται με σκοπό να απολαύσουμε την βόλτα μέσα στην ελεύθερη από αυτοκίνητα πόλη μας, να ενισχύσουμε τη δυναμική του ποδηλάτου ως καθημερινού μέσου μεταφοράς και να ενημερώσουμε όλους για τη θετική συμβολή του στην ψυχική και σωματική υγεία. 

Το πρόγραμμα και οι διαδρομές που σχεδιάζονται, απευθύνονται σε αθλητές-ερασιτέχνες ποδηλάτες από 12 χρονών και άνω, καθ... περισσότερα »

.«Επεισόδιο» Ζωής - Δραγασάκη - «Η Βουλή δεν είναι ΔΕΚΟ για να σας δώσει τα λεφτά»!

*Δεν ήταν μόνο η μεγάλη ένταση που επικράτησε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία με τους δανειστές.* Οπως αποκαλύπτεται τώρα υπήρξε και «επεισόδιο» μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Γ. Δραγασάκη που είχε να κάνει με τα αποθεματικά που διαθέτει η Βουλή. 

Η Πρόεδρος αρνήθηκε να συνεισφέρει στην προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση για «σκούπισμα» όλων των αποθεματικών προκειμένου να μην υπάρξει στάση πληρωμών. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης ακούγοντας την έντονη κριτική της κ. Κωνσταντοπούλου για τη διαπραγμάτευση και τη συμφωνία,... περισσότερα »

.Ποτάμι: Ξέχασε ο Τσίπρας να πει όλα τα «επιτεύγματα» της κυβέρνησης

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπολύει το Ποτάμι, μέσω ανακοίνωσής του σχολιάζοντας την ομιλία του στο συνέδριο του Economist. Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως ακολουθεί πρακτικές των προηγούμενων πρωθυπουργών: «παραλάβαμε καμμένη γη, άρα οι άλλοι φταίνε». 

Παράλληλα, υποστήριξε πως ο κ. Τσίπρας δεν αναφέρθηκε σε θέματα-φωτιά, Παιδεία, μεταναστευτικό και ανεργία «Ο κ. Τσίπρας έφτασε γρήγορα εκεί που άφησαν το *μεταπολιτευτικό παραμύθ*ι όλοι οι προηγούμενοι Πρωθυπουργοί: “*εμείς όλα τα κάνουμε καλά αλλά παραλάβαμε καμένη γη, άρα οι άλλοι φταίνε*”. Αυτός είναι ... περισσότερα »

.Δεν υπάρχει σάλιο ούτε για τις συντάξεις! Σπάνε ομόλογα για να πληρωθούν οι επικουρικές

Σε «σπάσιμο» ομολόγου προκειμένου να πληρώσει τις επικουρικές συντάξεις και να μην προχωρήσει στη μείωσή τους -όπως προβλέπει η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος- οδεύει το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης αναζητώντας 100 εκατ. ευρώ προκειμένου στις 29-30 Μαΐου να πληρώσει συντάξεις στους 1,080 εκατομμύριο συνταξιούχους.
Να σημειωθεί ότι, στο ΕΤΕΑ, το μηνιαίο κόστος συντάξεων ανέρχεται σε 196,6 εκατ. ευρώ ενώ καταβάλλει κατά μέσο όρο και αναδρομικά της τάξης των 36 εκατ. ευρώ.
Πλέον, και με τη νέα κυβέρνηση να αρνείται οποιαδήποτε εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, στο Διοικητικό Συμβούλιο του ταμείου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, αφού επισημάνθηκε η «τρύπα» των 100 εκατ. ευρώ για την πληρωμή των συντάξεων Ιουνίου, κατατέθηκε πρόταση για ρευστοποίηση περιουσίας, πιθανότατα από τα ομόλογα που βρίσκονται τοποθετημένα στο Κοινό Κεφάλαιο της ΤτΕ ΕΛΛ -2,46%, χωρίς να αποκλείεται και η ρευστοποίηση μετοχών.

Η οριστική απόφαση θα ληφθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας, καθώς απουσίαζε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εργασίας.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.