.New York Times: Η καθοριστική στιγμή για τον έλληνα ηγέτη

Τι άνθρωπος είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός; Θα πετύχει μια συμφωνία, ή θα σύρει τη χώρα του στην άβυσσο; Ο Hugo Dixon σχολιάζει. Οι επόμενες λίγες ημέρες θα είναι καθοριστικές για τον Αλέξη Τσίπρα. Θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο να σώσει τη χώρα του και στο να μείνει προσκολλημένος στη χρεοκοπημένη ακροαριστερή ιδεολογία. 

Αν είναι έξυπνος, μπορεί να εξασφαλίσει μερικές ακόμη παραχωρήσεις από τους δανειστές και μία καλούτσικη συμφωνία για την Ελλάδα. Αν όχι, θα σύρει τη χώρα στην άβυσσο. Επί μήνες, ο Τσίπρας προσπαθεί να «ιππεύσει δύο άλογα ταυτόχρονα». Ήθελε να σταματήσει τη χρεοκ... περισσότερα »

.Bloomberg: Στο G7 όλοι είναι ενωμένοι απέναντι στην Ελλάδα

Στο περιθώριο της συνάντησης των 7 ισχυρότερων οικονομικών του κόσμου, που γίνεται στη Γερμανία, το Bloomberg αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται αντιμέτωπος με την ενωμένη ομάδα των G7 που ζητούν άμεσες κινήσεις που θα τερματίζουν το αδιέξοδο και θα αποδιώχνουν τους φόβους για παγκόσμιες οικονομικές αναταραχές. 

Είναι χαρακτηριστικό το ενδιαφέρον του Μπαράκ Ομπάμα για το ελληνικό θέμα, καθώς αναφέρθηκε σε αυτό στις συζητήσεις που είχε με την Άνγκελα Μέρκελ. Από τη μεριά του, ο πρωθυπουργός του Καναδά, Στέφεν Χάερπε, επισήμανε πως δόθηκε έμφαση στη σημασία να διευθετηθεί το θέμα ... περισσότερα »

.Κωνσταντοπούλου: Οι άνδρες των ΜΑΤ δε θα μπαίνουν στη Βουλή ούτε για τουαλέτα

Ένα περίεργο περιστατικό καταγγέλλουν οι αστυνομικοί που φρουρούν τη Βουλή, με πρωταγωνίστρια την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με συνδικαλιστή του Σώματος στον ΑNT1, πριν λίγες ημέρες η πρόεδρος της Βουλής απαγόρευσε σε συναδέλφους του που φρουρούν τη Βουλή να μπουν στο κτίριο για να πάνε στην τουαλέτα.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της Βουλής απαγόρευσε στους ένστολους που υπηρετούν μέσα στις κλούβες να μπαίνουν στο κτίριο της Βουλής και να χρησιμοποιήσουν τις τουαλέτες.

Από την απαγόρευση εξαιρούνται όσοι αστυνομικοί κυκλοφορούν με πολιτικά.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.