.Εκτός τόπου και χρόνου.... Ο πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία αναζήτησε νέους εσωτερικούς εχθρούς

Αν και Παναθηναϊκός ο Αλέξης Τσίπρας χθες φαντασιώθηκε ότι είναι ο… Βασίλης Σπανούλης. Αυτός που θα ρίξει το τριποντάκι στο τέλος και θα απογειωθεί η χώρα στους επτά ουρανούς. Αμ Αλέξης ένας είναι ο Kill Bill που σκοτώνει τους αντιπάλους. Εσύ το λιγότερο είναι να είσαι… Kill Alexis που ετοιμάζεται να σκοτώσει τη χώρα του. 

Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να είναι Σπανούλης και η κυβέρνηση Ολυμπιακός για τον απλούστατο λόγο ότι ο Θρύλος είναι ομάδα με τα όλα τους και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα συνονθύλευμα ανθρώπων που ο ένας δε χωνεύει τον άλλον. Ο Ολυμπιακός έχει στόχο, πλάνο από την αρχή και κυ... περισσότερα »

.Die Welt: Δεν θα αποφύγει τρίτο πακέτο βοήθειας η Ελλάδα

Αναπόφευκτο θεωρείται η Ελλάδα να χρειαστεί και τρίτο πακέτο στήριξης, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, η οποία επικαλείται κύκλους των θεσμών. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ακόμα και αν ολοκληρωθούν επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις της Αθήνας με τους πιστωτές της, η Ελλάδα θα χρειαστεί τρίτο πακέτο βοήθειας το καλοκαίρι και μάλιστα οι ίδιοι κύκλοι λένε πως οι διαπραγματεύσεις θα έπρεπε ήδη να έχουν αρχίσει. 

Πηγή κοντά  στις διαπραγματεύσεις λέει στην εφημερίδα πως το κλίμα θυμίζει «Τιτανικό», προσθέτοντας πως η ατμόσφαιρα είναι καλύτερη απ' ό,τι προηγουμένως αλλά τι σημασία έχει αν το πλοίο βυθίζεται; 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.