Τελευταίες κινήσεις με στόχο τους 180

Υστατες προσπάθειες για την επίτευξη ενός αποτελέσματος στην τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας -το οποίο αν δεν φτάνει στις 180 ψήφους, θα σηματοδοτεί τις ευθύνες όσων προκάλεσαν την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες- καταβάλλουν οι κ. Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί πραγματοποίησαν τις προηγούμενες ώρες κύκλο επαφών με στελέχη τόσο από τον χώρο των ανεξάρτητων βουλευτών όσο και με στελέχη εντός κοινοβουλευτικών ομάδων της αντιπολίτευσης, προκειμένου να καταγραφεί στην κρίσιμη ψηφοφορία της Δευτέρας μια νέα δυναμική της υποψηφιότητ... περισσότερα »

.Χριστούγεννα με γεύματα αγάπης

Παραδοσιακά, με οικογένεια και φίλους, γιορτάζουν σήμερα οι Έλληνες σε κάθε γωνιά της χώρας τη γέννηση του Χριστού, μια γιορτή που γεμίζει με ελπίδα και αισιοδοξία τις ψυχές των Χριστιανών και γαληνεύει τις σκέψεις για τα προβλήματα και τις καθημερινές δυσκολίες.

 Μπορεί η φετινή εορταστική περίοδος να έχει έντονο πολιτικό άρωμα με τις διεργασίες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας να είναι σε εξέλιξη, ωστόσο η επικαιρότητα δεν έχει καταφέρει να επισκιάσει τον εορτασμό των Χριστουγέννων.

Και για όσους ανθρώπους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, αλλά και όσους δεν έχουν κοντά τους αγαπημένους ανθρώπους για να γιορτάσουν, οι μεγάλοι δήμοι της χώρας έστησαν τα χριστουγεννιάτικα τραπέζια με γεύματα αγάπης.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.