.Τζαζ αύριο στον Κήπο του Μεγάρου

Τζαζ μελωδίες θα γεμίσει αύριο ο Κήπος του Μεγάρου Μουσικής. Το σύνολο Τζαζ του Ωδείου Αθηνών, που αποτελείται από την αφρόκρεμα της ελληνικής τζαζ σκηνής, παρουσιάζει αντιπροσωπευτικές συνθέσεις της τζαζ των δεκαετιών του '50 και '60.

Λουκία Παλαιολόγου τραγούδι
Δημήτρης Καλαντζής πιάνο, ενορχηστρώσεις
Τάκης Πατερέλης άλτο σαξόφωνο
Δημήτρης Παπαδόπουλος τρομπέτα
Σπύρος Παναγιωτόπουλος τύμπανα
Περικλής Τριβόλης κοντραμπάσσο
Γιάννης Λουκάτος κιθάρα
Γιώργος Πολυχρονάκος τύμπανα

.Μέχρι τη Δευτέρα οι δηλώσεις με ΑΦΜ σε 1 και 2

Μέχρι τη Δευτέρα το πρωί θα μπορούν να υποβάλουν φορολογικές δηλώσεις οι φορολογούμενοι με ΑΦΜ που λήγει σε 1 και 2, δήλωσε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, καθώς η προθεσμία λήγει σήμερα.

«Και το Σαββατοκύριακο θα είναι εμπρόθεσμη η υποβολή, διότι όταν λήγει η προθεσμία σε κάποια μέρα ισχύει η υποβολή μέχρι και τις 8 το πρωί της επόμενης εργάσιμης» ανάφερε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

.Γεννήθηκε μωρό με δύο κεφάλια στην Ινδία

Ένα αγοράκι με δύο κεφάλια σε ένα σώμα γεννήθηκε στην Ινδία στην περιοχή Jaipur του Rajasthan. 

Το μωρό διαθέτει ξεχωριστό νευρικό σύστημα και σπονδυλικές στήλες, ενώ οι δύο σκελετοί ενώνονται κάτω από τη λεκάνη, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του CBS.

Οι γιατροί εκτιμούν ότι μπορούν να σώσουν τη ζωή του παιδιού, το οποίο ήρθε στον κόσμο την Τετάρτη.

Ο Dr. S.D. Sharma από το νοσοκομείο J.K. Lone Hospital δήλωσε ότι περιστατικά σαν και αυτό είναι πολύ σπάνια, ειδικά σε αγόρια, και στην ιατρική είναι γνωστά ως Dicephalic Parapagus.

Σύμφωνα με τον ίδιο είναι το πρώτο περιστατικό που σημειώνεται στην περιοχή του Rajasthan και το δεύτερο σε ολόκληρη την Ινδία.

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, όταν συμβαίνουν τέτοιες γεννήσεις με παιδιά που πάσχουν από Dicephalic Parapagus, τα μωρά γεννιούνται νεκρά ενώ συνήθως είναι κορίτσια και όχι αγό
ρια.

.Η λειτουργία των σκευασμάτων της αγοράς αδυνατίσματος

Αρκεί ένα απλό πάτημα στο τηλεκοντρόλ για να ακούσετε τις ακόλουθες εκφράσεις: «Χάστε 4 κιλά σε 48 ώρες με την κρέμα αδυνατίσματος», «Αδυνατίστε πίνοντας τον καφέ », «Με το σκεύασμα, μειώστε πόντους από κοιλιά και μέση και βγείτε στην παραλία αγνώριστη!». 

Το «αγνώριστη» είναι το μόνο σίγουρο αποτέλεσμα, για τη διάθεση όμως, καθώς όλες αυτές οι προτάσεις μας βομβαρδίζουν καθημερινά, ασκώντας όλο και μεγαλύτερη πίεση στην ψυχολογία γυναικών και ανδρών, που ανησυχούν για την εικόνα σώματός τους. 

Τα ΜΜΕ και ο τομέας της διαφήμισης έχουν συμβάλει, σε αναμφισβήτητα μεγάλο βαθμό, στη δη...περισσότερα »

.Τεταμένη η κατάσταση στο Κάιρο

Συγκρούσεις ξέσπασαν σήμερα στο Κάιρο μεταξύ υποστηρικτών και αντιπάλων του ανατραπέντος ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι, καθώς ξεκινούν σε όλη τη χώρα οι διαδηλώσεις που οργανώνουν από τη μία ο στρατός και από την άλλη οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι.

Οι αιγυπτιακές αρχές έχουν εντείνει τα μέτρα ασφαλείας τόσο στην πρωτεύουσα όσο και στις άλλες μεγάλες πόλεις καθώς υπάρχει ο κίνδυνος τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα να επιχειρήσουν να λύσουν τις διαφορές τους στους δρόμους. 

Από τις αρχές του μήνα, στις ταραχές που συνδέονται με την πολιτική κρίση έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 200 άνθρωποι.

Μετά το μεσημέρι διαδηλωτές συγκρούστηκαν στη συνοικία Σούμπρα, στα ανατολικά του Καΐρου, πετώντας πέτρες και μπουκάλια οι μεν στους δε. Νωρίτερα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αντίπαλοι του Μόρσι είχαν κάψει πορτρέτα του πρώην προέδρου.

.Επιστρέφει τα χρήματα της FB Bank ο Β. Ρέστης

Επιστρέφει στον εκκαθαριστή της FB Bank το ποσό των 5,8 εκατ. ευρώ για το οποίο κατηγορείται, ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης.

Ο κ. Ρέστης, που ξεκίνησε πριν λίγο να απολογείται ενώπιον της ανακρίτριας Ρέας Κατσιβέλη, φέρεται να έχει παραδώσει την επιταγή για το επίμαχο ποσό στον εκκαθαριστή της τράπεζας, της οποίας μέχρι πρότινος κατείχε μεγάλο πακέτο μετοχών.

Ο εφοπλιστής αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, που αφορούν την εκταμίευση, πριν ένα χρόνο, από την τράπεζα επισφαλούς -σύμφωνα με την κατηγορία- δανείου ύψους 5,8 εκατ. ευρώ. 

Τα χρήματα αυτά, σύμφωνα με τη δικογραφία, κατέληξαν σε λογαριασμούς που σχετίζονται με τον κατηγορούμενο.

Ο ίδιος ο κ. Ρέστης αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται και υποστηρίζει ότι τα χρήματα κατέληξαν σε πρώην συνεργάτη του, ο οποίος καταζητείται με ένταλμα της ανακρίτριας και από τον οποίο φέρεται διατεθειμένος να διεκδικήσει το επίμαχο ποσό.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.