.«Ψήφος εμπιστοσύνης στην Εθνική Τράπεζα»

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Εθνική Τράπεζα και γενικότερα στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα και την ελληνική οικονομία, χαρακτηρίζουν οικονομικοί αναλυτές την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης ομολογιακού δανείου της Εθνικής Τράπεζας.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Εθνική Τράπεζα προχώρησε σε έκδοση ομολόγου κύριου χρέους ύψους 750 εκατομμυρίων ευρώ, 5ετούς διάρκειας. Το βιβλίο προσφορών για την έκδοση υπερκαλύφθηκε σήμερα περί τις 3 φορές.

 Η απόδοση του ομολόγου κατά την έκδοση διαμορφώθηκε στο 4,50% ενώ το τοκομερίδιο θα είναι 4,375%. Η τιμή έκδοσης του ομολόγου ορίστηκε στο 99,451%. Συντονιστές έκδοσης ήταν οι τράπεζες Bank of America Merrill Lynch, Citi, Goldman Sachs, HSBC και Morgan Stanley.

Όπως αναφέρουν οικονομικοί αναλυτές είναι η πρώτη εταιρική έκδοση με κόστος χαμηλότερο του αντίστοιχης διάρκειας ομολόγου του ελληνικού δημοσίου, γεγονός που θεωρείται ιδιαίτερη επιτυχία για την Εθνική Τράπεζα (διαμορφώθηκε σε 50 μονάδες βάσης χαμηλότερα σε σχέση με την απόδοση του 5ετούς ομολόγου του ελληνικού δημοσίου πριν λίγες εβδομάδες).

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.