.Σήμερα οι κηδείες των πρώτων δύο από τους είκοσι μικρούς μαθητές


Η μικρή πόλη Νιούτον του Κονέκτικατ συγκλονισμένη από το μακελειό που ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα χαρακτήρισε "παράλογο κακό" κηδεύει σήμερα τους δύο από τους είκοσι μικρούς μαθητές που έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή. 

Ο Νόα Πόζνερ και ο Τζακ Πίντο είναι τα πρώτα παιδιά που θα κηδευτούν σήμερα.  Ο Νόα είχε κλείσει τα έξι του χρόνια μόλις τον περασμένο μήνα, ήταν το μικρότερο σε ηλικία θύμα. Ηταν ένα ιδιαίτερα ώριμο για την ηλικία του παιδί.

 Ο ραβίνος της οικογένειας δήλωσε πως ζήτησε από την μητέρα του, παρόλη τη λύπη της, να εστιάσει την προσοχή της στα άλλα τέσσερα παιδιά της. Ο 6χρονος Τζακ Πίντο αγαπούσε τα σπορ. Ο Βίκτορ Κρουζ, παίκτης των New York Giants έπαιξε στον αγώνα της Κυριακής έχοντας γραμμένο στα γάντια και στα παπούτσια του το όνομά του μικρού.

Τα σχολεία στο Νιούτον θα παραμείνουν κλειστά όσο χρόνο χρειάζεται για να προετοιμάσουν δάσκαλοι και οι καθηγητές την επιστροφή των μαθητών. Όλα τα παιδιά θα συμμετάσχουν σήμερα σε μια μεγάλη εκδήλωση με αθλήματα, επιτραπέζια παιχνίδια και χειροτεχνίες σε μια προσπάθεια να ξεχαστούν, σύμφωνα με την επιθεωρήτρια των σχολείων της πόλης Τζάνετ Ρόμπινσον.

Ερευνητές της αστυνομίας εξετάζουν τις ιατροδικαστικές ενδείξεις και στοιχεία από την σκηνή του εγκλήματος σε μια διαδικασία που θα διαρκέσει εβδομάδες.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.