.Βενιζέλος: Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει τα κουτοπόνηρα επικοινωνιακά παιχνίδια

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει τα κουτοπόνηρα επικοινωνιακά παιχνίδια. Είναι κατώτερος των περιστάσεων», σχολίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τις δηλώσεις του πρωθυπουργού. 

Ο κ. Βενιζέλος επισημαίνοντας ότι «αντί να δηλώσει ευθαρσώς ότι συγκαλεί τη Βουλή για ανάκληση του δημοψηφίσματος 
ώστε να ζητήσει αξιόπιστα άμεση επανάληψη των διαπραγματεύσεων, στέλνει επιστολές με μόνο δυστυχώς σκοπό να μπορεί να πει ότι ο ίδιος έκανε πολλές προσπάθειες, αλλά οι ευρωπαϊκοί θεσμοί είναι αδιάλλακτοι. 

Κάνει κάθε μέρα και από ένα διάγγελμα διαβεβαιώνοντας για την πίστη του στην Ευρώπη, ενώ την ίδια στιγμή... περισσότερα »

.Γιατί οδεύει προς νέο ναυάγιο η υποχώρηση Τσίπρα

Παρά την πρώτη αντίδραση στην είδηση ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ενημέρωσε με επιστολή του τους ευρωπαίους ηγέτες ότι η Ελλάδα αποδέχεται την πρόταση του επικεφαλής της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο δρόμος για συμφωνία στις Βρυξέλλες φαίνεται να είναι ναρκοθετημένος. 

Ήδη, οι πρώτες διαρροές από ευρωπαίο αξιωματούχο στο διεθνές πρακτορείο *Reuters* αντανακλούν την αρνητική στάση των πιστωτών, παρά το γεγονός ότι η ελληνική πλευρά αποδέχθηκε την πρόταση με πολύ μικρές παρεμβάσεις. *«Υπάρχουν σημεία στο κείμενο που θα είναι πολύ δύσκολο να γίνουν αποδεκτά από τους ευρ... περισσότερα »

.Μέρκελ: Πριν το δημοψήφισμα δεν μπορεί να γίνει συζήτηση για περαιτέρω βοήθεια

«Πριν το δημοψήφισμα δεν μπορεί να γίνει συζήτηση για περαιτέρω ελληνική βοήθεια», τόνισε η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, μιλώντας σήμερα στη γερμανική Βουλή. Όπως τόνισε ακόμη, η Ελλάδα δεν ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις της να πληρώσει εγκαίρως το ΔΝΤ. 

Η πόρτα ήταν πάντα ανοιχτή για την Ελλάδα και θα συνεχίσει να είναι, διευκρίνισε η καγκελάριο, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «στην πραγματικότητα η Ελλάδα εγκατέλειψε μονομερώς τις διαβουλεύσεις». 

Η ανακοίνωση ενός δημοψηφίσματος είναι μια πράξη δημοκρατική και είναι δικαίωμα της Ελλάδας να κάνει αυτό το πράγμα. Ωστόσο έχουν κ... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.