.Πολιτικοί κομπογιαννιτισμοί

Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Ετσι λένε. Κι έχουν δίκιο. Κανένας πολιτικός δεν πραγματοποίησε ποτέ όσα θέλησε. Στην καλύτερη περίπτωση όσα μπόρεσε. Γι' αυτό και δεν έχει καμία αξία τι υπόσχεται κανείς, ακόμη και καλόπιστα. Εκείνο που μετράει είναι αν έχει τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσει. 

Κι αν θέλουμε οι πολίτες να μην υποδυόμαστε εκ των υστέρων τους αδικημένους και τα θύματα, καλά θα κάνουμε να τα μελετάμε αυτά πριν δώσουμε εδώ ή εκεί την ψήφο μας. *Ακούω* τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ να επιμένει πως η λύση είναι να μας χαριστεί ένα μέρος του δανείου. Μακάρι να γινόταν. Μόνο... περισσότερα »

.Φάκελος με τρεις σφαίρες απεστάλη στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Φάκελος, με σημείωμα και τρεις σφαίρες, απεστάλη, μέσω ΕΛΤΑ, στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Αποστολέας φέρεται άτομο με το επώνυμο «Αλεπουδέλη», πραγματικό επώνυμο του Οδυσσέα Ελύτη, ο οποίος καταγόταν από τη Μυτιλήνη, ιδιαίτερη πατρίδα της εισαγγελέως του ΑΠ, Ευτέρπης Κουτζαμάνη.

Ο φάκελος περιείχε σημείωμα με αόριστες αναφορές κατά συγγενών εισαγγελέων, αντεισαγγελέων και υπουργών, που έχουν εμπλακεί σε διάφορες υποθέσεις, χωρίς όμως να αναφέρεται σε ποιες ακριβώς. Επιπλέον, με το σημείωμα ο άγνωστος αποστολέας ζητεί αποφυλακίσεις, χωρίς επίσης να αναφέρει για ποια πρόσωπα.

Ο φάκελος πέρασε από έλεγχο και διαπιστώθηκε η ύπαρξη των τριών φυσιγγίων και παραδόθηκε στην ασφάλεια της εισαγγελέως για τα περαιτέρω.

.Εν τη παλάμη, και ούτω ... από τους παρόχους υπηρεσιών υγείας

Από την τσέπη τους θα είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν τις διαγνωστικές εξετάσεις από σήμερα, οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ και στη συνέχεια να διεκδικούν τα χρήματά τους από τον Οργανισμό, καθώς οι ιδιωτικοί φορείς πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας προχωρούν σε επίσχεση παροχής υπηρεσιών, ζητώντας άμεση εξόφληση των οφειλομένων (υπολογίζονται περίπου στο 1 δισ. ευρώ) και ξεκάθαρους όρους συνεργασίας.

Την ελπίδα ότι σήμερα θα βρεθεί λύση στο θέμα που έχει προκύψει με τους παρόχους διαγνωστικών εξετάσεων του ΕΟΠΥΥ και τελικώς δεν θα προχωρήσουν σε επίσχεση, εξέφρασε την Παρασκευή ο υπουργός Υγείας, 'Αδωνις Γεωργιάδης, μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, κ. Βλασταράκο. 

Ο υπουργός Υγείας κάλεσε όλους τους παρόχους του ΕΟΠΥΥ, στο πνεύμα της καλής συνεργασίας, να μην ταλαιπωρήσουν τους ασφαλισμένους, γιατί όπως τόνισε, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά: «σε αυτή την περίπτωση, παρά την ειλικρινή μας βούληση να βρούμε λύση στα προβλήματα, μέσα βέβαια στους προϋπολογισμούς που έχει ο ΕΟΠΥΥ για το 2014, θα αναγκαστούμε και εμείς να αναζητήσουμε άλλες λύσεις για να παρέχουμε υπηρεσίες στους ασφαλισμένους μας».

.Συναυλία αλληλεγγύης

Συναυλία για τη στήριξη του έργου των Γιατρών του κόσμου διοργανώνουν οι encardia την Τρίτη 13 Μαΐου στις 20.00 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι. Συμμετέχουν: τα μουσικά σύνολα των θεραπευτικών κοινοτήτων ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, η Μουσική Μπάντα του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ με τη φιλική συμμετοχή της Γιώτας Νέγκα, o Kώστας Θωμαΐδης και ο Ηλίας  Λογοθέτης.

Εισιτήριο: ‘Ένα κουτί αντιβίωση ή ένα παιδικό γάλα για αυτούς που το έχουν απόλυτη ανάγκη 

Οι encardia εφέτος γιορτάζουν τα 10 χρόνια παρουσίας τους στην ελληνική σκηνή. Ας φτιάξουμε πάλι μια τεράστια τούρτα γενεθλίων από φάρμακα κι αντιβιώσεις. Ας τη γαρνίρουμε με πλούσια «σαντιγί» από 20.000 κουτιά παιδικό γάλα. 
Ας κρατήσουμε πάνω της χιλιάδες φλόγες αναμμένες ελπίδες για το διπλανό μας, τα παιδιά μας, εμάς τους ίδιους. Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη. Ακόμα μια φορά.
Το μέλος των encardia Κώστας Κωνσταντάτος, μίλησε στη Βάνα Λυκομήτρου.

.R&I: Αναβάθμιση της Ελλάδας

Σε αναβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Ελλάδας σε «B-» από «CC» προχώρησε σήμερα ο ιαπωνικός οίκος αξιολόγησης Rating and Investment Information, διατηρώντας σταθερές τις προοπτικές. Ο οίκος θεωρεί ότι η Ελλάδα ανακάμπτει με τη δημοσιονομική εξυγίανση να προχωρεί όπως είχε προγραμματιστεί

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.