.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΠΕΙΡΩΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Χαιρετίζουμε τα μέλη, τους οπαδούς του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους ψηφοφόρους που έδωσαν τη μάχη, συστρατεύτηκαν και ενίσχυσαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ζωγράφου και στην Περιφέρεια Αττικής. Είναι θετικό και ελπιδοφόρο το αποτέλεσμα για τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης, που στήριξε το ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα. Να είναι σίγουροι ότι η ψήφος που έριξαν δεν θα μεταλλαχτεί, δεν θα γίνει αντικείμενο εκλογικών ανταλλαγών, αλλά βόλι ενάντια στην πολιτική που χτυπάει το λαό μας και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και έξω από αυτό. Από ... περισσότερα »

.Νέα μεγάλη ταμπλέτα από την Microsoft, με στόχο να αντικαταστήσει τα «λάπτοπ»

Σε μια ακόμη προσπάθεια να καλύψει το χαμένο έδαφος έναντι των ανταγωνιστών της στην παγκόσμια αγορά υπολογιστών-ταμπλετών, η Microsoft παρουσίασε το νέο μοντέλο Surface Pro 3, που διαθέτει μεγάλη οθόνη 12 ιντσών (διαγώνιος 30,5 εκατοστών) και έτσι, σύμφωνα με την εταιρεία, ουσιαστικά αντικαθιστά τους φορητούς υπολογιστές (λάπτοπ). 

Η νέα ταμπλέτα, που ζυγίζει 800 γραμμάρια, είναι μεγαλύτερη, πιο λεπτή (πάχος 0,9 εκατοστών) και με ισχυρότερο επεξεργαστή σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς Surface Pro, ενώ απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν τόσο να εργάζονται, όσο και να ψυχαγωγούνται, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο και το BBC. 

Η ταμπλέτα «τρέχει» το λειτουργικό σύστημα Windows 8 σε επεξεργαστές Interl Core i5 ή i7, η μπαταρία της διαρκεί εννέα ώρες, ενώ διαθέτει και ηλεκτρονική «πένα» με την οποία ο χρήστης μπορεί τόσο να γράψει πάνω στην οθόνη, όσο και να ενεργοποιήσει από απόσταση το μηχάνημα.

.Εσωκομματικές αναταράξεις για τις συμμαχίες

Διαφωνίες στο ΠΑΣΟΚ μετά την έμμεση παρότρυνση του Ευάγγελου Βενιζέλου για μέτωπο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και σε επίπεδο αυτοδιοίκησης εν όψει β΄ γύρου. Ο γραμματέας του κόμματος και υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Ελιάς» Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», υπενθυμίζει ότι η Χαριλάου Τρικούπη είχε ταχθεί κατά της συνεργασίας σε κεντρικό επίπεδο με τη ΝΔ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και πως τον πρώτο λόγο έχουν τα αυτοδιοικητικά σχήματα που πρέπει να αποφασίσουν δημοκρατικά με εσωτερικές διαδικασίες.

.Με το βλέμμα στην 25η Μαΐου

Ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης στην τελική ευθεία για τη διπλή κάλπη της Κυριακής με αιχμή του δόρατος τους ψηφοφόρους τηςΧρυσής Αυγής. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με δήλωση του αναφέρει ότι «το κάλεσμα των Σκουρλέτη, Καλύβη, Σακελλαρίδη, Δούρου και λοιπών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ προς τους νεοναζί έπιασε τόπο». 
Και ο κ. Κεδίκογλου προσθέτει: «Ο Χρήστος Γούδης, υποψήφιος με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη», δηλώνει με επιστολή του τη στήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτη φορά ναζί-Αριστερά», καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Σε ανακοίνωση το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει μεταξύ άλλων : «Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ξεπερνά για άλλη μια φορά τον Γκέμπελς. Μόνο ο κ. Κεδίκογλου μπορεί να κάνει πολιτική με γραφικούς τύπους σαν τον κ. Γουδή. 
Πέρα, όμως, από την πολιτική χυδαιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου η στάση του είναι επικίνδυνη για το τόπο διότι δημιουργεί την εντύπωση ότι η ναζιστική Χ. Α. έχει και άλλους συνομιλητές εκτός του κ. Μπαλτάκου». 

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε με σφοδρότητα προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο χαρακτηρίζει «Νέο Μαυρογιαλούρο», που γέμισε με “θα και υποσχέσεις” τους πολίτες, και που δεν έπεισε κανέναν. 
Με μήνυμα στήριξης προς τη ΝΔ, έκανε την επανεμφάνισή του, ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ενώ το ΠΑΣΟΚ σε εκτενή ανακοίνωσή του, επαναλαμβάνει ότι και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι βαθιές οι ρίζες της δημοκρατικής παράταξης, σημειώνοντας ότι απέτυχαν οι διχαστικές λογικές και οι στενές κομματικές επιλογές. 

Η ΔΗΜΑΡ δεν λειτουργεί ως το δημοκρατικό άλλοθι μιας συντηρητικής κυβέρνησης, δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης στη διακαναλική συνέντευξή του, αποκλείοντας παράλληλα ενδεχόμενο επιστροφής του κόμματος στην Κυβέρνηση.
Να ψηφίσουν οι πολίτες με στόχο να καταρρεύσουν τα κόμματα που στηρίζουν το μνημόνιο, και να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.