.Στον εισαγγελέα Χαϊκάλης –Καμμένος

Το κατώφλι του εισαγγελέα θα περάσουν και αύριο το πρωί ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Παναγιωτόπουλος και ο βουλευτής Παύλος Χαικάλης λίγες ώρες μετά τις εξηγήσεις του Γιώργου Αποστολόπουλου. 

Ο εισαγγελέας Παναγιωτόπουλος που διενεργεί την έρευνα έκρινε απαραίτητο να καλέσει και πάλι για διευκρινήσεις τους δυο πρωταγωνιστές στην υπόθεση της καταγγελίας για απόπειρα χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝΕΛ. 

Θεωρείται πολύ πιθανό ο Παύλος Χαικάλης να εξεταστεί και κατ αντιπαράσταση με τον Γ. Αποστολόπουλο ενώ δεν αποκλείεται ο τελευταίος να κληθεί εκ νέου σε συμπληρωματικές εξηγήσεις. Ο Γιώργος Α... περισσότερα »

.Οικονομικές συναλλαγές με τον Γιώργο Αποστολόπουλο, παραδέχεται ότι είχε ο Π.Χαϊκάλης

Συναλλαγή με τον Γιώργο Αποστολόπουλο για να παίξει στο Χρηματιστήριο στο εξωτερικό παραδέχθηκε ότι είχε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Είπε ότι είχε δώσει πριν από μήνες στον καταγγελλόμενο Γιώργο Αποστολόπουλο 5.000 ευρώ για επενδύσεις και εκείνος με τη σειρά του επέστρεψε 500 ευρώ ως κέρδη.

 Στη συνέχεια όμως, όταν του ζήτησε να του επιστρέψει όλο το ποσό, ο κ. Αποστολόπουλος του κατέβαλε μόνο 800 ευρώ. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο κ. Αποστολόπουλος τον πλησίασε ενώ είχε αποχωρήσει από σύμβουλος του προέδρου των ΑΝΕΛ και τον ρώτησε αν είχε χρήματα για να παίξει στο χρηματιστήριο στο εξωτερικό, με προοπτική κέρδους 10%.

Σε ότι αφορά τις καταγγελίες του μετά την μήνυση Σαμαρά εξήγησε πως «Δεν κατηγορώ κανέναν, ούτε τον πρωθυπουργό, ούτε την κυβέρνηση ούτε επιχειρηματικούς παράγοντες, είχα υποχρέωση σαν βουλευτής να υπερασπιστώ το δημόσιο συμφέρον».

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε πως δέχεται καλοπροαίρετα τη μήνυση του πρωθυπουργού, διευκρινίζοντας όμως ότι ο ίδιος δεν κατονόμασε ποτέ τον πρωθυπουργό, αλλά ότι ο καταγγελλόμενος ενέπλεξε το όνομα του κ. Σαμαρά στη συζήτηση.

.«Συμφωνία εθνικής σύνεσης» προτείνει ο Ευ. Βενιζέλος

 «Προτείνω συμφωνία εθνικής σύνεσης, αν η εθνική συναίνεση είναι αδύνατη» λέει σε άρθρο του στη Real News ο Ευάγγελος Βενιζέλος και επαναφέρει την πρότασή του για εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας και συγκρότηση εθνικής Ομάδας διαπραγμάτευσης με τη συμμετοχή όλων των δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου.

Στόχος όπως αναφέρει είναι «να διασφαλίσουμε μέσα στις προθεσμίες τα μείζονα συμφέροντα του τόπου». Υπογραμμίζει πως «φυσικά, στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα, υπάρχει όμως πάντα η πιθανότητα να επιλεγεί δημοκρατικά το αδιέξοδο, ακόμη και από αδράνεια. Αυτό οι Έλληνες πολίτες δεν πρέπει να το αφήσουν να συμβεί».

.Σαρωτική νίκη του Ολυμπιακού με 0-5

Με επιβλητική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πέρασε με θριαμβευτικό τρόπο από τη Μυτιλήνη διαλύοντας με 5-0 την Καλλονή, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Το σκορ άνοιξε στο 11΄ ο Μανιάτης, για να ακολουθήσουν στην επανάληψη άλλα τέσσερα γκολ από τους Ντομίνγκες (63΄πεν.), Μπενίτες (65΄,73΄) και Μπουχαλάκη (78')
 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.