.Με τον Πέττα το «Αγαπώ Ζωγράφου»

Η δημοτική πρωτοβουλία «Αγαπώ Ζωγράφου» αποτελείται από νέους ανθρώπους που πιστεύουμε σε ένα μοντέλο συνεργασίας, το οποίο θα ενώνει τις υγιείς αυτοδιοικητικές δυνάμεις για το καλό του Δήμου Ζωγράφου.
Ως δημοτική πρωτοβουλία «Αγαπώ Ζωγράφου» θέλουμε να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός Δήμου με συμμετοχικές δομές, αλληλεγγύη, διαφάνεια και αναπτυξιακή προοπτική.Το «Αγαπώ Ζωγράφου» έχει όραμα και θέλει να δώσει ευκαιρίες συμμετοχής στα κοινά στους νέους της πόλης μας.
Στην ιδρυτική μας διακήρυξη είχαμε τονίσει ότι θα επιδιώξουμε τη δημιουργία ενός πολυσυλλεκτικού σχήματος που θα έχει μπροστάρηδες νέους και άξιους ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους, με κοινό παρανομαστή την όρεξη για προσφορά για το Δήμο που ζούμε και αγαπάμε.

Για τους παραπάνω λόγους, και για να γίνει το όραμά μας πραγματικότητα, η Δημοτική Πρωτοβουλία «Αγαπώ Ζωγράφου» αποφάσισε για τις δημοτικές εκλογές του 2014 να συνεργαστεί και να συμπορευτεί με την Ανεξάρτητη Υποψηφιότητα του υποψ. Δημάρχου Ζωγράφου Αντώνη Πέττα.

.Ένας φίλος ήρθε από τα παλιά…ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΩΝΗ ΠΕΤΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Αντώνης Πέττας, γνωστός για την σοβαρή πολιτική του παρουσία με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία. Το 2002, υποψήφιος για τον Δήμο Ζωγράφου, έβαλε το «νερό στο αυλάκι» για ορισμένους, δίνοντας την πολιτική μάχη απέναντι στον πανίσχυρο της εποχής εκλεγμένο Δήμαρχο Ζωγράφου Γιάννη Καζάκο. 

Πάντοτε στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού και με την σκέψη του στις καθαρές λύσεις που αφορούν στα μεγάλα αυτοδιοικητικά πολιτικά ζητήματα. Αφουγκραζόταν καίρια όλα τα κοινωνικά προβλήματα στα πλαίσια μίας ασυνήθιστα υψηλού επιπέδου και ήθους πολιτικής σκέψης, που μας κάνει να ελπίζουμε ότι στις προσεχείς ε... περισσότερα »

.«Δεν θα κυβερνήσω μόνο με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ»

Τα χαρτιά του για την κυβέρνηση που σκοπεύει να σχηματίσει εάν κερδίσει τις εθνικές εκλογές ανοίγει για πρώτη φορά ο Αλέξης Τσίπρας. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ προεξοφλεί ότι οι εθνικές εκλογές θα προκηρυχθούν αμέσως μετά τις ευρωεκλογές και μιλά εκτενώς για τις κυβερνητικές προτεραιότητες αλλά και για το σχεδιασμό του για τη διαπραγμάτευση με την Ευρώπη. 

Σε συνέντευξή του στο «*ΒΗΜΑ της Κυριακής*» ο κ. Τσίπρας επιχειρεί άνοιγμα σε ολόκληρο τον προοδευτικό χώρο, καθώς δεσμεύεται ότι θα σχηματίσει κυβέρνηση στην οποία θα συμμετέχουν και προσωπικότητες που δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ. «Η ... περισσότερα »

.Ευ. Βενιζέλος: Δύο προτεραιότητες στο θέμα της Ουκρανίας

 «Δύο προτεραιότητες» βρίσκονται ενώπιον της παγκόσμιας κοινότητας ως προς τις εξελίξεις στην Ουκρανία, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος απαντώντας σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση.
Από τη Βουδαπέστη όπου βρίσκεται σε μια συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των χωρών του Visegrad και των Βαλκανίων, ο Έλληνας υπουργός αναφέρθηκε στη συζήτηση που έγινε για τις ουκρανικές εξελίξεις 

και σημείωσε ότι μπροστά μας έχουμε δύο προτεραιότητες, που έχουν ως στόχο τη σταθεροποίηση της πολιτικής κατάστασης και τη διατήρηση της συνοχής της χώρας. Η πρώτη αφορά το διορισμό «μιας νέας συνεκτικής κυβέρνησης που θα έχει την πραγματική δυνατότητα να προστατεύσει τη σταθερότητα και τη δημόσια τάξη».


Η δε δεύτερη (που, όπως διευκρίνισε ο κ. Βενιζέλος, είναι «προσωπική» του πρόταση, την οποία θα συζητήσει στο πλαίσιο της ΕΕ) αναφέρεται στη διοργάνωση μιας «Διεθνούς Διάσκεψης» 

(στην οποία θα λάβουν μέρος η ΕΕ, η Ρωσία, οι ΗΠΑ, το ΔΝΤ, άλλοι αρμόδιοι διεθνείς οργανισμοί και χώρες που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτή τη «διεθνή προσπάθεια») η οποία θα έχει ως αντικείμενο τα οικονομικά και δημοσιονομικά προβλήματα της Ουκρανίας. Και αυτό διότι, όπως εξήγησε ο κ. Βενιζέλος, «προέχει να αποφευχθεί κάθε μορφή άτακτης χρεοκοπίας της χώρας, η οποία θα οδηγήσει την Ουκρανία στην πραγματική καταστροφή».

.Ο Β. Γιανουκόβιτς επισήμως καταζητούμενος για μαζικές δολοφονίες

Ο αποπεμφθείς πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς καταζητείται επισήμως από την ουκρανική αστυνομία για μαζικές δολοφονίες, ανακοίνωσε ο προσωρινός υπουργός Εσωτερικών στο Κίεβο στη σελίδα του στο Facebook. «Εχει ξεκινήσει επίσημη έρευνα για μαζικές δολοφονίες ειρηνικών πολιτών. Ο Γιανουκόβιτς και άλλα πρόσωπα που είναι υπεύθυνα γι΄αυτό καταζητούνται» σύμφωνα με τον Αρσέν Αβάκοφ.

Ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς βρισκόταν μέχρι χθες το βράδυ στην αυτόνομη περιοχή της Κριμαίας και μετακινείτο με αυτοκίνητο. Αναχώρησε χθες το βράδυ φορώντας κουκούλα (μπαλακλάβα) από ιδιωτική κατοικία στην Κριμαία μαζί με συνεργάτη του προς άγνωστη κατεύθυνση, ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του στο Facebook ο κ. Αβάκοφ.

.Ο Τύπος της Δευτέρας

Η έλευση της τρόικας, οι έλεγχοι και τα χρονοδιαγράμματα, οι επερχόμενες εκλογές και τα σκάνδαλα των ΜΚΟ κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των φύλλων της Δευτέρας. Τα κύρια θέματα των εφημερίδων σήμερα έχουν ως εξής: *ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ*: "Στο έλεος της τρόικας". 

Η εφημερίδα γράφει "ισχυρές πιέσεις για σκληρά μέτρα στο εργασιακό και νέες ανατροπές στη φορολογική νομοθεσία θα δεχθεί σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας από τους επικεφαλής της τρόικας". *ΕΘΝΟΣ*: "Ενα... χαράτσι τα κέρδη των λαθρεμπόρων". Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ακριβά πληρώνει ο Ελληνας πολίτης το λαθρεμπόριο. Τα διαφυγ... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.