.ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

1) Τρόφιμα αντί για εισητήριο: Παιδική παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 και ώρα 11.00 το πρωί στο Δημοτικό Κινηματογράφο Αλέκα

2) Η Κινητή Παιδιατρική Μονάδα των Γιατρών του Κόσμου το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι θα βρίσκεται στο Δήμο μας και συγκεκριμένα στο γραφείο Κοινωνικής Μέριμνας επί της οδού Γ. Ζωγράφου 1, πλατεία Γαρδένιας, για δωρεάν εμβολιασμούς και οδοντιατρικό έλεγχο (απαραίτητο βιβλίαριο υγείας παιδιού).



.Δεν ξεπεράσαμε την κρίση αλλά υπάρχει φως


Νέο μήνυμα αισιοδοξίας για την έξοδο της χώρας από την κρίση έστειλε ο πρωθυπουργός μιλώντας στο συνέδριο του Economist. Τα πράγματα παραμένουν δύσκολα αλλά ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά, δεν ξεπεράσαμε την κρίση αλλά το φώς φαίνεται στην άκρη του τούνελ, υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς και σημείωσε ότι η Ελλάδα σήμερα είναι πια θωρακισμένη, πιάνει τους στόχους της και βρίσκεται κοντά στο πρωτογενές πλεόνασμα. 
Ο κ. Σαμαράς επεσήμανε ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανένα δισταγμό να ολοκληρώσει τις διαρθρωτικές αλλαγές και δεν θα κάνει καμία έκπτωση στην εξυγίανση των δημόσιων οικονομικών.
«Όταν σταθεροποιηθούν τα πρωτογενή πλεονάσματα θα πρέπει να κινηθούμε αποφασιστικά για τη μείωση των φορολογικών συντελεστών”» επεσήμανε ενώ τόνισε ότι και οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι ξέρουμε τις δυσκολίες και τα ρίσκα και προχωράμε βήμα βήμα χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς δισταγμούς. 

.Η Ελλάδα «ανεβοκατεβαίνει»


Η χώρα μας βρίσκεται άλλοτε στα «πάνω» της και άλλοτε στα «κάτω» της - όχι μεταφορικά, αλλά κυριολεκτικά! Ορισμένες περιοχές της Ελλάδας βυθίζονται και άλλες ανυψώνονται στο πέρασμα του χρόνου, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις δορυφόρων από το διάστημα, όπως ανακοίνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA).

Χρησιμοποιώντας δεδομένα ραντάρ που συνέλλεξαν οι δορυφόροι ERS-1 και ERS-2, ένα νέο πρόγραμμα επεξεργασίας, με την ονομασία "Wide Area Processor" (WAP), κατέγραψε τη διαχρονική παραμόρφωση του εδάφους στη διάρκεια περισσότερων από δέκα ετών, διαπιστώνοντας, ότι ορισμένες περιοχές της Ελλάδας βυθίζονται κατά περίπου 10 χιλιοστά ανά έτος.

Υψηλή καθίζηση, μεταξύ άλλων, ανιχνεύθηκε στην Αθήνα, στη Λάρισα και γύρω από τον Κορινθιακό κόλπο. Τόσο καθίζηση όσο και ανύψωση, εντοπίστηκαν μέσα και γύρω από την πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου οι τάσεις παραμόρφωσης ήσαν ανάμικτες.

Ο νέος ευρωπαϊκός επεξεργαστής δεδομένων δημιουργεί χάρτες της παραμόρφωσης της Γης, από τα δορυφορικά δεδομένα των ραντάρ, με περισσότερη ακρίβεια από ποτέ. Αυτοί οι χάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανίχνευση και την παρακολούθηση των γεωλογικών φαινομένων.

Όπως τονίζει η ESA, η γη κάτω από τα πόδια μας δεν είναι πάντα σταθερή. Σε ορισμένες περιοχές, το έδαφος βυθίζεται ή υποχωρεί, λόγω της εξόρυξης μεταλλευμάτων, των σεισμών και της εξόρυξης φυσικού αερίου, μεταξύ άλλων παραγόντων. Υπάρχουν επίσης περιοχές που υφίστανται ανύψωση, η οποία μπορεί να προκαλείται από την υπόγεια διόγκωση των ηφαιστείων ή από τη σύγκρουση μεταξύ των τεκτονικών πλακών.

Η μέτρηση αυτών των γεωμορφολογικών αλλαγών δεν είναι πάντα εύκολη, ειδικά όταν αυτές συμβαίνουν σε μέρη που δεν είναι εύκολα προσβάσιμα. Όμως τα ραντάρ των δορυφόρων που ασχολούνται με την παρατήρηση της Γης, μπορούν από ψηλά να χαρτογραφήσουν αυτές τις αλλαγές με ακρίβεια χιλιοστού.
 Για να το επιτύχει αυτό, ο WAP εφαρμόζει μια τεχνική της συμβολομετρίας. Με το συνδυασμό εικόνων που αποκτήθηκαν με την πάροδο του χρόνου, είναι δυνατό να εκτιμηθούν οι παραμορφώσεις του εδάφους με μεγάλη ακρίβεια.

Το επόμενο βήμα θα είναι να εφαρμοστεί η ανάλυση του WAP σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο. Επιπλέον, ο WAP έχει σχεδιαστεί για να επεξεργάζεται τα δεδομένα από διάφορους αισθητήρες, έτσι ώστε να μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες και από άλλους δορυφόρους (Envisat, ALOS, TerraSAR-Χ και τον μελλοντικό Sentinel-1).

Οι νέες αυτές δυνατότητες θα επιτρέψουν τη συγκέντρωση πολύτιμων γεω-πληροφοριών για την, από το διάστημα, παρακολούθηση των σεισμικών κινδύνων, των ηφαιστείων, των πεδινών παράκτιων καθιζήσεων, της άμυνας κατά των πλημμυρών και των υδρογεωλογικών κινδύνων όπως οι κατολισθήσεις.

.«Πρέπει να σκεφτόμαστε με πανευρωπαϊκούς όρους για να είμαστε στο παιχνίδι»


Στα θέματα της επικαιρότητας αναφέρθηκε εκτενώς κατά την ομιλία του στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολιάζοντας τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, την κρίση χρέους που πλήττει την Ευρώπη, την τρικομματική κυβέρνηση, ενώ εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Η Ευρώπη μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με μία νέα κρίση λόγω των πολύ μεγάλων ελλειμμάτων που έχουν ακόμα και οι χώρες με αξιολόγηση «ΑΑΑ», προειδοποίησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, πως το ΠΑΣΟΚ δεν είναι απλώς ένα κόμμα αλλά ο εκφραστής της σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα. 

«Αρχίζει να ανθίζει το "άνθος του κακού" και στις χώρες αυτές, όχι διότι έχουν μεγάλο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ αλλά έχουν τεράστιο χρέος σε απόλυτους αριθμούς», τόνισε, ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας ότι τα κεφάλαια που θα χρειαστούν δεν υπάρχουν ούτε στην Ευρώπη ούτε καν στην Αμερική. 

Το πρόβλημα, σημείωσε, είναι ότι στην Ευρώπη δεν γίνονται ενορατικές, διεξοδικές συζητήσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, αλλά αποσπασματικές και ανέφερε ως παράδειγμα τις δηλώσεις της γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ και του προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Πρέπει, υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος να σκεφτόμαστε με πανευρωπαϊκούς όρους και στην Ελλάδα, «αν θέλουμε να είμαστε στο παιχνίδι και να έχουμε ρόλο», ενώ τόνισε ότι πρέπει να ληφθούν πρωτοβουλίες από τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές για τη συγκρότηση προοδευτικού πόλου των χωρών του «πολιτικού» Νότου της Ευρώπης.

Όσον αφορά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, ο κ. Βενιζέλος μίλησε για «θετικό γεγονός» που όμως «έπρεπε να γίνει νωρίτερα», επισημαίνοντας ότι η εκτίμηση αυτή του κόμματος δεν είναι θριαμβολογική, αλλά έντιμη. 

Σημείωσε δε ότι «το μεγάλο ζήτημα είναι να βάλουμε πολύ καθαρά αντί για το μνημόνιο ή πέραν του μνημονίου, το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης, δηλαδή το σχέδιο κινητοποίησης όλων των παραγωγικών δυνάμεων που βασίζεται στο τρίπτυχο: Αλήθεια, δουλειά και ενότητα».

Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι δεν επιτεύχθηκε το 100% των στόχων της διαπραγμάτευσης, ωστόσο, σημείωσε δύο πολύ σημαντικά αποτελέσματα: Αφενός ότι «η τρόικα αποδέχεται ότι η χώρα, η κοινωνία δεν αντέχουν πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα και φορολογικές επιβαρύνσεις» και, αφετέρου, ότι υπήρξε «αναζωπύρωση της δέσμευσης των εταίρων ότι θα πάμε σε περαιτέρω κούρεμα του χρέους, με καταλυτικό γεγονός την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος για το οποίο είμαστε λίγο πριν από την επίτευξή του».

Επιπλέον, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ συναντάται με την τρόικα σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό και έτσι ενισχύει τη διαπραγματευτική θέση της χώρας και αποκτά ολοκληρωμένη και πρωτογενή αντίληψη για το ποια είναι τα κρίσιμα σημεία της διαπραγμάτευσης. Σε αυτό δε το πλαίσιο υποστήριξε ότι η συμβολή του ΠΑΣΟΚ υπήρξε αποφασιστική για την ολοκλήρωση των συνομιλιών.

Επιπλέον, ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε πολύ σημαντικό ότι με τη συμφωνία επιβεβαιώνονται «όλα όσα έχουμε πει για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και ότι η Ελλάδα αξιοποιεί το τελευταίο πρόγραμμα παλαιού τύπου». Υπογράμμισε δε, ότι είναι πολύ σημαντικό στο τραπεζικό τοπίο να υπάρχει ευκρινής καθαρός πόλος δημοσίου συμφέροντος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι πρέπει να συγκροτηθεί μια εθνική επιτροπή στρατηγικού σχεδιασμού που απευθύνεται σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις και στις δυνάμεις της πραγματικής οικονομίας. 

Επανήλθε και στο θέμα της επικαιροποίησης της προγραμματικής συμφωνίας των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, αναφέροντας ότι αυτή πραγματοποιείται σταδιακά και αποσπασματικά μέσω της ενδοκυβερνητικής διαπραγμάτευσης και πως, ωστόσο, αυτή θα πρέπει να γίνει ενιαία και ολοκληρωμένα και το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης να αποτελέσει την επικαιροποιημένη συμφωνία.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν διαπνέεται από κυβερνητισμό, επισημαίνοντας πάντως πως θα πρέπει να αξιολογηθούν και να αξιοποιηθούν τα καλύτερα στελέχη του Κινήματος.

Επιπλέον, σημείωσε ότι πρέπει να αξιοποιηθούν τα θετικά σημεία της συμφωνίας με την τρόικα και ότι η έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις διαρθρωτικές αλλαγές.

Τώρα, είπε, που βρισκόμαστε στην κρίσιμη φάση θα πρέπει οι πολίτες να επιλέξουν αν θα πάμε από τη μια ή στην άλλη κατεύθυνση και άσκησε κριτική στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι, αν πιστεύει ότι τα διδάγματα των τελευταίων εβδομάδων «επιβεβαιώνουν κάποιο εναλλακτικό σχέδιο, τότε δεν βρισκόμαστε στον ίδιο κόσμο». 

Στο ίδιο πλαίσιο, έκανε λόγο για «ετερόκλητες» συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες αλλά και για «τερατογενέσεις», κατηγορώντας τον για «σύμπραξη» με τη Χρυσή Αυγή στην προκαταρτική επιτροπή.

.Από σήμερα αιτήσεις για ανέργους


Πρεμιέρα κάνει σήμερα το πρόγραμμα απασχόλησης «επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για νέους έως 29 ετών».

Συγκεκριμένα, η υποβολή αιτήσεων για υπαγωγή θα διαρκέσει έως τις 22 Μαΐου και αφορά 35.000 νέους ανέργους.

Το πρόγραμμα εκπονείται από τον ΟΑΕΔ. Από όσους συμμετέχουν, οι 15.000 θα είναι απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ. Οι άλλοι 20.000 είναι απόφοιτοι υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 80 ώρες κατάρτισης και στη συνέχεια, πέντε μήνες πρακτικής άσκησης σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Οι ώρες κατάρτισης θα επιδοτούνται με 5 ευρώ η κάθε μία.

Αντίστοιχα, οι μηνιαίες αποδοχές κατά τη διάρκεια της πεντάμηνης πρακτικής άσκησης θα κυμαίνονται από 400 έως 460 ευρώ.

Όλα τα παραπάνω αφορούν την πρώτη φάση του σχετικού προγράμματος. Σε δεύτερη φάση, θα δίνεται η δυνατότητα πρόσληψης από τις επιχειρήσεις αυτές, σε θέσεις εργασίας, για τις οποίες θα υπάρχει ειδική επιδότηση που θα καλύπτει τις ασφαλιστικές εισφορές των προσληφθέντων για τουλάχιστον δώδεκα μήνες.

Η υποβολή των αιτήσεων θα μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στην ειδική σελίδα που διαμορφώθηκε για το συγκεκριμένο πρόγραμμα στο http://www.voucher.gov.gr.

.Τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από ελληνικό νησί


Μετά από 14 μήνες τουρκικά μαχητικά πέταξαν πάνω από ελληνικό νησί.  Συγκεκριμένα , όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, σχηματισμός 4 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, αποτελούμενος από 2 F-4 και 2 F-16, εισήλθε στις 10:53 στο FIR Αθηνών, 

μεταξύ Σάμου και Χίου και στις 11:06 πέταξε πάνω από τη νήσο Ανθρωποφάγοι του νησιωτικού συμπλέγματος των Φούρνων, στα 1000 και 3000 πόδια αντίστοιχα.

 Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR Αθηνών στις 11:11.          

 Το σύνολο των τουρκικών αεροσκαφών αναχαιτίσθηκαν και αναγνωρίσθηκαν, προστίθεται στην ανακοίνωση.

  Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Φεβρουαρίου 2012 δύο τουρκικά μαχητικά είχαν πετάξει πάνω από το νοτιοανατολικό τμήμα της Λέσβου στα 2.700 πόδια. 

 Στις 14 Νοεμβρίου 2012 ένα τουρκικό εκπαιδευτικό αεροσκάφος Τ-38 είχε πετάξει πάνω από το Αγαθονήσι σε ύψος 15000 ποδιών.

.Σεισμός 8 βαθμών στο Ιράν


Ισχυρός σεισμός 8 βαθμών σημειώθηκε στο Ιράν, κοντά στη μεθόριο με το Πακιστάν, στις 13:44 ώρα Ελλάδος, σύμφωνα με το αμερικανικό γεωφυσικό ινστιτούτο USGS.

Επίσης, ισχυρές σεισμικές δονήσεις συγκλόνισαν τα ψηλά κτίρια του Νέου Δελχί, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους που βγήκαν στους δρόμους, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Ιρανός αξιωματούχος δήλωσε ότι οι αρχές εκτιμούν πως ο ισχυρός σεισμός που έπληξε τη χώρα στοίχισε τη ζωή σε «εκατοντάδες» ανθρώπους.

Η ρωσική εταιρία η οποία έχει κατασκευάσει το πυρηνικό εργοστάσιο στο Μπουσέρ ανέφερε ότι ο ηλεκτροπαραγωγικός σταθμός είναι «ασφαλής».

.Πάνω από 110 τόνοι κρέατος αλόγου στην Ελλάδα


Στους 111 τόνους, ανήλθαν οι ποσότητες κρέατος αλόγου που έφθασαν στην Ελλάδα, κατά τα έτη 2011 και 2012, σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, για τα οποία ενημερώνεται η Βουλή με έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμου Χαρακόπουλου.

Όπως ειδικότερα αναφέρεται στο έγγραφο, κατά το 2011 έφτασαν στην Ελλάδα 37 τόνοι κρέατος αλόγου, εκ των οποίων οι 35 τόνοι από τη Ρουμανία και 2 τόνοι από την Ισπανία. Κατά το 2012, έφτασαν στη χώρα 74,2 τόνοι κρέατος αλόγου, εκ των οποίων οι 24 τόνοι από την Ισπανία, 15,9 τόνοι από τη Ρουμανία και 34,3 τόνοι από τη Βουλγαρία.

Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στα μέσα Μαρτίου μετά από ερωτήσεις βουλευτών για τους ελέγχους στα τρόφιμα και, όπως επισημαίνει ο αναπληρωτής υπουργός, από τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα εργαστηριακών αναλύσεων για παρουσία DNA αλόγου σε δείγματα τροφίμων που διενεργήθηκαν με τη μέθοδο Real Time- PCR (Real- Time Polymerase Chain Reaction) απεστάλησαν στα εργαστήρια περίπου 200 δείγματα, εκ των οποίων τα 12 βρέθηκαν θετικά.

.Οι καρχαρίες αποφεύγουν την ...πανσέληνο


Οι καρχαρίες αποφεύγουν την πανσέληνο και τον ήλιο όταν βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του στον ουρανό καταφεύγοντας στα βάθη της θάλασσας για να ακολουθήσουν τη λεία τους και να ξεφύγουν από τα θαλάσσια αρπακτικά, κυρίως μεγαλύτερους καρχαρίες, των οποίων αποτελούν λεία, σύμφωνα με αυστραλιανή μελέτη που μπορεί να βοηθήσει τους αλιείς να μην πιάνουν στα δίχτυα τους καρχαρίες, υπολογίζοντας το βάθος στο οποίο αυτοί κινούνται.

Επί σχεδόν τρία χρόνια οι επιστήμονες ακολούθησαν στα ανοιχτά του αρχιπελάγους του Παλάου, στον δυτικό Ειρηνικό, τις κατακόρυφες μετακινήσεις 39 καρχαριών που έφεραν ηχητικούς πομπούς.

Οι παρατηρήσεις τους, που δημοσιεύονται στην επιθεώρηση PLOS ONE, αποκαλύπτουν ότι οι καρχαρίες μετακινούνται στα πιο μεγάλα βάθη καθώς πλησιάζει η πανσέληνος και ανεβαίνουν εκ νέου κοντά στην επιφάνεια, μια συμπεριφορά που απαντάται και σε άλλα θαλάσσια αρπακτικά όπως ο ξιφίας, ο κίτρινος τόνος και ο παχύς τόνος.

Την ημέρα, οι καρχαρίες χάνονται στα βάθη της θάλασσας όταν ο ήλιος είναι στο πιο ψηλό σημείο του και ανεβαίνουν ξανά κοντά στην επιφάνεια στη διάρκεια της νύχτας, ανεξάρτητα από τον σεληνιακό κύκλο.

.Το FBI αναζητεί τους ενόχους της επίθεσης στη Βοστόνη


Αμερικανοί ερευνητές με επικεφαλής το FBI μελετούν βίντεο και φωτογραφίες από τον Μαραθώνιο της Βοστόνης αναζητώντας στοιχεία για να εντοπίσουν ποιος ευθύνεται για τις δύο βόμβες που εξερράγησαν χθες Δευτέρα κοντά στη γραμμή του τερματισμού προκαλώντας το θάνατο τριών ανθρώπων και τραυματίζοντας περισσότερους από εκατό, έγινε γνωστό από αξιωματούχους.

Επειδή στον Μαραθώνιο της Βοστόνης τρέχουν κάθε χρόνο 27.000 άνθρωποι και τον παρακολουθούν περίπου 500.000, οι αξιωματούχοι αναμένουν ότι θα έχουν άφθονα οπτικά στοιχεία για το τι συνέβη πριν και μετά την έκρηξη των δύο μηχανισμών την ώρα που εκατοντάδες δρομείς έτρεχαν προς τη γραμμή του τερματισμού στην Κόπλεϊ Πλάζα της συνοικίας Μπακ Μπέι της Βοστώνης.

Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) ηγείται των ερευνών με τη βοήθεια αξιωματούχων του δήμου, της Πολιτείας και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, δήλωσε ο Ρίτσαρντ Ντελοριέ του FBI σε συνέντευξη Τύπου.

"Είναι μια εγκληματολογική έρευνα και είναι εν δυνάμει μια τρομοκρατική έρευνα", δήλωσε ενώ αρνήθηκε να επεκταθεί όσον αφορά τα πρώτα ευρήματα ή την κατεύθυνση των ερευνών.

Ωστόσο ουδείς μπορεί ακόμη να πει με βεβαιότητα ποιοί μπορεί να βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις ή ποια μπορεί να ήταν τα κίνητρά τους, παρόλο που αξιωματούχοι λένε πως οι συνθήκες στις οποίες σημειώθηκαν οι εκρήξεις δείχνουν πως μπορεί να εμπλέκονται ισλαμιστές ή αμερικανοί αντικυβερνητικοί εξτρεμιστές.

Μέχρι στιγμής καμιά υπηρεσία δεν έχει βρει στοιχεία ότι υπήρξε κάποια φανερή προειδοποίηση για την επίθεση ούτε έχει προκύψει κάποια ανάληψη ευθύνης. 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.