.«Φυσάει κόντρα» για την ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας

«Παρά το φθηνότερο πετρέλαιο και τη συνεχή ανάπτυξη των ΗΠΑ, βλέπουμε την ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας να συνεχίζει να αντιμετωπίζει ένα πολύ ισχυρό αντίθετο άνεμο» τόνισε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ μιλώντας σήμερα στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, στην Ουάσιγκτον, με θέμα την κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας το 2015. 

Η κυρία Λαγκάρντ ανέφερε ότι την ερχόμενη εβδομάδα (20ή Ιανουαρίου) θα παρουσιαστεί επίσημα η έκθεση για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η παγκόσμια οικονομία και για τις προοπτικές που διαγράφονται. Σύμφωνα με...περισσότερα »

.«Η Ελλάδα δείχνει το αδιέξοδο της πολιτικής Μέρκελ»

Τα αδιέξοδα της πολιτικής της Άνγκελα Μέρκελ σε θέματα οικονομίας και εξωτερικής πολιτικής, αλλά και τα διλήμματα για την ευρωζώνη με επίκεντρο τις εξελίξεις στην Ελλάδα απασχολούν τους Financial Times. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το 2015 ξεκίνησε για τη γερμανίδα καγκελάριο με ασυνήθιστες αλλά και παλιές γνώριμες προκλήσεις, όπως το Grexit, ενώ η φονική επίθεση στο Παρίσι εγείρει ερωτήματα για το Ισλάμ, τη μετανάστευση και την τρομοκρατία. 

«Μετά από μία δεκαετία στην καγκελαρία, θα μπορούσε το 2015 να είναι η χρονιά όπου ο πιο ισχυρός ηγέτης της Ευρώπης τελικά θα σκοντάψει;», διερω...περισσότερα »

.Ο Ολυμπιακός έδωσε… Ελπίδα!

Σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα του Ολυμπιακού και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκαν και φέτος το ίδρυμα «Ελπίδα» προσφέροντας χαμόγελα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει καθόλη τη διάρκεια του έτους τη φιλανθρωπική του δράση.

Έτσι σήμερα οι σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα των ερυθρολεύκων με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη επισκέφθηκαν το ίδρυμα «Ελπίδα» σε μια προσπάθεια να προσφέρουν χαμόγελα στα παιδιά που δίνουν μια τεράστια μάχη αλλά και μια χείρα βοηθείας στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τους συνεργάτες της.

Σάββας Θεοδωρίδης, Πιέρ Ισά, Βίτορ Περέιρα, Αντώνης Νικοπολίδης και όλοι οι παίκτες της ομάδας –εκτός του Τσόρι Ντομίνγκες ο οποίος ήταν άρρωστος- έπαιξαν με τα παιδιά, τους μοίρασαν δώρα και έβγαλαν μαζί τους πολλές φωτογραφίες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέδωσε μια χρηματική επιταγή στην επικεφαλής του ιδρύματος, Μαριάννα Βαρδινογιάννη ως μια βοήθεια για να συνεχίσει το έργο της.
Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη με την πλακέτα του Ιδρύματος Ελπίδα, για την προσφορά του και τη βοήθεια προς τα ίδια τα παιδιά, στη μάχη που δίνουν με τον καρκίνο.

Επίσης η κα. Βαρδινογιάννη παρέδωσε μια πλακέτα στον προπονητή της ομάδας, Βίτορ Περέιρα, και μετάλλια στους παίκτες για την παρουσία τους και τη στήριξή τους προς το Ίδρυμα.

.«Ζητάμε αυτοδυναμία ρήξης με το παλιό και το φθαρμένο»

Η τρόικα φεύγει και παίρνει μαζί της το διεφθαρμένο, το διαπλεκόμενο πολιτικό προσωπικό που έριξε την Ελλάδα στα βράχια, ανέφερε, στην ομιλία του, σήμερα το απόγευμα στη Ρόδο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνοντας ότι μένουν μόνο έντεκα μέρες για να ξαναγράψει ο λαός μας ιστορία. 

Η νίκη μας θα είναι ταυτόχρονα και νίκη των λαών της Ευρώπης και ιδιαίτερα του ευρωπαϊκού Νότου, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας ότι μόνο οι μύωπες του συντηρητισμού δεν βλέπουν τι γίνεται αυτή την στιγμή στην ήπειρο. Επίσης, ο κ. Τσίπρας έθεσε για μια ακόμη φορά την ανάγκη να ...περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.