.Ο Ολυμπιακός έδωσε… Ελπίδα!

Σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα του Ολυμπιακού και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκαν και φέτος το ίδρυμα «Ελπίδα» προσφέροντας χαμόγελα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει καθόλη τη διάρκεια του έτους τη φιλανθρωπική του δράση.

Έτσι σήμερα οι σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα των ερυθρολεύκων με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη επισκέφθηκαν το ίδρυμα «Ελπίδα» σε μια προσπάθεια να προσφέρουν χαμόγελα στα παιδιά που δίνουν μια τεράστια μάχη αλλά και μια χείρα βοηθείας στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τους συνεργάτες της.

Σάββας Θεοδωρίδης, Πιέρ Ισά, Βίτορ Περέιρα, Αντώνης Νικοπολίδης και όλοι οι παίκτες της ομάδας –εκτός του Τσόρι Ντομίνγκες ο οποίος ήταν άρρωστος- έπαιξαν με τα παιδιά, τους μοίρασαν δώρα και έβγαλαν μαζί τους πολλές φωτογραφίες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέδωσε μια χρηματική επιταγή στην επικεφαλής του ιδρύματος, Μαριάννα Βαρδινογιάννη ως μια βοήθεια για να συνεχίσει το έργο της.
Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη με την πλακέτα του Ιδρύματος Ελπίδα, για την προσφορά του και τη βοήθεια προς τα ίδια τα παιδιά, στη μάχη που δίνουν με τον καρκίνο.

Επίσης η κα. Βαρδινογιάννη παρέδωσε μια πλακέτα στον προπονητή της ομάδας, Βίτορ Περέιρα, και μετάλλια στους παίκτες για την παρουσία τους και τη στήριξή τους προς το Ίδρυμα.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.