.Σεβασμό στον πελάτη... Στο βλέμμα του διακρίνουμε την ευαρέσκειά του ....

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ 

Τα κατάφερε τελικά η Νέα Δημοκρατία να γελοιοποιήσει ακόμη περισσότερο τη διαδικασία εκλογής αρχηγού. Η άρνηση ορισμένων υποψηφίων να δεχθούν μία δημόσια συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων αρχηγών είναι μεν κατανοητή, αλλά συγχρόνως είναι και βαθύτατα βλακώδης. 

Κατανοητή, διότι την υπαγορεύει ο φόβος εκείνων που την αρνούνται: του Βαγγέλη Μεϊμαράκη πρωτίστως και, δευτερευόντως, του Α. G. G. Κώστα, ο οποίος θέτει ως προϋπόθεση για τη δική του συμμετοχή και τη συμμετοχή των άλλων υποψηφίων. (Ωραία και, προπαντός, τολμηρή στάση του G. G. Κώστα και της γενιάς του! Πολ... περισσότερα »

.Λαφαζάνης: Θα υπάρξουν σύντομα ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις

Την εκτίμηση ότι θα υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις διατύπωσε από την Πάτρα ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας σε εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης του κόμματος. Ακόμα, πρόσθεσε, ότι οι οικονομικές εξελίξεις θα είναι επώδυνες για το λαό, ο οποίος, όπως τόνισε, θα αρχίσει να αντιδρά. 

Αναφερόμενος στο νόμο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τον χαρακτήρισε «μέγα πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο, μέσω του οποίου δίδονται πάλι ως δώρο στο τραπεζικό κεφάλαιο 10 δισ. ευρώ, την ίδια στιγμή που η κοινωνία φορολογείται άγρια». Επίσης... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.