.Έπιασε ψάρι αξίας 473.000 δολαρίων


Αυτό θα πει τύχη βουνό... Νεαρός ψαράς από την επαρχία Fujian της Κίνας, έπιασε ένα σπάνιο ψάρι με την ονομασία bahaba, βάρους 80 περίπου κιλών, το οποίο πωλήθηκε στο αστρονομικό ποσό των 473.000 δολαρίων. 

Μάλιστα ο ψαράς, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει αποκαλυφθεί, δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι δεν ταλαιπωρήθηκε χρησιμοποιώντας δίχτυα ή κάτι άλλο για να ψαρέψει το bahaba, καθώς αυτό επέπλεε στην επιφάνεια του νερού και το συνέλεξε με μεγάλη ευκολία.

Το συγκεκριμένο είδος ψαριού θεωρείται είδος υπό εξαφάνιση εξαιτίας της αλόγιστης αλίευσης αλλά και της μόλυνσης στις περιοχές αναπαραγωγής του, ενώ η αλιεία του απαγορεύεται στην Κίνα, κάτι που δεν συμβαίνει στο Χονγκ Κονγκ. 

.Πάνω από 3 εκατομμύρια οι άνεργοι στη Γαλλία


Ο Γάλλος υπουργός Εργασίας Μισέλ Σαπέν αναγνώρισε σήμερα ότι οι άνεργοι στη Γαλλία έχουν ήδη ξεπεράσει το συμβολικό όριο των 3 εκατομμυρίων.

«Την επόμενη χρονιά ποιό θα είναι το ποσοστό της ανεργίας; Κανείς δεν ξέρει. Τα 3 εκατομμύρια τα έχουμε ήδη φτάσει.
 Οι αριθμοί που σχολιάζετε, οι οποίοι αποτελούν τα στοιχεία του Ιουλίου, έχουν σήμερα ξεπεραστεί, βρισκόμαστε στον Σεπτέμβριο. Δεν χρειάζεται καν να αναρωτηθούμε για το 10% (της ανεργίας). Αυτό το έχουμε ήδη φτάσει», δήλωσε ο υπουργός στον ραδιοσταθμό Radio J.

Ο αριθμός των ανθρώπων στη Γαλλία που δεν έχουν καμία απασχόληση είχε αυξηθεί τον Ιούλιο κατά 41.300. 

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη άνοδος του αριθμού των ανέργων που σημειώνεται στη χώρα εδώ και περισσότερα από τρία χρόνια. Η ανεργία τον Ιούλιο αυξήθηκε για 15ο συνεχόμενο μήνα και έφτασε τα 2,987 εκατομμύρια ανθρώπους. 

.Συνελήφθη επιχειρηματίας με χρέη προς το δημόσιο, ύψους 32 εκατ. ευρώ!


Περισσότερα από τριάντα δύο εκατομμύρια ευρώ (32.877.742,86 ευρώ) χρωστούσε στο δημόσιο 39χρονος ιδιοκτήτης ατομικής επιχείρησης εμπορίας συσκευών κινητής τηλεφωνίας και αυτοκινήτων, που συνελήφθη χθες το μεσημέρι από την αστυνομία.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν τη «μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο» σε συνδυασμό με την τέλεση του συγκεκριμένου αδικήματος «κατ΄εξακολούθηση».

Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του 3ου Ειδικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για «έκδοση εικονικών φορολογικών στοιχείων, κατ? εξακολούθηση και της φοροδιαφυγής, κατ? εξακολούθηση, με τη μορφή μη απόδοσης ΦΠΑ».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.