.Ο Θ. Ζαγοράκης, στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

 Ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου που το 2004 κατέκτησε το Euro της Πορτογαλίας, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, θα είναι ανάμεσα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του Μαΐου. Η συμμετοχή του αρχηγού της εθνικής του 2004 ανακοινώθηκε σήμερα, μετά από συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμητική πρόταση που μου κάνατε. Είμαστε υποχρεωμένοι, όταν μας χρειάζεται η χώρα, η πατρίδα, σε τέτοιου είδους προτάσεις να ανταποκρινόμαστε θετικά. 

Και πιστεύω ότι θα σηκώσουμε την Ελλάδα στην Ευρώπη ακόμα περισσότερο» δήλωσε ο «κάπτεν» της πρωταθλήτριας Ευρώπης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.
Όπως είναι γνωστό, η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας είναι προγραμματισμένη για αύριο, Μεγάλη Τρίτη.

.Επικοινωνία Βενιζέλου-Σαμαρά για το θέμα των αστέγων

Πέφτουν οι τόνοι στο ενδοκυβερνητικό μέτωπο για το θέμα των χθεσινών πρωθυπουργικών ανακοινώσεων για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αστέγων, ύστερα από τις επαφές που είχε αργά χθες το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με τον πρωθυπουργό και σήμερα με τον υπουργό Εργασίας. 

Πληροφορίες από τη Χαρ. Τρικούπη αναφέρουν ότι χθες το βράδυ ο κ. Βενιζέλος είχε τηλεφωνική συνομιλία για το θέμα με τον κ. Σαμαρά, ο οποίος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, παραδέχθηκε ότι έγινε λάθος στον χειρισμό του θέματος. Σήμερα, εξάλλου, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης τηλεφώνησε στον ...περισσότερα »

.Σκουρλέτης: Ακροδεξιός ο Σαμαράς

«Για εμάς ο αντίπαλος που λέγεται ακραίος νεοφιλελευθερισμός είναι και μέσα και έξω από την Ευρωζώνη. Επιλέγουμε το ιστορικό διαμορφωμένο πεδίο για τη χώρα μας να είναι ο ευρωπαϊκός χώρος και η ευρωζώνη. Αυτή είναι μια στρατηγική μας προσέγγιση την οποία υπηρετούμε εδώ και δεκαετίες», είπε χαρακτηριστικά. 

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντάς τον ακροδεξιό και λέγοντας ότι «είναι εντελώς αδιάφορο για τους συμπολίτες μας, που αντιμετωπίζουν προβλήματα στέγασης, τα όποια μέτ...περισσότερα »

.Παρουσιάστηκε το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

«Ενωτικό για την παράταξη και ανανεωτικό για την κοινωνία», χαρακτήρισε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ το οποίο παρουσίασε πριν από λίγο. «Το διακύβευμα των ευρωεκλογών», τόνισε, «δεν αφορά μόνο την παράταξη μας αλλά το μέλλον της χώρας». 

Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε πως έχουν να γίνουν ακόμη πολλά, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι «η εικόνα μας στο εξωτερικό είναι εντελώς διαφορετική, η ψυχολογία αλλάζει και μέσα στη χώρα και έχουμε γυρίσει το καράβι της οικονομίας».

Παράλληλα, επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση χωρίς όμως να την κατονομάσει. «Τώρα που περάσαμε τον κάβο, θέλουν να μας γυρίσουν πάλι πίσω; Δεν θα τους αφήσουμε και δεν θα τους περάσει» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Σε ό,τι αφορά το ευρωψηφοδέλτιο, συμμετέχουν εκπρόσωποι πολλών κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων από διάφορες περιοχές της χώρας ενώ έντονη είναι και η γυναικεία παρουσία.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.