.Μουντιάλ 2014: Αγγλία - Ιταλία 1-2

Στο μεγάλο ματς της πρεμιέρας του 4ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, η Ιταλία ήταν η νικήτρια με 2-1 επί της Αγγλίας στο γήπεδο "Αρένα Αμαζόνια" του Μανάους και απέκτησε σοβαρό προβάδισμα έναντι της σημερινής αντιπάλου της. 

Ο Μαρκίζιο στο 35' και ο Μπαλοτέλι στο 50' ήταν οι σκόρερ της "σκουάντρα ατζούρα", ενώ ο Στάριτζ στο 37' ισοφάρισε προσωρινά.

.Μουντιάλ 2014: Γαλλία-Ονδούρα 3-0

Ο Καρίμ Μπενζεμά αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής (MVP) του αγώνα ανάμεσα στην Γαλλία και την Ονδούρα, που έληξε με 3-0 υπέρ της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάμπ. 

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε δύο τέρματα για την Γαλλία, ενώ είχε 7 σουτ προς την εστία του Νοελ Βαγιαδάρες.

.Μειώσεις στα εισιτήρια

Στο ένα ευρώ και 20 λεπτά θα διαμορφωθεί η τιμή του ενιαίου εισιτηρίου, μετά τις μειώσεις της τάξης του 14,2% που θα ανακοινώσει τη Δευτέρα το υπουργείο Μεταφορών και θα ισχύσουν από το Σεπτέμβριο. Με την ίδια απόφαση καταργούνται τα χάρτινα εισιτήρια και υιοθετείται η ηλεκτρονική κάρτα που θα εφοδιάζεται με μονάδες, σε όλα τα σημεία πώλησης.

.Συμβιβαστική λύση

Άμεση προκήρυξη 600 θέσεων για την κάλυψη των διοικητικών υπαλλήλων στα ΑΕΙ αποφάσισαν, στην έκτακτη συνάντηση που είχαν στο Μαξίμου Σαμαράς - Βενιζέλος, μετά τη διάσταση απόψεων του υπουργού Παιδείας, Αντρέα Λοβέρδου και του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δόθηκε αμέσως μετά στους δημοσιογράφους, όσο θα διαρκεί η προθεσμία της αξιολόγησης των υπαλλήλων που έχουν ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα και θα υποβάλλουν αιτήσεις για κάλυψη προκηρυγμένων θέσεων, δεν απολύεται κανείς σύμφωνα με τη νομοθεσία.
Τα οργανογράμματα που έχουν υποβάλει τα ΑΕΙ αξιολογούνται από ανεξάρτητο αξιολογητή μέσω της τεχνικής βοήθειας του ΕΣΠΑ. Αν από την αξιολόγηση προκύψουν και νέες θέσεις διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ, αυτές θα καλυφθούν με συμπληρωματική προκήρυξη.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.