.Πρωτομαγιάτικο γλέντι...ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ



Την Παρασκευή 1η Μαΐου 2015 και ώρα 19:00 ο Δήμος Ζωγράφου διοργανώνει Πρωτομαγιάτικο γλέντι στο Πάρκο Γουδή με τον Βαγγέλη Κορακάκη και την ορχήστρα του.

.Κριτική ΠΑΣΟΚ στον Χρήστο Σπίρτζη για την παραίτηση των μελών της ΕΕΤΤ

Καμία αρμοδιότητα δεν έχει ο Αν. Υπουργός Χρήστος Σπίρτζης να ζητήσει τiς παραιτήσεις των μελών της ΕΕΤΤ σχολίασε το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του και του καταλογίζει ότι προσπαθεί με υπερβάλλοντα ζήλο να δώσει αποδείξεις νομιμοφροσύνης προς τον ΣΥΡΙΖΑ που τον έκανε Υπουργό. 

«Κάποιος πρέπει να του εξηγήσει ότι η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομίων (ΕΕΤΤ) είναι Ανεξάρτητη διοικητική αρχή, απολαμβάνει διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας, τα δε μέλη της απολαμβάνουν προσωπικής και λειτουργικής ανεξαρτησίας (όπως ο νόμος ορίζει), δεν δέχονται δε οδηγίες ή πιέσεις από κανένα ... περισσότερα »

.«Πράσινο φως» από το Ελεγκτικό Συνέδριο για τα έργα στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Θετικά ήταν τα νέα από το Ελεγκτικό Συνέδριο για τα έργα αναβάθμισης στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και, πλέον, οι «πράσινοι» μπορούν σιγά-σιγά να προχωρήσουν στην υλοποίησή τους.

Αν και προηγήθηκαν δύο αρνητικές αποφάσεις, η ετυμηγορία στην τελευταία συνεδρίαση της ολομέλειας για το κονδύλι των 7 εκ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής κρίθηκε νόμιμη κι έτσι ο δρόμος για την ανακατασκευή του «Απόστολος Νικολαΐδης» είναι, πλέον, ορθάνοιχτος.

Στο σύνολό τους οι σύμβουλοι του ΕΣ έκριναν ότι οι εργασίες επί του συνόλου των αθλητικών εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού, καθιστούν το γήπεδο πιο ασφαλές για τους αθλητές, αλλά και για τους φιλάθλους που το επισκέπτονται. 

Παράλληλα, οι εργασίες ανταποκρίνονται στις πρόσθετες προδιαγραφές που απαιτούνται από τους ελληνικούς κανονισμούς για την διεξαγωγή του εθνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, αλλά και σε εκείνες τους κανονισμούς που ορίζονται από την UEFA.

.Χωρίς καταχρήσεις θα μπορούσαμε να ζήσουμε... 130 χρόνια

Το ανθρώπινο σώμα είναι φτιαγμένο ώστε να μπορεί να ζήσει 120-130 χρόνια, όμως πεθαίνει πολύ νωρίτερα λόγω καταχρήσεων, ανάμεσα στις οποίες είναι και η έκθεση στον ήλιο.

Όσο κι αν λανσάρεται η ομορφιά του ηλιοκαμένου δέρματος, η φωτογήρανση που προκαλεί η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και ο κίνδυνος του καρκίνου του δέρματος, ιδίως μιας επιθετικής του μορφής, του μελανώματος, αποτελούν μια οδυνηρή πραγματικότητα.

Οι καρκίνοι του δέρματος εμφανίζονται σε κάποιο ποσοστό ανθρώπων και αυξάνονται παρά τη χρήση αντηλιακών, η φωτογήρανση όμως αναπτύσσεται σε διαφορετικό βαθμό σε όλους τους ανθρώπους και σε όλη την επιφάνεια τους δέρματος που εκτίθεται στον ήλιο.

Αυτά επισήμανε ο καθηγητής Δερματολογίας στο ΑΠΘ, Δημήτριος Ιωαννίδης, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου με αφορμή την 4η Μαΐου - Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος

.Ευ. Τσακαλώτος: «Πρέπει να υπάρχουν κόκκινες γραμμές»

 Η καθυστέρηση στην διαπραγμάτευση οφείλεται στην επιμονή των δανειστών να συνεχιστεί το μνημόνιο και όχι γιατί η κυβέρνηση δεν είχε σχέδιο, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος  μιλώντας στο ραδιοσταθμό "στο Κόκκινο".

Ο κ. Τσακαλώτος αναγνώρισε εν τούτοις ότι «και εμείς είχαμε προβλήματα αφού για παράδειγμα μόνον ένας από όλο το υπουργικό συμβούλιο, μόνον ένας, είχε εμπειρία».

Ο κ. Τσακαλώτος τόνισε πως δεν είναι όλοι οι δανειστές ίδιοι σημειώνοντας ότι "δεν νομίζω ότι θέλουν όλοι να ρίξουν την κυβέρνηση, ούτε όλοι θέλουν να δουν την Ελλάδα έξω από την ευρωζώνη".
Πρόσθεσε, δε ότι, «δεν έχουμε λόγο να κάνουμε κάτι στην ενδιάμεση συμφωνία που θα μας φέρει πολύ αδύναμους στην μεγάλη διαπραγμάτευση...».


Σχετικά με την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη υπογράμμισε ότι "όλη η κυβέρνηση ξέρει ότι η επίθεση στον Βαρουφάκη είναι επίθεση στην κυβέρνηση.

.Καταθέτουν Σημίτης και Βενιζέλος στη δίκη Τσοχατζόπουλου

Πολιτικές παρουσίες αναμένονται σήμερα στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό ο 'Ακης Τσοχατζόπουλος, καθώς έχουν κληθεί να καταθέσουν ως μάρτυρες ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και στελέχη της κυβέρνησής του, μεταξύ των οποίων και ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.  

Το δικαστήριο κάλεσε, έπειτα από πρόταση της εισαγγελέως Έδρας να καταθέσουν τα μέλη του ΚΥΣΕΑ της περιόδου 1998-1999, ικανοποιώντας το αίτημα που ο βασικός κατηγορούμενος πρώην υπουργός 'Αμυνας διατυπώνει επί 3 χρόνια σε κάθε στάδιο της δικαστικής διαδικασίας που ακολούθησε της σύλληψής του, τον Απρίλιο του 2012, για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών που φέρεται να έλαβε για τις συμβάσεις προμήθειας των υποβρυχίων και των TOR M1.

 Έτσι, σήμερα αναμένεται να βρεθούν στο βήμα του μάρτυρα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση Α.Σαμαρά, Ευαγγ. Βενιζέλος, και οι πρώην υπουργοί Βάσω Παπανδρέου και Γιάννος Παπαντωνίου. Έχουν κληθεί, επίσης, ως μάρτυρες και οι αρχηγοί των τριών όπλων το επίμαχο χρονικό διάστημα Αθανάσιος Τζογάνης, Μανώλης Παραγιουδάκης και Γιώργος Ιωαννίδης.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.