.Πρόεδρος της Δημοκρατίας ορκίστηκε ο Π. Παυλόπουλος

 Ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής, ορκίστηκε ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. 
Ο αρχιεπίσκοπος διάβασε τον όρκο, που ορίζει το άρθρο 33 του Συντάγματος, τον οποίο επανέλαβε στη συνέχεια ο κ. Παυλόπουλος συγκινημένος με το χέρι του στο Ευαγγέλιο. Αμέσως μετά τον όρκο οι βουλευτές αναφώνησαν «άξιος».

Μετά την ορκωμοσία του, ο κ. Παυλόπουλος κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στη συνέχεια μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο για την ανάληψη των καθηκόντων του.

.Θρίλερ με το χρηματοδοτικό κενό: Σύσκεψη Τσίπρα με το οικονομικό επιτελείο

Σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιείται στη 1 μετά το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στο επίκεντρο της σύσκεψης θα τεθεί το θέμα του χρηματοδοτικού κενού με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας αναμένεται να το θέσει την προσεχή Πέμπτη στη Σύνοδο Κορυφής.
Στη σύσκεψη δεν θα συμμετάσχει ο Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίος βρίσκεται ακόμη σε συνέδριο στη λίμνη Κόμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τις συναντήσεις του με τους ανώτατους Ευρωπαίους αξιωματούχους, ΚΚ Γιουνκέρ ΚΑΙ Σουλτς, ο κ. Τσίπρας αναγνώρισε το οξύ χρηματοδοτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα, δηλώνοντας ότι είναι αποφασισμένος να θέσει το θέμα σε πολιτικό επίπεδο, στη Σύνοδο Κορυφής.

.Σόιμπλε σε Βαρουφάκη: Αν θέλετε Grexit, εμείς θα σας βοηθήσουμε

Την επιλογή της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη με αμοιβαία συμφωνία... προσέφερε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στον Γιάνη Βαρουφάκη, σε κατ'ιδίαν συνάντηση που είχαν οι δύο υπουργοί Οικονομικών στις Βρυξέλλες. 

Σε αυτό τον διάλογο ο Γερμανός υπουργός προσέφερε τη βοήθεια της χώρας του στην Ελλάδα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ένα Grexit, όπως αποκαλύπτει η στιχομυθία του με τον Ελληνα ομόλογό του. 

Σύμφωνα με το διάλογο, τον οποίο δημοσιεύει η εφημερίδα «Αγορά», όταν ο κ. Βαρουφάκης είπε στον κ. Σόιμπλε πως η ελληνική πλευρά επιθυμεί την γρήγορη υλοποίηση της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρί... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.