.Κορυφαίος αθλητής για το 2014 ο Ηλίας Ηλιάδης

Ο Ηλίας Ηλιάδης αναδείχθηκε καλύτερος αθλητής του 2014, στην ψηφοφορία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών. Ο Ολυμπιονίκης της Αθήνας και του Λονδίνου στο τζούντο, κατέκτησε τον περασμένο Αύγουστο το τρίτο χρυσό μετάλλιο της καριέρας του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στο Τσέλιαμπινσκ της Ρωσίας.

.«Το μόνο σενάριο επί του οποίου εργάζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βασίζεται στην παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ»

«Το μόνο σενάριο επί του οποίου εργάζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βασίζεται στη σταθερή παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ» δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου, Μίνα Αντρέεβα, κληθείσα να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, κληθείσα να σχολιάσει ποια στάση θα τηρήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εάν η Ελλάδα οδηγηθεί σε βουλευτικές εκλογές, η κ. Αντρέεβα σημείωσε ότι η δέσμευση της Επιτροπής στις προσπάθειες των ελληνικών Αρχών και του ελληνικού λαού έχει υπάρξει απολύτως σαφής, κάτι το οποίο, όπως είπε, αποτυπώθηκε και στην ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας.

Η κ. Αντρέεβα υπενθύμισε ότι αυτήν τη στιγμή ο επίτροπος Οικονομίας, Πιέρ Μοσκοβισί, βρίσκεται στην Αθήνα και παρέπεμψε στις δηλώσεις που θα γίνουν εκεί. Επίσης, τόνισε ότι το μόνο σενάριο πάνω στο οποίο εργάζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βασίζεται στη σταθερή παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

.Θετικός να ψηφίσει Πρόεδρο και στις τρεις ψηφοφορίες, ο Σπύρος Λυκούδης

Θετικός να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στις τρεις ψηφοφορίες, δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος μίλησε χθες σε πανελλαδική σύσκεψη της Κίνησης των Μεταρρυθμιστών, επισημαίνοντας τους κινδύνους για τη χώρα από τυχόν αδυναμία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Σύμφωνα με την τελική απόφαση της σύσκεψης, οι Μεταρρυθμιστές ζητούν: την εκλογή Προέδρου, τον προσδιορισμό ημερομηνίας εκλογών το 2015, την κατάργηση ή περιορισμό του μπόνους των 50 εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για το πρώτο κόμμα, καθώς και το «σπάσιμο» των μεγάλων περιφερειών και την έναρξη και ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συνταγματικής αναθεώρησης.

.''ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ''...

«Η Ελλάδα επιτυγχάνει, εκεί όπου η Ιταλία και η Γαλλία αποτυγχάνουν – στην εξυγίανση του δημόσιου προϋπολογισμού. Εάν δεν χάσουν τώρα την ψυχραιμία τους...
μπορούν να σώσουν την Ευρώπη. Ένας μεγάλος κίνδυνος όμως παραμένει» διαπιστώνει η Welt του Βερολίνου, η οποία επαινεί τις επιδόσεις της Ελλάδας και σχολιάζει σχετικά με το ρόλο που θα μπορούσε να παίξει μέσα στην Ευρώπη:

«Η Ευρώπη κλονίζεται. Ο βορράς και ο νότος συγκρούονται. Η Γαλλία είναι αδύναμη. Οι Βρετανοί απομακρύνονται από την ΕΕ. Η Ουγγαρία ξεφεύγει σιγά-σιγά από την κοινότητα των κρατών δικαίου. Στην Ισπανία και την Πορτογαλία υποθέσεις διαφθοράς υπονομεύουν την εμπιστοσύνη συνολικά απέναντι στο πολιτικό σύστημα. 

Η ΕΕ καταφέρνει με πολύ κόπο να απαντήσει απέναντι στην ρωσική επιθετικότητα. Μια νέα συζήτηση απέναντι στη διατήρηση της ευρωζώνης είναι το τελευταίο που χρειάζεται η ΕΕ. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα: αυτή τη φορά μπορούν οι Έλληνες να σώσουν την Ευρώπη».

.«Ούτε αποστάτης, ούτε αργυρώνητος όποιος ψηφίσει Πρόεδρο»

Το ελεύθερο δίνει ο Φώτης Κουβέλης στους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ να ψηφίσουν αν θέλουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αφορίζει τα περί «αποστασίας, κουμπαράδων και αργυρωνήτων». 

«Είναι προφανές πως αν κάποιος βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς υπερψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι αυτονόητο πως δεν θα τον θεωρήσω ούτε αποστάτη, ούτε αργυρώνητο», ξεκαθάρισε ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στο «ΒΗΜΑ FM». 

«Όλοι οι βουλευτές και οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ υπολογίζουν όλη την πολιτική κατάσταση. Αυτό που λέγεται "κρίσιμο μέγεθος για την παρούσα φάση της ελληνικής πολιτικής ζωής" και στο πλα... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.