.Ευ. Μεϊμαράκης: Εγώ πρωθυπουργός, ο Τσίπρας αντιπρόεδρος... αν το επιθυμεί


*Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στην εισαγωγική του ομιλία πριν τη συνέντευξή Τύπου απευθύνθηκε στους πολίτες.* «Πρέπει οι πολίτες να αποφασίσουν, θέλουν να πάμε μπροστά η πίσω; Θέλουν αλήθειες η ψέματα;
 
Θέλουν συνεργασίες ή αλαζονικότητα και κινήσεις που δεν μας επιτρέπουν να πάμε μπροστά;», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο κ. Μεϊμαράκης και συνέχισε: «Η ΝΔ καλεί τους πολίτες να σκεφτούν, να κρίνουν και να συγκρίνουν. Τον Γενάρη του 2015 προτίμησαν να ακολουθήσουν αυτά τα οποία υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας. Σήμερα έχουν να συγκρίνουν τις υποσχέσεις με τα πε... περισσότερα »

.Έχει τα κότσια ο Τσίπρας να απαντήσει στις καταγγελίες Βαρουφάκη;


Το άρθρο του Βαρουφάκη στην Καθημερινή της Κυριακής δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι ο Καμμένος έχει αναλάβει τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό του Τσίπρα.
 
Οι καταγγελίες Καμμένου που χρεώνει δόλο στο Βαρουφάκη για όλη τη διαπραγματευτική αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έγιναν λίγο πριν ο πρώην υπουργός οικονομικών του Τσίπρα κατακρημνίσει το μύθο της σκληρής διαπραγμάτευσης τον οποίο πουλάει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ως το καλύτερο προεκλογικό προϊόν του. Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο ότι στην Κουμουνδούρου έκαναν τον Κινέζο μ’ αυτά που είπε ο Καμμένος για το πρώη... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.