.Κανέλλη: Ανάπτυξη για την εργατική τάξη μέσα στη στρούγκα δεν μπορεί να γίνει

Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, στη συζήτηση της πρότασης εμπιστοσύνης, χαρακτήρισε ως «θεσμοθετημένη παράσταση» την αντιπαράθεση στη Βουλή.

«Εμφανίζεστε, επελαύνοντες στην εξουσία, και μας λέτε τι; Ο άνθρωπος πάνω από τα κέρδη; Πώς; Με μια σύνταξη τον χρόνο; Με επτά κατοστάρικα το χρόνο, θα ανατιναχθεί η μεγάλη αριστερή επανάσταση;», αναρωτήθηκε η κ. Κανέλλη, απευθυνόμενη προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ανάπτυξη για την εργατική τάξη μέσα στη στρούγκα δεν μπορεί να γίνει. Στο σύνολο της εργατικής τάξης ο δρόμος είναι ένας και ευτυχώς υπάρχει το ΚΚΕ να τον δείχνει», ανέφερε η βουλευτής.

Και πρόσθεσε, πως «η κυβέρνηση σώζει τη χώρα κι εσείς θέλετε να σώσετε τους πολίτες της χώρας και θέλετε να τους σώσετε, λέγοντας ότι φτάνει να έρθουν όλοι μαζί σας και το ΚΚΕ δεν θέλει να σωθεί. 

Γέμισε ο τόπος, τα σωματεία είναι έξω από την Coca Cola, είναι έξω από τις πολυεθνικές που απολύουν κόσμο, μαζεύτηκαν εργατικές μάζες από την επέλαση και την απήχηση που έχετε να σωθούν από την επιβεβλημένη από το κεφάλαιο φτώχεια. Πού; 

Εντός της ΕΕ! Μιλάτε για φιλάνθρωπο Πάπα, που θα αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική καταστροφή, αγνοώντας και αποκρύπτοντας τι εστί Βατικανό, συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ; Τι είναι το Βατικανό; Αγαθοεργό σωματείο; Κράτος είναι, εν πολλοίς εν κράτοις. Πεμπτουσία επενδεδυμένη πνευματικής τροφής, της καπιταλιστικής διαχείρισης είναι».

.«Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση του φαλκιδεύει τους θεσμούς»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Νεράντζης, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση πως με τη στάση της «φαλκιδεύει τους θεσμούς». 

Σχολιάζοντας τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η παρούσα σύνθεση της Βουλής είναι μη νομιμοποιημένη μετά τις Ευρωεκλογές, ο κος Νεράντζης τόνισε πως με βάση το Σύνταγμα, «άπαξ η Βουλή συγκροτείται από βουλευτές που προέρχονται από εκλογές, είναι διαρκώς νομιμοποιημένη απ' τη συγκρότησή της μέχρι τέλος. 

Τα κύματα δημοσκοπήσεων δεν απονομιμοποιούν τη Βουλή - και η διάταξη της δυσαρμονίας Βουλής και κοινής γνώμης έχει καταργηθεί στο ...περισσότερα »

.Σκουρλέτης: Υπάρχει πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην πολιτική λιτότητας και την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ

Η πόλωση δεν είναι τεχνητή αλλά υπαρκτή, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 989. «Εδώ, μιλάμε για μια πόλωση στο πλαίσιο μιας πολιτικής αντιπαράθεσης, η οποία έχει πραγματικό επίδικο» πρόσθεσε και εξήγησε: 

«Δηλαδή, δεν θεωρεί κανείς ότι αυτά που ζούμε ως κοινωνία και η σύγκρουση των διαφορετικών πολιτικών σχεδίων είναι κάτι τεχνητό κι ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Έχουμε αλλαγές οι οποίες έχουν διαλύσει τη ζωή των περισσοτέρων, έναν ακραίο νεοφιλελευθερισμό, μια ακραία πολιτική λιτότητας και μια εναλλακ... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.