.Ρίζος Ρίζος: Ο συνδικαλιστής... κροίσος με τις offshore στην Κύπρο

Εκτός από τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για απάτη, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου 1608 περί καταχραστών του Δημοσίου, που αντιμετωπίζει και επισύρουν μέχρι και ισόβια κάθειρξη, ο Ρίζος Ρίζος είναι πια κατηγορούμενος και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, καθώς βρέθηκαν 750.547,84 ευρώ, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος της Κυριακής. 

Στην ίδια υπόθεση φέρονται εμπλεκόμενες και οι δύο κόρες του, Χριστιάνα και Ιωάννα, που εμφανίζονται ως συμμέτοχοι της offshore εταιρείας. Τα αδικήματα σε βάρος του συνδικαλιστή της ΔΕΗ αφορούσαν μέχρι τώρα τις «χορηγίες... περισσότερα »

.Νοίκιασε κατάστημα και στην ανακαίνιση βρήκε κρυφό χρηματοκιβώτιο

Μια έκπληξη περίμενε νεαρό επιχειρηματία στα Τρίκαλα που αποφάσισε να ανοίξει ψητοπωλείο νοικιάζοντας κατάστημα επί της οδού Βασιλείου Τσιτσάνη.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr στις εργασίες ανακαίνισης της επαγγελματικής στέγης, ο νέος μισθωτής, εντόπισε μέσα στους τοίχους του καταστήματος ένα παλιό χρηματοκιβώτιο που εκτιμάται ότι είναι της δεκαετίας του ΄50.

Το χρηματοκιβώτιο είναι κλειδωμένο και παραμένει άγνωστο προς το παρόν το περιεχόμενό του καθώς και ο ιδιοκτήτης του. 

.«Το ΠΑΣΟΚ δεν απορρίπτεται»

Για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ ως πρωταγωνιστή στις εξελίξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς μίλησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News».

Ο υπουργός Μεταφορών χαρακτήρισε «τερατώδη» τη φήμη που είχε ακουστεί για το ενδεχόμενο να προσχωρήσει ο ίδιος σε μια διευρυμένη Νέα Δημοκρατία υπό τον Αντώνη Σαμαρά, σημειώνει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη να κρυφτεί πίσω από την «Πρωτοβουλία των 58», και προσθέτει με νόημα:

«Το ΠΑΣΟΚ, ως βασικός εκφραστής του ριζοσπαστικού και τολμηρού, ευρηματικού και κοινωνικού ορθολογικού και υπεύθυνου προοδευτικού χώρου, δεν απορρίπτεται. Αυτό που απορρίπτεται δεν είναι το ΠΑΣΟΚ. Δεν πιστεύω πάντως ότι η εμφανιζόμενη συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ είναι νομοτελειακή».

Τέλος, ο κ. Χρυσοχοΐδης επιτίθεται με σφοδρότητα κατά των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών: «Πρέπει να γίνουν Ευρωπαίοι και πρέπει να γίνουν Σοσιαλιστές».

.Τρεις δικογραφίες για τον Λιάπη στο συρτάρι της Βουλής

Ο νόμος περί ευθύνης υπουργώνν και η σύντομη αποσβεστική προσθεσμία που προβλέπει «προστάτευσαν», σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real News, τρεις φορές τον Μιχάλη Λιάπη από τη Δικαιοσύνη, ενώπιον της οποίας βρέθηκε τελικά εξαιτίας της παραβίασης ενός κόκκινου σηματοδότη... 

Τρεις δικογραφίες, που αφορούσαν «έργα και ημέρες» του επί θητείας του στο υπουργείο Μεταφορών, έφτασαν στη Βουλή, ωστόσο καμία δεν προχώρησε περαιτέρω. Η πρώτη αφορούσε το έργο «Ανακαίνιση της σιδηροδρομικής γραμμής, κατασκευή ηλεκτροκίνησης - σηματοδότησης, τηλεδιοίκησης στο τμήμα Πειραιά - Αθήνα - Τρεις Γέφυρες» και διαβιβάστηκε στη Βουλή του Μάρτιο του 2012. 

Η δεύτερη ήταν για τις «μαϊμού» άδειες φορτηγών Δημοσίας Χρήσης και βυτιοφόρων - υπόθεση που αποκάλυψε η «Real» το Νοέμβρη του 2009. 

Η τρίτη αφορούσε αγορά από τον ΟΣΕ ηλεκτραμάξων, καθώς και 8 συρμών τύπου Desiro, για τους οποίους ο οργανισμός κατέβαλλε αντίτιμο ενός εκατομμυρίου ευρώ το μήνα, για 16 μήνες, ενώ θα μπορούσε ο οργανισμός όχι μόνο να τα έχει δωρεάν λόγω ειδικής ρήτρας, αλλά να τα έχει αγοράσει με το αντίτιμο του ενοικίου

.Ισλαμιστές φοιτητές συγκρούσθηκαν με την αστυνομία στο Κάιρο

Αιγύπτιοι φοιτητές πιστοί στους Αδελφούς Μουσουλμάνους έδωσαν σήμερα μάχη με την αστυνομία στην πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου Αλ-Αζχάρ στο Κάιρο και πυρπόλησαν δύο κτίρια, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.
Σκοτώθηκε ένας υποστηρικτής των Αδελφών Μουσουλμάνων, οι οποίοι χαρακτηρίσθηκαν αυτή την εβδομάδα από το κράτος τρομοκρατική οργάνωση. 

Η κρατική εφημερίδα Αλ-Αχράμ ανέφερε πως οι συγκρούσεις άρχισαν όταν δυνάμεις ασφαλείας έκαναν χρήση δακρυγόνων για να διαλύσουν φοιτητές που υποστηρίζουν τους Αδελφούς Μουσουλμάνους και εμπόδιζαν τους συμφοιτητές τους να μπουν στα κτίρια του πανεπιστημίου για να δώσουν εξετάσεις. Οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες εναντίον της αστυνομίας και έβαλαν φωτιά σε ελαστικά για να αντιμετωπίσουν τα δακρυγόνα.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν έπειτα από μια ημέρα συγκρούσεων σε όλη τη χώρα, από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι.

Υποστηρικτές των Αδελφών Μουσουλμάνων βγήκαν χθες, Παρασκευή, στους δρόμους αφού η κυβέρνηση χαρακτήρισε την οργάνωσή τους "τρομοκρατική", μια κίνηση που αυξάνει τις ποινές γι' αυτούς που κινητοποιούνται εναντίον της κυβέρνησης η οποία σχηματίσθηκε αφού ο στρατός ανέτρεψε τον Μόρσι, τον Ιούλιο, έπειτα από μαζικές διαδηλώσεις κατά της διακυβέρνησής του.

.Μήνυμα στον Πάπα έστειλε ο Άσαντ

 Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ έχει στείλει ιδιωτικό μήνυμα στον Πάπα Φραγκίσκο, ανακοίνωσε σήμερα το Βατικανό, χωρίς να αποκαλύπτει το περιεχόμενο του μηνύματος.
Είναι η πρώτη φορά, απ' ό,τι είναι γνωστό, που ο Άσαντ στέλνει απευθείας μήνυμα στον ποντίφικα αφότου ξεκίνησε ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία το 2011. Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει απευθύνει επανειλημμένα εκκλήσεις προκειμένου να τερματιστεί η σύγκρουση, την τελευταία ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Πηγές του Βατικανού δήλωσαν πως το μήνυμα είναι πιθανό να περιλαμβάνει τη θέση της Συρίας ενόψει των ειρηνευτικών συνομιλιών που αναμένεται να αρχίσουν στις 22 Ιανουαρίου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στη Γενεύη.

.«Η διαχείριση της κρίσης θα είναι ένα τεστ για την Άγκυρα»

Πολλοί Γερμανοί πολιτικοί κάλεσαν σήμερα την Άγκυρα να επιλύσει την κρίση που συγκλονίζει την Τουρκία, με τον υπουργό Εξωτερικών να κάνει λόγο για ένα "τεστ" για την τουρκική δημοκρατία και τον ευρωβουλευτή Έλμαρ Μπροκ για το τέλος της εποχής Ερντογάν.

"Έχουμε εμπιστοσύνη στη δύναμη του τουρκικού κράτους για να ρίξει φως στις υποψίες για διαφθορά που διατυπώνονται, χωρίς να κάνει διακρίσεις σε πρόσωπα" δήλωσε στη "Μπιλντ αμ Ζόνταγκ" ο υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα. Η ικανότητα της Άγκυρας να διαλευκάνει την υπόθεση βασισμένη στο κράτος δικαίου "θα έχει αξία τεστ για την πολιτική της" συνέχισε ο Σταϊνμάιερ. 

Στο μεταξύ, βίαια επεισόδια σημειώθηκαν σε πολλές πόλεις της χώρας, μεταξύ των οποίων στην Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα.

.Ένα εκατ. δολάρια θα λάβει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για να διαφημίσει αυστραλιανή βότκα

Βότκα, που θα παράγει ο Αυστραλός δισεκατομμυριούχος Τζέϊμς Πάκερ, θα διαφημίσει ο θρύλος του Χόλιγουντ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Πρόκειται για τη VDKA 6100 και θα παρουσιαστεί επίσημα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Tribeca της Νέας Υόρκης, τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με τον αυστραλιανό Τύπο, η αμοιβή του Ντε Νίρο για τη διαφήμιση θα είναι ένα εκατομμύριο δολάρια, για τα προσεχή πέντε χρόνια.

Σημειώνεται πως ο Τζέϊμς Πάκερ, που είναι ο «βασιλιάς των καζίνο» στην Αυστραλία και σε ασιατικές χώρες, επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στον χώρο του κινηματογράφου.

.Συνελήφθη 35χρονος στον Προμαχώνα για παράβαση του νόμου περί όπλων

Για παράβαση του νόμου περί όπλων και βεγγαλικών συνελήφθη 35χρονος στον Προμαχώνα Σερρών και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, αλλά και στην κατοχή του 35χρονου άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 50 φυσίγγια των 9mm, δέκα κροτίδες και ένα πιστόλι κρότου - αερίου, μαζί με τον μεταλλικό γεμιστήρα με επτά φυσίγγια.

.Αποκλείει «κούρεμα» καταθέσεων ο Ι. Στουρνάρας

Η χώρα δεν θα υπογράψει τρίτο μνημόνιο και θα βγει στις αγορές το 2014, δεσμεύεται ο υπουργός Οικονομικών, Ι. Στουρνάρας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «RealNews». Επιπλέον, ο υπουργός αποκλείει «κούρεμα» καταθέσεων, δηλώνει πως δεν θα γίνουν ομαδικές απολύσεις και κοινοποιεί πως άμεσα θα καταθέσει νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση των τραπεζών. 

Αποκαλύπτει, δε, πως οι φορολογικοί συντελεστές θα πέσουν το 2016 και πως το 2014 θα μειωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές.

Ο υπουργός Οικονομικών σημειώνει ότι το δημοσιονομικό κενό, που αποτελεί τη διαφορά της Ελλάδας με την τρόικα, είναι κάτω από τα 1 δισ. ευρώ και ότι έχουν ήδη προταθεί παρεμβάσεις για να καλυφθεί αυτό. 

Επιπλέον κάνει σαφές ότι δεν θα υπάρξει συμπληρωματικός προϋπολογισμός, στον οποίο να ενταχθούν νέα μέτρα διαρθρωτικού ή δημοσιονομικού χαρακτήρα και εκτιμά ότι σωρευτικά έως το 2017 δεν υπάρχει σημαντικό δημοσιονομικό κενό.

«Η συνέντευξη του κ. Στουρνάρα στη Real News είναι άλλη μια απόδειξη της τεράστιας απόστασης που χωρίζει την κυβέρνηση από τις ανάγκες και τις προσδοκίες του ελληνικού λαού» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

.Έκρηξη κοντά σε κτίριο των υπηρεσιών πληροφοριών του στρατού, στην Αίγυπτο

Έκρηξη βόμβας που είχε στόχο κτίριο των υπηρεσιών πληροφοριών του στρατού στο Δέλτα του Νείλου, στην επαρχία Σαρκίγια προκάλεσε σήμερα τον τραυματισμό τεσσάρων ανθρώπων.

Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Nile News TV μετέδωσε ότι εξερράγη παγιδευμένο αυτοκίνητο. Μια επίθεση καμικάζι με παγιδευμένο αυτοκίνητο εναντίον συγκροτήματος της αστυνομίας είχε στοιχίσει τη ζωή σε 16 ανθρώπους την περασμένη εβδομάδα στην πόλη Μανσούρα στο Δέλτα του Νείλου.

.Μακελειό στη Ρωσία από γυναίκα καμικάζι που πραγματοποίησε επίθεση σε σιδηροδρομικό σταθμό

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα και 40 τραυματίστηκαν, όταν γυναίκα καμικάζι πραγματοποίησε επίθεση μέσα σε σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Βόλγκογκραντ της νότιας Ρωσίας, πυροδοτώντας τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη.

Η ρωσική αντιτρομοκρατική επιτροπή ανακοίνωσε ότι η έκρηξη προκλήθηκε από γυναίκα καμικάζι, σύμφωνα με το πρακτορείο Itar-Tass.

Η έκρηξη σημειώθηκε μέσα στον σταθμό γύρω στις 12.45΄ τοπική ώρα, δήλωσε η εκπρόσωπος του περιφερειακού υπουργείου Εσωτερικών Σβετλάνα Σμολιανίνοβα. Σύμφωνα με το Itar-Tass, η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στις συσκευές ανίχνευσης μετάλλων που έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο του μεγαλύτερου σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης.

.Εφιάλτης για τους Έλληνες η ανεργία, σύμφωνα με δημοσκόπηση

Η ανεργία είναι το ζήτημα, που τρομάζει περισσότερο τους Έλληνες πολίτες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας ΚΑΠΑ Research για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Βήμα». 

Με εντυπωσιακή διαφορά (61,2%) το θέμα της ανεργίας είναι πρώτο στην αξιολόγηση των Ελλήνων για «το σημαντικότερο γεγονός του απερχόμενου έτους» (σσ. έπεται το «κούρεμα» των καταθέσεων στην Κύπρο, με ποσοστό 24,7%, και ακολουθεί η σύλληψη της ηγεσίας και μελών της Χρυσής Αυγής με ποσοστό 14,1%).

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, στον ελληνικό πληθυσμό είναι διάχυτη απαισιοδοξία για τις εξελίξεις στην Ελλάδα, καθώς οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 69% πιστεύουν ότι τα χειρότερα έρχονται, σε αντίθεση με εκείνους που εκτιμούν ότι πέρασαν (25%). 

Περισσότεροι, δε, από 70 στους 100 (71%) θεωρούν ότι η λέξη, που περιγράφει καλύτερα την εξέλιξη της χώρας είναι «καταστροφή», 25% «στασιμότητα» και 18,5% «κρίση». Ωστόσο, σε ποσοστό 56% δηλώνουν πως θα έφευγαν από τη χώρα, αν τους δινόταν η ευκαιρία, σε αντίθεση με το 39% που απαντούν κατηγορηματικά αρνητικά.

.Ανταποκρίθηκαν οι καταναλωτές στη «λευκή νύχτα»

Tα καταστήματα με παιδικά παπούτσια, τα είδη δώρων και τα καταστήματα με είδη ρουχισμού, ήταν εκείνα που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των καταναλωτών, χθες κατά τη διάρκεια της «λευκής νύχτας», στο κέντρο της Αθήνας, με τα καταστήματα να είναι ανοικτά έως τις 11 το βράδυ.

Αν και δεν έλειψαν οι διαμαρτυρίες, η οδός Ερμού και οι γύρω δρόμοι γέμισαν με κόσμο, ενώ είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι, όταν στις 20:00 έκλεισε το πολυκατάστημα «Άττικα», οι καταναλωτές χτυπούσαν τις πόρτες, ζητώντας να ανοίξει και να λειτουργήσει έως τις 23:00.

Όπως σχολίασε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, Βασίλης Κορκίδης, σχετικά με τη συζήτηση που αναπτύχθηκε για το αν θα πρέπει να παραμείνουν τα καταστήματα ανοικτά και σήμερα, 29 Δεκεμβρίου: 

«Πρέπει να ακολουθείς τον καταναλωτή και όχι να τον περιμένεις. Ωστόσο, θα μπορούσε να υπάρχει εγκαίρως η σχετική απόφαση, καθώς τώρα δημιουρείται εμπλοκή με τον νόμο».

.Το ανώτατο δικαστήριο της Γαλλίας έδωσε το «πράσινο φως» για τον «φόρο των εκατομμυριούχων»

Το Συνταγματικό Συμβούλιο, το ανώτατο δικαστήριο της Γαλλίας, έδωσε σήμερα το «πράσινο φως» για τον «φόρο των εκατομμυριούχων» ο οποίος θα επιβάλλεται σε εταιρείες που καταβάλλουν μισθούς άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως.

Η αρχική πρόταση να φορολογηθούν τα ατομικά έσοδα είχε κριθεί αντισυνταγματική πριν από σχεδόν ακριβώς ένα χρόνο από το Συνταγματικό Συμβούλιο, το οποίο είχε υπογραμμίσει πως το μέγιστο νόμιμο ποσοστό φόρου για τα πρόσωπα είναι 66%.
Η κυβέρνηση ωστόσο τροποποίησε την πρόταση ώστε να καταστήσει τους εργοδότες υποχρεωμένους να καταβάλλουν τον φόρο του 75% για το τμήμα των μισθών που υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο φόρος αυτός θα διαρκέσει δύο χρόνια, για τα φετινά εισοδήματα και αυτά του 2014.

.Φονική επίθεση σε σιδηροδρομικό σταθμό της Ρωσίας

 Μια γυναίκα καμικάζι πυροδότησε σήμερα τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη μέσα στον σιδηροδρομικού σταθμό του Βόλγκογκραντ της Ρωσίας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 14 άνθρωποι, σύμφωνα με νεώτερο απολογισμό, σ' αυτή τη δεύτερη μέσα σε τρεις ημέρες θανατηφόρα επίθεση που πραγματοποιείται ενώ η χώρα προετοιμάζεται για να φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πως οι τραυματίες υπερβαίνουν τους 50.

Η σημερινή επίθεση είναι πιθανό να αυξήσει τις ανησυχίες για την ικανότητα της κυβέρνησης να περιφρουρήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 που θα διεξαχθούν στο Σότσι, ένα θέρετρο στη Μαύρη Θάλασσα. 

Η ομαλή διεξαγωγή των Αγώνων, οι οποίοι αρχίζουν σε 40 ημέρες, είναι ζήτημα κύρους για τον Πούτιν, ο οποίος θέλει να δείξει πόσο πολύ έχει προχωρήσει η Ρωσία μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991.
 
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση. Γυναίκες καμικάζι, γνωστές ως "μαύρες χήρες" επειδή μερικές είναι συγγενείς ανταρτών που έχουν σκοτωθεί, έχουν πραγματοποιήσει πολλές επιθέσεις την ευθύνη για τις οποίες έχουν αναλάβει ισλαμιστές μαχητές.

.Ένας 30χρονος έχασε τη ζωή του από τα πυρά κυνηγού

 Νεκρός έπεσε από τα πυρά κυνηγού 30χρονος ηλεκτρολόγος που βρέθηκε να κινείται σε μονοπάτι κοντά στο χωριό Κομποτάδες 10 χιλιόμετρα δυτικά της Λαμίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα κυνηγών από το χωριό Κομποτάδες βρίσκονταν στο σημείο εκείνο έχοντας στήσει καρτέρι για αγριογούρουνο.

Στην ίδια περιοχή περπατούσε μόνος του ο άτυχος 30χρονος, με καταγωγή από τον Πειραιά, ο οποίος διέμενε τις μέρες των γιορτών σε κοντινή αγροικία με τους γονείς του.

Το 30χρονο θύμα ακολουθώντας ένα μονοπάτι κατευθύνονταν για κυνήγι πουλιών σε συγκεκριμένο σημείο στο βουνό Οίτη. Μάλιστα είχε αφήσει το αυτοκίνητό του πολύ κοντά στο σημείο όπου ξεκινά το μονοπάτι ενώ η αγροικία όπου έμεναν και οι γονείς του απείχε λίγες εκατοντάδες μέτρα.

Ο 30χρονος άρχισε ανάβαση στο βουνό Οίτη για να φτάσει στο σημείο που πήγαινε συνήθως, για καρτέρι πουλιών. Φτάνοντας όμως πολύ κοντά στα σημεία που είχαν στήσει καρτέρι οι άλλοι κυνηγοί δέχτηκε πολλούς πυροβολισμούς και έπεσε νεκρός αφού ένας εκ των, κυνηγών όπως είπε, λίγο αργότερα στους αστυνομικούς «τον πέρασε για θήραμα και πυροβόλησε εναντίον του».

.Νίκη του Αγροτικού Αστέρα με 2-0 επί της ΑΕΚ

Η χειρότερη χρονιά στην ιστορία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που θα ταίριαζε. Η κάκιστη και φλύαρη «Ένωση» ηττήθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα με 2-0 στο Καυτανζόγλειο και τέθηκε εκτός Κυπέλλου Γ’ Εθνικής από τα προημιτελικά του θεσμού. Κρυστάλλης στο 106’ και Λαζαρίδης στο 109’ πέτυχαν τα γκολ της ομάδας του Ευόσμου. 
Μόνο στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης θύμισε λίγο… ΑΕΚ η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα. Η ήττα είναι πολύ πιθανό να φέρει εξελίξεις στην ομάδα πριν έρθει το 2014

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.